Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 22 июля 2018, 21:06
8409
43

Олександрія розпочала чемпіонат з перемоги над Карпатами

Команда Володимира Шарана забила два голи у другому таймі

| Обновлено 22 июля 2018, 21:06
8409
43
Олександрія розпочала чемпіонат з перемоги над Карпатами
ФК Александрия

З нагоди відкриття у Львові нового футбольного сезону капітани команд Андрій Запорожан та Артем Федецький підняли державний прапор України.  «Олександрія» приїхала до Львова з двома клубними рекордними серіями, які розпочалися ще у минулому чемпіонаті. Підопічні Володимира Шарана, який свого часу був гравцем та тренером «Карпат», не програвали у Прем’єр-лізі 12 (!) ігор поспіль (сім перемог та п’ять нічиїх), в тому числі перемагаючи  в попередніх п’яти поєдинках. В останні роки «Олександрія» стала незручним суперником для «левів», які, нагадаємо, в минулому сезоні в чотирьох особистих зустрічах жодного разу не зуміли перемогти «жовто-чорних».

Вболівальники після літнього міжсезоння  з нетерпінням чекали на стартові склади суперників. І в складі «Карпат» Олег Бойчишин довірив місце лише одному – досвідченому воротарю Максиму Кучинському, який раніше виступав за «Полтаву» і цієї неділі дебютував у Прем’єр-лізі. В складі гостей з’явився також лише один новобранець – Кирило Ковалець, який перейшов з «Чорноморця».

Господарі поля активніше розпочали поєдинок і в дебюті гри після небезпечного удару Гуцуляка м’яч влучив у захисника. Міг відкрити рахунок і єдиний номінальний форвард олександрійців Сітало, який лівим краєм вийшов на побачення з воротарем, але Артем пробив поруч з хрестовиною воріт. Згодом зірвав оплески на трибунах і  нападник «Карпат» Швед, після дальнього удару якого досвідчений вихованець львівського футболу Паньків перевів м’яч, що летів під поперечину, на кутовий.

Гості, залишивши попереду одного Сітала, на своїй половині поля зустрічали розвиток атак господарів, яким не просто було пройти оборонні редути «містян». Небезпечним був стандарт у виконанні Мякушка, на передачу якого відгукнувся Федецький, скинувши м’яч головою на Лобая, який також головою пробив вище воріт. Під кінець тайму темп гри дещо знизився і гольових моментів біля обох воріт не виникало. Міг забити гол у «роздягальню» «Карпат» Полярус, який зробив чергову вилазку до штрафного суперників, але знову вистрілив у «молоко».

Початок другого тайму міг завершитися неприємностями для карпатівців, але Мірошниченко на мить встиг випередити Цурікова і все завершилося лише кутовим. Натомість після чергової  атаки «Карпат» Паньків, залишивши ворота, вчасно у підкаті ліквідував небезпеку, випередивши Шведа. Олександрійці не грали на утримання нічийного рахунку і також небезпечно контратакували. Зокрема Федецький вчасно заблокував удар Ковальця.

Підопічні Олега Бойчишина намагалися у першій домашній грі нового сезону здобути перемогу і продовжували активно шукати шляхи взяття воріт суперника.  Використовувалися і дальні потужній улари, після одного з яких у виконанні Вербного, знову рятує ворота Паньків, перевівши м’яч на кутовий.

Намагаючись налагодити атакувальні дії, Володимир Шаран випустив на поле Пономаря, який у минулому чемпіонаті забив лише два голи і обидва у ворота саме «Карпат».  І джокер гостей активно увійшов у гру, завершивши атаку ударом поруч з рамкою воріт Кучинського. Міг відзначитися і ще один гравець, який вийшов на заміну, новачок «Олександрії» Задерака, але Кучинський знову зірвав оплески, перевівши м’яч на кутовий.

І все ж, в наступному епізоді воротар «Карпат» був безсилим, коли після розіграшу кутового найспритнішим при добиванні у штрафному майданчику виявився Цуріков, пробивши впритул з ближньою стійкою. На цьому неприємності для львівського клубу не закінчилися і черговий гол у  ворота «Карпат» провів Пономар, який скористався передачею Сітало і влучно пробив низом впритул зі штангою. Під кінець матчу міг скоротити рахунок Карраскаль, але Паньків знову розгадав напрямок удару колумбійця і зумів зберегти свої ворота «сухими».

