Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:27
651
0

Ставки на хокей: особливості, види, поради

Деталі та нюанси при ставках на хокей

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:27
651
0
Ставки на хокей: особливості, види, поради

Ставки на хокей не користуються серед рядових гравців такою популярністю, як прогнози на футбол, баскетбол або теніс. А ось багато професійних Беттери із задоволенням працюють з цим видом спорту, вважаючи його ідеально відповідним для довгострокових стратегій.

Переваги та недоліки хокейних ставок

Почнемо з мінусів. Для тих, хто чинить ставки хокей не дуже зручний, якщо любиш грати цілий рік. По суті, тут є тільки два регулярних чемпіонату, за трансляціями яких можна стежити в повному обсязі, - НХЛ і КХЛ. Паузи між сезонами складають декілька місяців, а в заокеанській національній лізі періодично трапляються локаути.

На більшості сайтів букмекерських контор встановлені невисокі ліміти. Максимальна сума, яку можна поставити, як правило, нижче, в порівнянні з футболом або баскетболом. При цьому букмекери зазвичай визначають підвищену маржу. Знайти контору, приймаючу на хокей ставки без зайвих обмежень і накруток, не так просто.

переваги:

  • Щільний графік по ходу сезону. Матчі слідують через 2-3 дня, що дозволяє контролювати поточну форму команд і їх психологічний стан, вчасно реагувати на травми гравців і т. д. Для серйозних Беттерів це безумовний плюс.
  • Непередбачуваність результатів. Стратегія ставок на хокей теж передбачає гру проти фаворитів. Тут сенсації трапляються на порядок частіше, ніж в інших командних видах спорту. Особливо коли мова йде про НХЛ. У сезоні повно моментів, коли ймовірність перемоги Андердогу вельми висока, а такі парі приносять збільшену прибуток.

Різновиди хокейних ставок

Фінальна сирена, що сповіщає про закінчення останнього (третього) періоду, не завжди означає, що матч закінчився. Якщо команди не виявили переможця в основний час, призначається овертайм (+ серія буллітів при необхідності). Роблячи ставки на хокей, потрібно обов'язково враховувати цей момент, коли береш фору або тотал.

Результат

В основний час гра може завершитися перемогою господарів (1) або гостей (2), а також внічию (Х). Для подібних парі зазвичай встановлюють найвищі ліміти при мінімальній маржі. Також надається можливість перестрахуватися, вибравши подвійний результат - 1Х, Х2 (перша або друга команда не програє) або 12 (НЕ нічия).

Тотал

Такі ставки на хокей сьогодні дуже популярні. Потрібно визначити, чи зуміють команди перевищити встановлений статистичний показник (тотал більше) або зупиняться перед ним (тотал менше). Зазвичай мова йде про кількість закинутих шайб або вилучень. Наприклад, ТБ 5,5 зіграє, якщо в матчі буде більше 6 голів, а ТМ 5,5 - якщо менше.

Індивідуальний тотал розраховується для однієї команди або гравця. Ця стратегія ставок на хокей не обов'язково повинна бути пов'язана з підсумковим результатом. Можна брати тотал на конкретний період, овертайм або будь-який часовий відрізок. Лінії букмекерів часто пропонують такий різновид парі, як «чет-непарне». Подібна гра більше нагадує орлянку або ставку на чорне-червоне. Тут потрібно вгадувати, виявиться результат парних або непарних.

Фора

Такі ставки на даний вид спорту передбачають гандикап для однієї з команд. Фора буває позитивною (аутсайдеру досить не програти з певною різницею) і негативною (фаворит повинен виграти з зазначеним перевагою). Якщо гандикап є цілим числом, можливе повернення поставлених грошей. Наприклад, якщо аутсайдер програє в дві шайби при Ф (+2). Існує також нульова фора, що передбачає повернення при нічийному результаті.

Передматчевий аналіз, поради, стратегії

Для тих, хто робить ставки на хокей стратегія настільки ж важлива, як і для всіх інших. Первинне значення має ретельний передматчевий аналіз. Він обов'язковий і для тих, хто вважає за краще грати в режимі live. Слід враховувати наступні моменти:

  • Поточна форма суперників. Явний фаворит може підійти до матчу «знекровленим» після складної серії поєдинків. Або, навпаки, команда-андердог набрала хід останнім часом. Важливо враховувати ситуацію з травмованими.
  • Історія останніх зустрічей між собою. Деякі команди бувають «незручними» для суперників, які займають куди більш високі місця в турнірній таблиці.
  • Мотивація. Будь-яка стратегія на хокей повинна враховувати, наскільки важлива гра для суперників. У регулярному чемпіонаті багато команд вирішують свої завдання задовго до кінця турніру, тому можуть розслабитися в одній окремо взятій грі.

У ставках не буває стовідсотково надійної стратегії. Це відноситься і до хокею. Але існує кілька варіантів гри, що дозволяють отримувати прибуток з відносним успіхом.

Перша стратегія на хокей в лайв розрахована на нічию в періоді в матчі приблизно рівних команд. Середній коефіцієнт на такий результат дорівнює 3,0. Якщо перший період закінчився внічию, потрібно відразу забирати гроші. Якщо результат виявився іншим, ставте на другий з доженуть і т. Д.

Другий варіант заснований на прогнозі, що в періоді буде висока результативність. Букмекери часто дають хороші коефіцієнти на ТБ 1,5, тоді як середня результативність - від 2 шайб. Природно, що шанси вище в матчах, де зустрічаються атакуючі команди. Грати потрібно за тією ж схемою, що в парі на нічию.

FAQ

➧➧➧ Де ставити на хокей?

Для бажаючих зробити ставки хокей доступний скрізь. Багато БК пропонують новим клієнтам цікаві бонуси. В інтернеті вистачає авторитетних сайтів, що представляють свій рейтинг букмекерів.

➧➧➧ Чому мало розпису для інших європейських чемпіонатів?

Ці турніри зазвичай транслюються тільки місцевими каналами, що ускладнює організацію переглядів в режимі live. Втім, останнім часом ситуація змінюється в кращу сторону.

➧➧➧ У чому особливість хокейних ставок?

Цей вид спорту ідеально підходить професіоналам, який вміє працювати зі статистикою.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин