Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 12 августа 2018, 10:23
4310
6

Карпати – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Долею календаря львівський клуб проведе четверту поспіль гру в рідних стінах

| Обновлено 12 августа 2018, 10:23
4310
6
Карпати – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати
В недільному матчі четвертого туру української Прем’єр-ліги на стадіоні «Україна» зустрінуться команди сусіди по турнірній таблиці львівські «Карпати» та луганська «Зоря». Долею календаря львівський клуб проведе четверту поспіль гру в рідних стінах. Наразі, після третього туру, «Карпати» займають четверту сходинку в таблиці, набравши чотири залікові очки. Отримавши ляпаса від «Олександрії» в першому матчі (нагадаємо, це була поразка 0:2), надалі команда Олега Бойчишина мінімально здолала одеський «Чорноморець» (1:0) та втратила перемогу на останніх хвилинах матчу з донецьким «Олімпіком», зігравши в нічию 2:2
 
Варто відзначити, що функціональної підготовки гравців «зелено-білих» поки що не вистачає на обидва тайми, в усіх трьох поєдинках карпатівці гірше проводили саме другий тайм. Останні дві зустрічі не залишає поле без забитого м’яча Мар’ян Швед, залишаючись найгострішим гравцем атаки «левів», а один з недавніх лідерів команди колумбієць Хорхе Караскаль ніяк не може вийти на свій попередній рівень. Гру в атаці може посилити Андрій Ременюк, що повернувся до львів’ян після відрядження в збірній України U-19. Матч з «Зорею» через травму може пропустити один з лідерів «Карпат» аргентинець Крістіан Ербес, якого скоріш за все замінить досвідчений Олег Голодюк.  
 
Луганська «Зоря», вже за сталою традицією, розпочинає сезон не досить впевнено, втративши п’ять балів з дев’яти можливих. В першій грі чемпіонату «чорно-білі» перемогли ще одного представника України в єврокубках - «Маріуполь» (2:1), але в двох наступних матчах луганці спромоглися здобути лише одне залікове очко, програвши «Олександрії» (0:1) на виїзді та зігравши домашній матч з «Чорноморцем» внічию (1:1). Чим можна пояснити посередні результати підопічних Юрія Вернидуба на старті Прем’єр-ліги? Якщо торік виправданням слугувала поява великої кількості молоді, то нині луганці ніяк не набудуть впевненої гри після переходу в літнє міжсезоння досвідчених гравців Микити Каменюки, Віталія Вернидуба і Дмитра Хомченовського
 
В першому єврокубковому матчі з «Брагою» (1:1) головний тренер «Зорі» зробив струс команді, випустивши на поле одразу трьох дебютантів воротаря Луїса Феліпе і двох Богданів - оборонця Михайліченка і хавбека Лєднєва. І такі дії наставника «мужиків» принесли результат. Звичайно, в поєдинку з португальцями не обійшлося без помилок, але в цілому гра луганської команди стала більш агресивною і бойовою. Поки що проблемною ланкою «Зорі» залишається напад, де відчутні кадрові проблеми: травмований провідний форвард Артем Громов, виставлений на трансфер Давід Фаупала, і в обоймі Вернидуба залишається один чистий форвард - бразилець Рафаель. Анонсований гендиректором «Зорі» Сергієм Рафаїловим трансфер відомого бразильського нападника навряд чи допоможе їм в найближчих матчах.
 
Кадрові проблеми більш відчутні у «Зорі». Не допоможуть луганцям вищезгадані Громов і Фаупала, а також Чеберко, гра якого не влаштовує головного тренера. Крім того, не зіграють виставлений на трансфер Ель Буаззаті  та занедужавший Леван Арвеладзе. В «Карпатах» лише одна втрата - в лазареті знаходиться Ербес.
 
В минулому чемпіонаті «Зоря» і «Карпати» зустрічались лише на першому етапі. На виїзді «зелено-білі» здобули нічию (0:0), а в домашньому матчі «леви» програли луганцям (0:2, голи в активі Тимчика та Іурі). У майбутньому матчі букмекери пророкують перемогу «Зорі». На виграш команди Юрія Вернидуба дається коефіцієнт в середньому 2,60. Успіх «Карпат» оцінюється в 2,90, а ймовірність нічийного результату - 3,15.
 
Орієнтовні склади:
 
«Карпати»: Кучинський – Мірошніченко, Федецький, Мегреміч, Лебеденко, Голодюк, Ді Франко, Вербний, Караскаль, Мякушко, Швед.
 
«Зоря»: Махарадзе – Сваток, В.Вернидуб, Михайліченко, Тимчик, Караваєв, Хомченовський, Харатін, Кабаєв, Сілас, Рафаель.
 
12 серпня, неділя
«Карпати» — «Зоря»
Львів. Стадіон «Україна». 17:00
Телетрансляція на телеканалі ZIK
КАРПАТИ — ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Кривоносов Микола (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ

 

Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Челси вряд ли продаст Мудрика, но есть важное условие
Футбол | 26 апреля 2024, 14:14 2
Источник: Челси вряд ли продаст Мудрика, но есть важное условие

Игроку важно показать себя на финише сезона

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
serhioramos1990
Зорька! Вперед!
x-13
Великолепный анонс. Карпаты набрали ЦЕЛЫХ четыре очка.
Заря набрала ВСЕГО ЛИШЬ четыре очка
Назар Маршалок
Збиті льотчики знов програють
shevsen
Заря выиграет 2:0 как минимум...
ssssyab
Карпати виграють 3:1
supermario1969
ЛЕВИ!!! Не грайте по нервах вболівальників,а грайте у футбол! Вірю в перемогу...