Тож «Олександрія» у Львові збільшила свою рекордну безпрограшну серію у чемпіонатах до 13-ти ігор. Збереглася й інша традиція: «Карпати» під керівництвом Олега Бойчишина на своєму полі у чемпіонатах наразі внічию не грають – 4 перемоги та 5 поразок.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Украинская Премьер-лига. 1-й тур.

«Карпаты» (Львов) - «Александрия» (Александрия) - 0:2 (0:0)

- Андрей Цуриков, 72, Виталий Пономар, 81

«Карпаты»: Максим Кучинский, Артем Федецкий, Денис Мирошниченко, Иван Лобай, Назар Вербный, Карраскаль, Олег Голодюк (Кристиан Эрбес, 71), Сергей Мякушко, Алексей Гуцуляк, Марьян Швед (Родриго Варгас, 62), Франсиско Ди Франко (Санчес Катриэль Игнасио, 78)

«Александрия»: Юрий Панькив, Антон Шендрик, Валерий Бондаренко, Павел Пашаев, Андрей Бацула, Андрей Запорожан, Андрей Цуриков, Евгений Банада, Артем Ситало (Евгений Протасов, 82), Артем Полярус (Максим Задерака, 65), Кирилл Ковалец (Виталий Пономар, 61)

Карраскаль, 16. Олег Голодюк, 40. - Евгений Банада, 18. Максим Задерака, 82.

Арбитр: Дмитрий Кутаков (Киевская область)

Удары (в створ): 10 (5) - 12 (5)
Угловые: 4 - 6
Оффсайды: 1 - 1.

Зрители: 6796

Температура: 29°C

Стадион: «Украина» (Львов)

КАРПАТЫ - АЛЕКСАНДРИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 43
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
footboooool
Вот вам и карпаты а им предрекали борьбу за ЛЕ. Но уже который год судя по всему будут болтатся в низу таблицы. И только благодаря другим еще более слабым командам Карпаты останутся в УПЛ!
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sanchos78
Федецкий в центре защиты,это явно не то что надо.
vovadocent
Карпат сьогодні не було, нажаль. Але й те в що грає Олександрія футболом назвати важко. Такшо, шкода шо вислуховував словесний пронос тих кузьмічів, які сиділи навколо. Реально, тупо вириваються з хати щоб бухнути, насрати лушпинням від сємок на стадіоні, задимити всіх своїм куривом і рознервувати своїми імбецильними викриками. Вболівати той прошарок точно не ходить.
ssssyab
Нічого страшного,по першій грі не варто строго судити.Шаран в котре переграв карпати,а тренери повинні були бути готові до його гри.
Dragon9
Всьо було ясно коли побачив склад.
Лобай, Фєдя в центрі захисту і Голодюк до добра не доведуть.
vova987651
Карпати нині багатьом тільки настрій спортили
allesneu
Тобто, якщо українська команда Олександрія грає в "тєрпєть", то як називається те, у що грає латиноамериканське лайно по-львівськи ?
pulse240
Опять Карпаты начали за упокой
Barlowold
ох, Карпаты такие Карпаты
Andriy Baran
Поверніть назад Мисака.
vova987651
Так і хочеться плюнути на гру карпат і вболівати за ФК ЛЬВІВ
Patriot  UA
Бойчишин тактично програв Шарану. із такими командами, як Олександрія. Ворскла, Олімпік, Зоря із філософією. "ТЕРПЕТЬ, ПОДЖАЛИ, ВЫНОС, ВЫБЕЖАЛИ" потрібно грати у їхній футбол, а саме Федецький на фланг, замість нього центрбек і чекати самим нагоди вибігти.
tga1979
Где патриот карпатовский?
alex5111
Вівці, мої вівці...
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Ахахахахахааххаха...... Вівці !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!
Як сказала моя кохана:" Краще би ми 200 гривень тих віддали бездомному !"
Це просто ЖО..............ПА !!! Ганьба !!! Кур....ва, ліпше би я ті гроші перевів якійсь бідній дитині + бензин і амортизація авто + нерви !
LembergWestUkraine
Леви це ФК Львів,подивіться як пацани б"ються! А ви ВІВЦІ з полонин Карпат !!!!!! Міняйте аватари !!!!!
LembergWestUkraine
Вівці, шо там у вас ?!
LembergWestUkraine
Не позорте лева ! Ви вівці з полонини Карпат !