Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 серпня 2020, 18:23
6408
0

Азіатський тотал

Азіатський тотал в спортивних ставках

| Оновлено 03 серпня 2020, 18:23
6408
0
Азіатський тотал

Азіатський тотал відрізняється від традиційного європейського тим, що тут ставка ділиться на дві рівні частини з однаковими коефіцієнтами, але різними умовами. У першому випадку від базового показника віднімають 0.25, у другому - додають. Наприклад, 1000 гривень на ТБ 2.25 означає дві парі з 500 грн на ТБ 2.0 і ТБ 2.5. При такому розкладі виграш може бути як повним, так і частковим. Найчастіше подібні четвертні ставки пропонують на футбольні матчі.

Особливості азіатських тоталів

У кожного варіанта ставок - свої переваги і недоліки. Азіатський тотал голів не є винятком. Плюси:

  • є певна страховка, що дозволяє розраховувати хоча б на часткове повернення вкладених коштів;
  • кількість ігрових варіантів зростає, що може виявитися корисним в рамках різних стратегій ставок;
  • четвертний загальний тотал відмінно підходить для експресів.

Головне достоїнство - підвищена надійність - одночасно є і мінусом. Букмекери пропонують тут скромніші коефіцієнти. Наприклад, азіатський тотал 2.75 більше при максимальному виграші принесе менше грошей, ніж звичайний ТБ 3.0. Крім того, багато гравців вважають, що переваги подібних парі не варті зусиль, що витрачаються на розрахунки.

Розрахунок чвертних тоталів в експресах

Експрес - набір ставок на кілька подій, загальний коефіцієнт якого визначається шляхом множення всіх приватних. Азіатський тотал часто використовують в подібних прогнозах. Наявність кожного такого парі ділить експрес навпіл, знижуючи ризик програшу. Це трохи зменшує коефіцієнт, але надійність в даному випадку важливіше. Дібрати своє можна за рахунок інших подій.

Розглянемо конкретний приклад. Є експрес, що включає 3 прогнои: одна ставка - на перемогу господарів, друга - з нульовою форою, третя - азіатський тотал 3.75 більше. Через присутність останнього парі ми отримуємо 2 половинчастих експреса, в одному з яких використовується ТБ 3.5, а в другому - ТБ 4.0.

Припустимо, перші два результату зіграли, а в третьому матчі було забито 4 голи. Це означає повну виплату по тій частині, в яку входила подія з ТБ 3.5. Друга половина теж виграє при деякому обмеженні. Тут азіатський тотал 3.75 більше приніс лише повернення ставки. При розрахунку виграшу коефіцієнт цього парі не враховується, що знижує загальну суму виплати.

Азіатський ТБ

Виплата по четвертний ставкою багато в чому залежить від того, на яке число закінчується тотал. Існує два варіанти - 0.75 і 0.25. Наприклад, азіатський тотал 1.75 ділиться на 1.5 і 2.0. Залежно від результату, можливо кілька результатів:

  • виграли обидві ставки;
  • один прогноз зіграв, у другій половині повернення;
  • перемога букмекерської контори.

При ТБ 1.25 утворюються дві пари - з ТБ 1.0 і ТБ 1.5. Однак в цьому випадку гравець може отримати або виграш, або повернення половини поставленої суми. При інших розкладах буде вважатися, що він програв. Тобто азіатський тотал 0.75 більше «переграє» ТБ 0.25 в плані різноманітності варіантів.

Азіатський ТМ

При тотал меньше ситуація змінюється. Наприклад, ви вирішили зробити ставку на те, що команди заб'ють менше трьох м'ячів. Одним із способів зробити подібний прогноз є азіатський тотал 2.75. Якщо голів буде забито рівно 3, Беттер програє при частковій компенсації поставленої суми (повернення по ТМ 3 і втрата половини з ТМ 2.5). При інших випадки - або повна виплата, або поразка.

Якщо гравець вирішив, що команди обмежаться одним взяттям воріт або зовсім нульовою нічиєю, доступна ставка ТМ 2.25. Тут можливий або максимальний виграш (0-1 м'яч), або повернення по ТМ 2.0 з виграшем по ТМ 2.5 (при двох забитих голах), або поразка (від 3). Робимо висновок, що якщо азіатський тотал 1.25 більше поступається по варіативності ТБ 1.75, при грі на менше показники з 0.25 ефективніше.

Де приймають чвертні ставки

Тотали за азіатською схемою сьогодні пропонують майже всі провідні букмекерські контори країни. Деякі компанії не включають такі парі в свої лінії, вважаючи, що місцеві беттери мало ними цікавляться, а витрати на розрахунки і аналіз занадто високі в порівнянні з можливими доходами. Втім, подібних сайтів залишилося відносно небагато.

Ставки типу азіатський тотал 1.75 частіше зустрічаються в футбольному розділі. Для баскетболу, хокею, тенісу та інших видів спорту пропозицій зазвичай не так багато, але це залежить від конкретної букмекерської лінії. Багато зарубіжні сайти надають різноманітну розпис для менш популярних дисциплін.

FAQ

➤➤➤ Азіатський варіант кращий за європейський?

➥➥➥ Думки з цього приводу розділяються. Одним здається, що варіативність чвертнох ставок дає перевагу, інші впевнені, що подібне дроблення не має особливого сенсу..

➤➤➤ Чому азіатський тотал популярний в футбольних ставках?

➥➥➥ Тут не найвища результативність, тому кожен забитий гол має значення. «Розполовинення» ставки дає реальну страховку.

➤➤➤ Краще грати в лайві або робити передматчеві прогнози?

➥➥➥ Режим live дозволяє тримати руку на пульсі подій і вчасно вносити необхідні корективи. З іншого боку, буває дуже прикро, коли метання в процесі гри перекреслюють ретельний передматчевий аналіз.

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин