К'єза в Ювентусі, МЮ підписав Кавані. Останній день трансферного вікна

Sport.ua в режимі нон-стоп стежить за трансферами 5-го жовтня

У понеділок, 5 жовтня, в більшості європейських чемпіонатів закривається літнє трансферне вікно. Найчастіше в цей день відбувається велика кількість переходів.

Стежимо за головними новинами останнього дня літнього трансферного вікна в режимі онлайн. В Україні трансферне вікно закриється 6 жовтня.

ОСНОВНІ ПОДІЇ

05:25. Фіорентина підписала Хосе Кальєхона, який раніше покинув Наполі. Про терміни контракту не повідомляють.

04:22. Челсі віддав Рубена Лофтус-Чіка в Фулхем. Також до кінця трансферного вікна «Фулхем» посилився двома захисниками - Тосіном Адарабіойо, Йоакымом Андерсеном і нападником Адемолу Лукманом.

02:56. ПСЖ підписав хавбека Барселони Рафінью. Гравець підписав контракт до 2023 року.

02:37. «Саутгемптон» підсилився вінгером «Евертона» Тео Волкоттом. 31-річний футболіст вирушив до табору «святих» на правах оренди. Він повертається в клуб через 14 років.

02:00. Київському «Динамо» не вистачило часу, щоб оформити операцію з придбання Лінкольна, нападника «Фламенго».

01:56. Арсенал за 50 млн євро купив у Атлетіко Томаса Партея. Лондонці активували клаусулу 27-річного футболіста. Також «каноніри» на рік віддали у оренду Лукаса Торейру в «Атлетіко».

01:00. Бразилець Рафінья близький до переходу з «Барселони» в «ПСЖ» за три мільйони євро. «Барса» також збереже за собою 35% можливої майбутньої продажи гравця. У минулому сезоні Рафінья виступав за «Сельту» на правах оренди.

00:53. Ерік Гарсія залишиться в «Манчестер Сіті» після того, як «Барселона» не змогла домовитися про суму трансферу. Наступного літа у Гарсії закінчується контракт з «містянами».

00:48. «Фулхем» орендував у «Ліона» центрального захисника Йоакима Андерсена. 24-річний гравець збірної Данії гратиме за «дачників» до кінця сезону.

00:41. «Лідс» підписав контракт з нападаючим «Ренна» Рафіньєю за умови отримання футболістом міжнародного дозволу. 23-річний гравець підписав контракт з «Лідсом» до літа 2024-го року, сума угоди не розголошується.

00:36. «Челсі» та «Фулхем» домовилися про перехід Рубена Лофтус-Чіка до складу «синіх».

00:28. «Бенфіка» орендувала у «Барселони» французького захисника Жан-Клера Тодібо на наступні два сезони. Португальський клуб візьме на себе зарплату футболіста і виплатить каталонцям 2 мільйони євро з можливістю покупки гравця за 20 мільйонів євро. Французький захисник перейшов в «Барселону» під час зимового трансферного вікна в сезоні 2018/19 і дебютував у першій команді в стартовому складі в матчі проти «Уески». Він був в команді переможців Ліги сезону 2018/19. У другій половині сезону 2019/20 Тодібо грав в оренді у «Шальке-04».

00:18. Шотландський «Рейнджерс» уклав договір оренди з південноафриканським півзахисником французького «Ам'єна» Бонгані Зунгу. Футболіст буде грати в складі «рейнджерів» до наступного літа, після чого шотландський клуб зможе викупити контракт гравця.

00:11. Офіційно! «Манчестер Юнайтед» повідомив про підписання контракту з нападаючим Едінсоном Кавані. Уругвайський форвард підписав з «червоними дияволами» однорічний контракт з можливістю продовження ще на рік. Кавані, який завоював «Золоту бутсу» як в Лізі 1, так і в Серії А, з моменту переїзду в Європу в 2007 році забив 341 м'яч на клубному рівні, в тому числі 35 в Лізі чемпіонів. Нападаючий виграв шість чемпіонських титулів з «ПСЖ» і, забивши 200 голів, є його найкращим бомбардиром за всю історію. На міжнародному рівні Кавані виграв Кубок Америки в 2011 році і забив 50 голів в 116 матчах за збірну Уругваю.

00:00. Шотландський «Селтік» орендував у «Мілана» до кінця сезону уругвайського вінгера Дієго Лаксальта. 27-річний футболіст провів 24 матчі за збірну своєї країни.

23:49. «Удінезе» дійшов згоди з «Уотфордом» по оренді іспанського форварда Жерара Деулофеу, який буде грати в італійському клубі до 30 червня 2021 року.

23:40. «Манчестер Юнайтед» підписав контракт із захисником Алексом Теллесом, який перейшов в англійську команду з «Порту». Захисник підписав чотирирічний контракт з можливістю продовження ще на рік. 27-річний Теллес виступає за збірну Бразилії і має постійний досвід виступів в Лізі чемпіонів.

23:28. «Манчестер Юнайтед» дійшов згоди з «Аталантою» про майбутній трансфер Амада Діалло, який приєднається до «червоним дияволам» в січні. Сума трансферу складе 21 мільйон євро плюс 20 мільйонів євро в якості бонусів.

23:26. Тео Уолкотт пройшов медогляд в «Саутгемптоні». «Святі» завершують оформлення документів по трансферу футболіста з «Евертона».

23:22. Софіан Буфаль перейшов з «Саутгемптона» в «Анже». 27-річний марокканець дістався клубу Ліги 1 безкоштовно, але «Саутгемптон» може отримати комісію.

