Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 05 августа 2018, 08:06
4569
5

Львів – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Полтавчани знову проведуть гру на виїзді

| Обновлено 05 августа 2018, 08:06
4569
5
Львів – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
UA-Football. Арена Львів
Свій черговий матч третьго туру з командою ФК «Львів», у зв’язку з підготовкою стадіону в Полтаві до єврокубків, «Ворскла» знову проведе на виїзді. Варто зауважити, що початок чемпіонату для полтавчан видався гірше не вигадаєш. Дві поспіль поразки з однаковим рахунком 0:1 від «Динамо» та «Олімпіка», і підопічні Василя Сачка опинилися серед аутсайдерів на дні турнірної таблиці. Звичайно, можна знайти виправдання для бронзових призерів минулорічного чемпіонату, це і борги по заробітній платні, і, можливо, не надто ефектна трансферна політика учасника групового турніру Ліги Європи. Але, мабуть, слід визнати, що на нуль в графі зароблених очок після двох турів, став несподіванкою як для самих футболістів «Ворскли» так і їх уболівальників. Тому варто очікувати, що на матч проти «Львова» ворскляни вийдуть вкрай мотивованими, націленими на перемогу, задля того щоб довести своїм фанам, що невдачі на старті чемпіонату є випадковістю, і «Ворскла» знов буде вести боротьбу за медалі Української Прем’єр-ліги. 
 
Враховуючи помилки, допущені в матчах з «Динамо» і «Олімпіком», слід очікувати зміни в стартовому складі «Ворскли», адже гра атакувальної лінії поки що не може задовольнити головного тренера Василя Сачка. Моменти створюються, але реалізація бажає бути кращою. Не все гаразд і в захисній ланці та грі голкіпера. Тим не менше, якщо брати до уваги суху статистику, то за кількістю ударів, проведених атак та виграних єдиноборств «Ворскла» мало кому поступається. Можливо, не вистачає концентрації у вирішальних моментах та загальної мотивації на гру. Напередодні третього туру «Ворскла» оголосила про підписання двох бразильців: захисника Артура і форварда Ніколаса Кареки. Чи випустить їх Василь Сачко одразу в старті, побачимо в суботу, 4 серпня.
 
Зовсім з іншим настроєм вийде на гру з полтавчанами ФК «Львів». Команда-сюрприз встигла здивувати перемогою на виїзді над київським «Арсеналом» (2:0), а також пристойною грою проти динамівців (0:1), де лише в доданий арбітром час кияни завдяки зусиллям Русина змогли вирвати перемогу. Дуже розчарованим після матчу з «Динамо» виглядав тренер львів’ян Жилмар, такий результат його не задовольнив, враховуючи перебіг матчу. Але грою своїх підопічних бразильський наставник львів’ян залишився задоволений, відмітивши гру команди в обороні та голкіпера команди – Олександра Бандуру. 
 
Багаточисельний бразильський десант новачків команди, очевидно, поки що не готовий грати на повну всі 90 хвилин, і тому Жилмар робить ставку на українських гравців, випускаючи в старті лише двох співвітчизників – Аугусто і Бруно. Гра проти «Ворскли» може дати відповідь, на що здатен «Львів», і чи вдасться втілити завдання на сезон, адже суперник у них буде вкрай серйозний. На користь львів’ян може зіграти фактор рідних стін та підтримка вболівальників, адже матч вони будуть проводити на домашньому стадіоні «Арена Львів».
 
Останній раз команди зустрічались в Прем’єр-лізі в сезоні 2008/09, тоді обидві зустрічі не виявили переможця, і закінчились з однаковим рахунком 0:0. Але з тих пір в обох клубах відбулись значні зміни, особливо це стосується ФК «Львів». У майбутньому матчі букмекери пророкують перемогу «Ворсклі». На виграш команди Василя Сачка дається коефіцієнт в середньому 2,55. Успіх «Львова» оцінюється в 2,95, а ймовірність нічийного результату - 3,10.
 
Орієнтовні склади:
 
ФК «Львів»: Бандура – Адамюк, Приймак, Парамонов, Воронін, Голіков, Западня, Волошинович, Каленчук, Аугусто, Бруно.
 
«Ворскла»: Ткаченко – Пердута, Даллку, Чижов, Сапай, Чесноков, Шарпар, Кобахідзе, Ребенок, Кулач, Коломоєць.
 
 
4 серпня, субота
ФК «Львів» — «Ворскла»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
Телетрансляція на телеканалі «Футбол 2»
ФК ЛЬВІВ — ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Бондар І.І. (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ

 

Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andy_P
А чому Львів-Янтарочка а не Львів-Бурштиночка?
Ruslan Pogrebniy
Это пустой стадион....
LembergWestUkraine
Історична мить українського футболу
5 серпня 2018 року стане знаковою датою в історії львівського футболу, адже саме цього дня «Львів-Янтарочка» розпочне свої виступи у чемпіонаті України серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2018/2019 років.
Таким чином, ФК «Львів» стане першим професіональним клубом в Україні, який, окрім чоловічої команди у Прем’єр-лізі, матиме у своїй структурі і жіночу команду Вищої ліги.
Нещодавно головну команду львівського колективу очолив відомий спеціаліст у жіночому футболі – Сергій Сапронов. Домашні матчі «Львів-Янтарочка» проводитиме на стадіонах «Скіф» у Львові та ім. Олега Русина у Новояворівську.
У першому турі 28-го за ліком розіграшу національної першості, в якому братимуть участь 10 команд з 8 регіонів України, «Львів-Янтарочка», зустрінеться із командою «Злагода-Дніпро-1» з Дніпра. Матч відбудеться у неділю, 5 серпня, о 13:00 на стадіоні ім. Олега Русина у Новояворівську.
Запрошуємо вболівальників взяти участь у цій визначній події та підтримати львівських футболісток під час їх дебюту в елітному жіночому дивізіоні!
==============================================================
Спорт.юа, ця новина заслуговує на увагу ! ФК Львів розвивається всесторонньо !