Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 серпня 2020, 18:19
2792
0

Тоталізатор

Що таке тоталізатор і чим він відрізняється від ставок на спорт?

| Оновлено 03 серпня 2020, 18:19
2792
0
Тоталізатор

Тоталізатор - ставки на результат або рахунок спортивних матчів, запропонованих організатором розіграшу. Щоб отримати гроші, потрібно вгадати певну кількість подій. Розмір виграшу залежить від числа правильних прогнозів і загального призового фонду, сформованого внесками учасників тиражу.

Як працює тото

Для гравців в тоталізатор ставки на спорт визначає організатор. Не можна відмовитися від якоїсь події, якщо результат виглядає непередбачуваним або не подобається коефіцієнт. Можна лише вгадувати результати або рахунки запропонованих матчів. Гроші виплачують, якщо кількість правильних прогнозів не менше встановленого мінімуму. В іншому випадку ставка програє.

Правила тоталізатора зазвичай передбачають виплату джекпоту для гравців, які не зробили жодної помилки. Призовий фонд визначається загальною сумою парі за вирахуванням частки організаторів. У більшості букмекерських контор цей показник становить 10% від пулу. Спортивні події можуть ставитися як до однієї дисципліни, так і до кількох. Найбільшою популярністю традиційно користується футбол.

1Х2

На цей тоталізатор ставки роблять найчастіше. Тут потрібно вгадувати результати поєдинків. 1 і 2 означають перемоги господарів і гостей відповідно, Х - нічия. У класичних тиражах пропонується 15 матчів, а для мінімального виграшу досить 9 вгаданих подій. Якщо ніхто з учасників не зміг зробити 12-15 правильних прогнозів, частина суми зараховується в джекпот наступного розіграшу.

Точний рахунок

Вгадати, хто із суперників переможе, набагато простіше, ніж передбачити рахунок матчу. Цей тоталізатор відрізняється від 1Х2 меншою кількістю подій (8-10). Найчастіше для отримання виплати досить пари правильних прогнозів. Іноді зустрічається такий варіант, як гра на тотали. Замість результатів і рахунків тут потрібно вгадувати тотал більше (ТБ) і тотал меньше (ТМ).

Відмінності від класичної гри на ставках в БК

Тоталізатор - ставки на спорт, але це не те ж саме, що висновок традиційних парі з букмекерською конторою. Головні відмінності:

  • немає коефіцієнтів;
  • розмір виграшу стає відомим тільки після підведення підсумків тиражу;
  • гравцеві не можна самостійно вибирати події;
  • є джекпот, найчастіше представляє собою серйозну суму.

Спортивний тоталізатор можна порівняти зі спрощеним експресом або системою, так як він дає можливість отримати виграш при мінімальних витратах. Однак професійні Беттери ставляться до нього як до розваги, не рахуючи надійним інструментом для стабільного заробітку грошей. Зробити ставку тут для них те саме покупці лотерейного квитка: а раптом пощастить?

Тоталізатор онлайн розрахований на спортивних уболівальників, які бажають додати драйву при перегляді спортивних трансляцій. Звичайно, потай кожен мріяти зірвати джекпот. Є гравці, які купують багато квитків відразу (правилами це не заборонено) з тим, щоб скласти якомога більше комбінацій. Однак така гра має куди менше шансів на успіх, ніж класичні види ставок.

Що таке тото для букмекерів? Це вірний заробіток без найменшого ризику. Не потрібно вважати коефіцієнти, стежити за появою вилок і т. д. Організатор просто отримує свої 10% і розподіляє гроші, що залишилися між переможцями. Не дивно, що багато сайтів пропонують клієнтам відразу кілька варіантів тото одночасно.

Як розподіляються виграші

При грі в тоталізатор ставки збирають в загальний пул. З цієї суми віднімається частка БК. Джекпот формується окремо, накопичуючись з тиражу в тираж. Якщо вгадані всі прогнози, що трапляється вкрай рідко, він обнуляється і в наступному розіграші є просто максимальний виграш, розмір якого залежить від зібраного призового фонду.

Класичний тоталізатор - це рівномірний розподіл коштів в залежності від кількості правильно названих випадків / рахунків. Приклад схеми для тиражу з 15 подій:

  • 9 - 30%;
  • 10 - 20%;
  • 11 - 15%;
  • 12 - 10%;
  • 13 - 10%;
  • 14 - 5%.

Сума, яку отримує кожен учасник, безпосередньо залежить від того, скільки у нього товаришів по щастю. Чим менше їх буде, тим більше виплата. Джекпот теж може бути розділений між переможцями, якщо їх виявиться кілька. Зверніть увагу, що в нашому прикладі розігрується тільки 90% пулу, так як 10% забирає компанія, яка організувала тоталізатор онлайн.

FAQ

➤➤➤ Від чого залежить сума ставки на тото?

➥➥➥ Гравець може вказувати кілька випадків для однієї події. Кожен «страхувальний» прогноз пропорційно збільшує загальну вартість ставки.

➤➤➤ Куди йдуть гроші, якщо ніхто не вгадав 12, 13 або 14 прогнозів?

➥➥➥ Ці кошти збільшать розмір джекпоту, що розігрується в наступному тиражі.

➤➤➤ Де можна поставити на тото?

➥➥➥ Робити окремий огляд тоталізаторів не має особливого сенсу. Цей вид ставок сьогодні пропонують всі провідні букмекерські контори.

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин