Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 21 березня 2019, 17:03
3056
0

Едуард ЗАХАРЧЕНКО: «Є думки про повернення до збірної України»

Голкіпер був звинувачений у грі на букмекерські контори на хоккейному ЧС-2017

| Оновлено 21 березня 2019, 17:03
3056
0
Едуард ЗАХАРЧЕНКО: «Є думки про повернення до збірної України»
Світовий спорт. Едуард Захарченко
Екс-голкіпер національної збірної України з хокею Едуард Захарченко був звинувачений у грі на букмекерські контори під час домашнього чемпіонату світу-2017. За підсумками скандалу дворічної давнини Едуард спершу був відлучений від хокею, потім за відсутністю достатньої доказової бази поновлений і виступав за казахстанську «Астану», а зараз тимчасово перебуває без клубу. Воротар розказав про те, як переніс дискваліфікацію і час поза хокеєм:
 
«Було важко, незвично, особливого спілкування з хлопцями не було. Дружина допомогла, була поруч зі мною завжди. Я був дуже злий, засмучений і розгублений, але спасибі моїй родині. Спасибі всім, хто підтримував мене весь цей важкий час.
 
Щодо повернення після тривалої паузи в хокей, був великий запал, було бажання, був інтерес, трохи важко в фізичному плані, але то логічно – після будь-якого відпочинку в будь-якому випадку завжди важко. Спершу грав у Казахстані. Там був непоганий чемпіонат, але я був в команді з маленьким фінансуванням, було важко. Тому перейшов до Угорщини, і там команда вже була рівнем  вище, як і сам чемпіонат хороший, якісний хокей і цікаві матчі.
 
Щодо можливого повернення в Українську хокейну лігу і до національної збірної України, то думки про повернення були, але нагоди немає... Завжди любив грати за збірну, так як це престижно – представляти свою країну».
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.