Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 серпня 2020, 18:16
1032
0

Ставки на футбол

Популярні стратегії ставок на футбол

| Оновлено 03 серпня 2020, 18:16
1032
0
Ставки на футбол

Кожного нового гостя букмекерської контори цікавить питання, як правильно робити ставки на футбол. Це не дивно, адже мова йде про вид спорту № 1. Він найбільш широко представлений в лініях букмекерів: тут, як правило, встановлюють найвищі ліміти. Кількість стратегій, використовуваних в прогнозах на футбольні матчі, обчислюється десятками.

Ефективні тактики і схеми

Відразу уточнимо, що стратегія ставок на футбол не буває безпрограшною. Це стосується будь-якої системи, що використовується в грі проти букмекерів. Потрібно багато працювати зі статистикою, аналізувати, бути готовими до періодичних програшів. Представлені схеми розраховані на те, щоб вигравати в довгостроковій перспективі. Така гра вимагає терпіння і вміння чітко дотримуватися обраної тактики.

Перед тим як робити ставки на футбол, визначте бюджет. Без цього не можна планувати систему. Не витрачайте гроші на шкоду звичного укладу життя. Сума, яку ви ризикуєте, не повинна позначатися на добробуті вашої родини. Бюджет можна буде збільшити відразу після того, як схема почне приносити стабільний прибуток.

Будь-яка стратегія ставок на футбол має плюси і мінуси. Розглянемо популярні варіанти гри:

  • Мартингейл;
  • флет;
  • Даламбер;
  • протихід;
  • критерій Келлі.

Мартингейл

Ця теорія та її модифікації більше відомі під назвою «наздоганяння». Суть в тому, щоб відіграватися після невдалого прогнозу, підвищуючи ставку на наступне парі. Рано чи пізно Беттер повинен виграти, покривши всі витрати і отримавши прибуток. Відкриваючи подібні секрети ставок на футбол, новачок може подумати, що у нього вже є безпрограшний варіант. На жаль, на практиці все складніше.

Після кількох невдач поспіль сума, необхідна для ставки, багаторазово збільшується. Є ймовірність збанкрутувати раніше, ніж досягнеш успіху. Крім того, потрібно враховувати ліміти букмекерської контори. Не виключено, що зробити ставку на футбол на потрібну суму не вийде і гравець в будь-якому випадку виявиться в мінусі.

Флет

Ця стратегія є сьогодні, мабуть, найбезпечнішою. Алгоритм тут простий: гравець ставить тільки суми, що дорівнюють фіксованим відсотком від банку. При виграші бюджет збільшується, відповідно, автоматично зростає і номінал наступного парі. Якщо ж почнеться довга чорна смуга, «падіння» буде максимально плавним, так як суми будуть зменшуватися.

Даламбер

Однозначної відповіді на питання, як правильно робити ставки на футбол, не існує. Скрізь є ризики. Система Даламбера являє собою якийсь симбіоз двох попередніх схем. Для початку потрібно визначити крок - суму, на яку буде знижена або збільшена ставка. Після програшу номінал зростає, після виграшу - відкочується.

Протихід

При цій схемі гри гравець страхує експрес, роблячи протилежний прогноз на останній результат. Важливо, щоб матчі проходили в різний час. Для тих, хто регулярно робить ставки на футбол, стратегії типу «всюдихід» є допоміжним інструментом, що дозволяє збільшити прохідність складних парі.

Критерій Келлі

Це варіант для досвідчених гравців, які вміють досить точно визначати ймовірність того чи іншого результату спортивної події. Потрібно шукати недооцінені букмекером матчі з підвищеним коефіцієнтом. Якщо прогнози Беттерыв виявляться точними в більшості подібних ситуацій, на тривалій дистанції він отримає гарантований прибуток.

Live і мобільна гра

Ми розповіли лише про декілька популярних тактики. Уваги також заслуговують схеми Оскара грайнд і Міллера, ставки проти нічиєї, датська система, «60%», метод танкової атаки. Будь-яка стратегія ставок на футбол вимагає чіткого виконання умов. Для реалізації багатьох з них потрібно постійно грати в live-режимі.

Сучасні технології дозволяють поставити навіть через мобільний телефон. Зазвичай пропонують завантажити додаток, хоча багато сайтів адаптовані для гри через браузер. Наявність програми забезпечує цілодобовий доступ до БК навіть при поганому інтернеті. Крім того, користувачі додатків часто отримують додаткові бонуси.

Практичні поради

Багато гравців знають, як правильно ставити ставки на футбол, але чомусь лише одиниці стабільно виявляються в плюсі. Мало засвоїти основні постулати стратегії. Потрібно досконально розбиратися в футбольній «кухні», вміти працювати зі статистикою і аналізувати. Дуже важливо зберігати холодну голову в період невдач і не кидатися з одного боку в бік.

У кожного свій шлях до успіху. У кого-то добре йдуть тотали і фори на всяку статистику (голи, кутові, жовті картки, рахунок після першого тайму і т. Д.). Якщо виходить вгадувати більшу частину результатів, можна брати експреси або спробувати зірвати джекпот на тоталізаторі. У будь-якому випадку, перш ніж вийти на рівень професійного Беттери, потрібно багато чому навчитися.

FAQ

⚽ Чим футбольні парі відрізняються від баскетбольних, хокейних або тенісних?

➣➣➣ Формально - нічим, але перед тим як ставити ставки на футбол, подумайте про те, чи достатньо добре ви розбираєтеся в цьому виді спорту. Перегляду трансляцій по телевізору недостатньо. До речі, багато професіоналів не беруть футбольні матчі на постійній основі, а тільки заради розваги..

⚽ Як вибрати букмекерську контору?

➣➣➣ У всіх провідних БК футболу присвячена більша частина лінії. Крім різноманітності розпису і коефіцієнтів, варто враховувати репутацію сайту при розрахунках з щасливими гравцями.

⚽ Наскільки важливі для Беттери математичні здібності?

➣➣➣ Уміння працювати з математичними інструментами дуже цінно. Однак сьогодні вистачає онлайн-програм, що виконують основну частину розрахунків. Залишається лише перевірити актуальність представленої інформації та прийняти рішення з приводу ставки.

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин