Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
14744
0

Sport.ua шукає авторів/блогерів

Наш сайт запрошує до співпраці авторів

Sport.ua шукає авторів/блогерів
Twitter

Хочете стати блогером, але не знаєте, з чого почати? Хочете на ділі показати, що можете писати тексти краще, ніж постійні автори Sport.ua? Все у ваших руках!

Якщо Ви можете відрізнити Усейна Болта від Кріштіану Роналду, любите спорт, вмієте писати і хочете поділитися своїми думками – тоді ласкаво просимо! Запрошуємо до співпраці авторів, які хочуть спробувати свої сили в спортивній журналістиці і публікувати тексти для багатотисячної аудиторії нашого сайту.

Напишіть потужний текст на спортивну тематику, яка вам близька – це може бути бокс, баскетбол, футбол, автоспорт, хокей – і надішліть на info@sport.ua. Це може бути будь-який текст – інтерв'ю, колонка, репортаж, добірка, та все що завгодно. Найкращі тексти будуть опубліковані в розділі блоги на Sport.ua. Тексти, які, на наш суб'єктивний погляд, будуть гідні знаходження на головній сторінці сайту і в стрічці новин, будуть оплачені згідно гонорарної сітки редакції.

Буде здорово, якщо Ви додатково трохи розкажете про себе, де живете, що вмієте, чому хочете писати про спорт. Можливо, Ви саме той, хто нам потрібен!

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин