Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 березня 2019, 03:47
1236
0

Арсенал незабаром продовжить контракт з Ліхтштайнером

Лондонський клуб збереже захисника

| Оновлено 22 березня 2019, 03:47
1236
0
Арсенал незабаром продовжить контракт з Ліхтштайнером
express.co.uk. Штефан Ліхтштайнер
Захисник «Арсеналу» Штефан Ліхтштайнер розповів, що вже обговорює продовження свого контракту на наступний сезон, але хоче гарантій щодо ігрового часу.
 
Приєднавшись до команди Унаї Емері минулого літа з «Ювентуса» на правах вільного агента, Ліхтштайнер поки зіграв лише 12 матчів в рамках Прем'єр-Ліги.
 
Гра 35-річного швейцарця викликає великі нарікання у вболівальників «канонірів», однак Штефан не збирається тікати від труднощів і піде лише в тому випадку, якщо йому не буде місця в планах Емері.
 
«Ми вже ведемо переговори з «Арсеналом» про продовження контракту. Час покаже, чи буде знайдено рішення, яке влаштує обидві сторони. «Арсенал» - це відмінний клуб, і я дуже щасливий там, але я хочу грати регулярно напередодні Євро-2020.
 
Цей сезон складається нормально, але якщо тренер скаже мені, що не розраховує на мене в наступному сезоні, тоді я задумаюся про своє майбутнє.
 
«Арсенал» - це топ клуб, і тут складно грати регулярно. Я приїхав в нову країну, познайомився з новими людьми, нової лігою і новою тактикою. Все це вимагає часу», - сказав повідомив Ліхтштайнер.
 
 
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.