23:17. Тепер офіційно. «Рома» повідомила про повернення в клуб Кріса Смоллінга. 30-річний гравець збірної Англії переходить в клуб на постійній основі з «Манчестер Юнайтед» за 15 мільйонів євро. Смоллінг підписав з клубом трирічний контракт до 30 червня 2023 року.

23:09. Шотландський «Данді Юнайтед» до кінця сезону орендував у «Редінга» форварда Марка Макналті.

23:05. «Манчестер Юнайтед» підписав контракт з 18-річним уругвайським вінгером Факундо Пельістрі з «Пеньяролю».

22:57. Тома Парті успішно пройшов медогляд в «Арсеналі». Зараз сторони оформляють документи, після чого про трансфер буде оголошено офіційно.

22:53. «Бешикташ» орендував до кінця сезону півзахисника «Лестера» Рашида Геллазя.

22:45. «Ювентусу» не вдалося домовитися з півзахисником Самі Хедірою з приводу розірвання контракту. А ось «Інтер» з Квадво Асамоа попрощався, після чого орендував з обов'язковим викупом у «Парми» Маттео Дарміана.

22:42. Захисник «Ювентуса» Маттіа Де Шильйо проведе наступний сезон в оренді в «Ліоні».

22:38. «Баварія» віддала в оренду на рік в «Марсель» свого півзахисника Макаель Кюізанса.

22:35. Усман Дембеле не перейде в «Манчестер Юнайтед». «Барселона» хотіла продати гравця, а МЮ був готовий тільки взяти француза в оренду.

22:31. «Арсенал» близький до підписання півзахисника «Атлетіко» Мадрид Тома Парті. Офіційне оголошення повинне відбутися найближчим часом. Чекаємо ...

22:26. «Рома» домовилася з «Манчестер Юнайтед» з приводу викупу центрального захисника Кріса Смоллінга: 15+5 мільйонів. Однак поки невідомо, чи встигла «Рома» зареєструвати трансфер захисника (вікно в Італії закрилося о 21:00 за Києвом). Серія А поки що не підтвердила цей трансфер.

22:21. «Барселона» ще сподівається підписати лідера «Ліона» Мемфіса Депая. Але для цього каталонцям потрібно для початку позбутися від Рафіньї Алькантари.

22:18. Екс-гравець «Роми» і «Севільї» Дієго Перротта перейшов в турецький «Фенербахче».

22:16. «РБ Лейпциг» до кінця сезону орендував у «Роми» Джастіна Клюйверта.

22:13. «Наполі» орендував до кінця сезону півзахисника «Челсі» Тьємуе Бакайоко.

22:09. «Манчестер Юнайтед» підписав лівого захисника «Порту» Алекса Теллеса. Також найближчим часом гравцем клубу повинен стати екс-форвард ПСЖ Едінсон Кавані.

22.05. «Фіорентина» оперативно знайшла заміну К'єзі. Клуб підписав на правах вільного агента екс-лідера «Наполі» Хосе Кальєхона.

22:03. Знаменитий бразильський форвард Алешандре Пато має на руках пропозиції з кількох країн, в тому числі з України. Можливо, мова йде про «Динамо.

21:51. Екс-зірка «Дніпра» Нікола Калініч повертається до Італії. Він буде виступати за «Верону».

21:09. «Ювентус» взяв в оренду на два роки з обов'язковим викупом лідера «Фіорентини» Федеріко К'єзу. Загальна вартість угоди - 50 мільйонів євро + 10 мільйонів можливих бонусів.

17:58. «Баварія» не зупиняється. Мюнхенський клуб підписав 31-річного форварда збірної Камеруну Еріка Шупо-Мотінга в якості вільного агента. Останнім клубом гравця був паризький ПСЖ.

17:26. «Ювентус» віддав 30-річного бразильського вінгера Дугласа Косту в оренду мюнхенській «Баварії». Угода розрахована до кінця поточного сезону.

16:45. «Манчестер Юнайтед» домовився про трансфер 18-річного вінгера «Аталанти» Амада Траоре. Сума трансферу складе 30 млн євро. Футболіст приєднається до команди в січні.

15:40. Французький ПСЖ орендував хавбека португальського «Порту» Даніло на один сезон з правом викупу.

14.50. «Ліверпуль» підшуковує змінника Аліссону і вже звернув увагу на голкіпера «Тоттенхема» Гассаніге. Нібито після 2:7 від «Астон Вілли» Юрген Клопп вкрай розчарований Адріаном.

14:00. «Севілья» підписала 24-річного вінгера нідерландського АЗ і національної збірної Марокко Уссама Ідріссі. Іспанський клуб заплатив за гравця 12 мільйонів євро. Лівий вінгер поставив підпис під контрактом, розрахованим до 2025 року.

13:04. Київське «Динамо» близьке до підписання бразильського форварда. Кияни хочуть підписати конкурента для Владислава Супряги в останні дні трансферного вікна.

12:55. «Інгулець» підписав четвертого легіонера. Ним став 20-річний ганський форвард Рудольф Благогі, останнім клубом якого був португальський «Спортинг» U-19.

12:45. «Баварія» погодила трансфер екс-хавбека донецького «Шахтаря» Дугласа Кости, що вже виступав за мюнхенців. Йдеться про оренду гравця «Ювентуса» на один сезон.

12:40. 19-річний іранський нападник турецького «Фенербахче» Аллах'яр Сайядманеш перейшов в луганську «Зорю» на правах оренди, повідомляє Transfermarkt.

12:30. Хавбек «Ліверпуля» Марко Груйіч, як стверджує Bild, повертається в Німеччину - наступний сезон проведе в оренді у «Вердері». Два останніх роки він провів в оренді в «Герті».

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:43 0

Команди борються за 8-е місце, яке дає путівку до Ліги конференцій

Коментарі