Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 березня 2019, 20:39
2622
5

Домінік Брізіл назвав Вайлдера клоуном

Претендент вже почав нападки в сторону чемпіона

| Оновлено 20 березня 2019, 20:39
2622
5
Домінік Брізіл назвав Вайлдера клоуном
Getty Images. Домінік Брізіл
Американський суперважкоатлет Домінік Брізіл (20-1, 18 KO) дуже радий, що отримав можливість завоювати титул WBC в поєдинку з чемпіоном світу Деонтеєм Вайлдером (40-0-1, 39 KO), який відбудеться 18 травня на арені «Barclays Center» в Брукліні. 33-річний боксер є аутсайдером майбутнього протистояння, але збирається зробити великий апсет і скористатися шансом, якого чекав півтора року.
 
«Я дуже радий, я чекав більше півтора року, щоб поборотися за цей пояс. Я тричі перемагав нокаутом на арені «Barclays Center» і з нетерпінням чекаю чергової можливості. Я класний боєць, але завжди є чому вчитися. Я вже багато почерпнув від свого тренера Вірджіла Хантера. Я приношу те, що хочуть бачити від суперважковаговиків, це проблеми. Я збираюся тиснути і діяти. Мені набридло, що цей хлопець ходить з чемпіонським поясом. Я з нетерпінням чекаю цього поєдинку.
 
Я виступав в андеркарді вечорів Деонтея і кожен раз крав шоу. Уайлдер нічого не робить на ринзі, він просто дешевий клоун. Він тільки базікає, але 18 травня йому буде нічого сказати. Деонтей любить чути тільки себе, і все, що він робить, це говорить, говорить і говорить. Прийшов час вирішити всі питання на рингу. Ніхто не зможе врятувати його, тому що там будемо тільки ми. Подивимося, хто влучить першим. Сподіваюся, Вайлдер виявиться на канвасі», - заявив Брізіл.
 
Нагадаємо, що в крайньому поєдинку, який відбувся 22 грудня минулого року в Брукліні, штат Нью-Йорк, Домінік Брізіл переміг пуерторіканця Карлоса Негрона нокаутом в дев'ятому раунді.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Интересно, что он скажет после боя?
bonv
або він тебе або ти його...
RFirmino
Этот "трабл" не продержится до экватора.
Я вообще думаю, что сценарий будет такой же, как и во втором бое Уайлдера против Стиверна, где Деонтей с самого начала без пристрелки запустит свои ракеты и сделает быстрый нокаут.
Ossa8860
Деонатей грохнет жирдяя.