Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 16 июля 2024, 12:31
6215
16

Соперники не оступились. Украина U-19 не смогла забить Северной Ирландии

Хозяева турнира выдержали давление команды Михайленко в конце игры

| Обновлено 16 июля 2024, 12:31
6215
16
Соперники не оступились. Украина U-19 не смогла забить Северной Ирландии
УАФ

Накануне весь футбольный мир наблюдал за развязкой на двух крупных континентальных первенствах, чемпионате Европы-2024 и Копа Америка-2024, но на победах Испании и Аргентины жаркое лето для зрителей точно не завершилось. Потому что самое время было начинать европейское первенство среди юношей в возрасте до 19 лет, и, к нашему счастью, Украина так же имела там представительство. «Сине-желтых» на турнир в Северной Ирландии привез тренерский штаб во главе с Дмитрием Михайленко.

Но сразу же начались проблемы. После элитного раунда квалификации «лишние» карточки никуда не деваются, поэтому на первую игру турнира против хозяев мы выходили без нападающего киевского «Динамо» Пономаренко и полузащитника дортмундской «Боруссии» Даниила Кревсуна. Как оказалось, эти две потери просто умножили нашу атакующую способность на ноль.

При этом в защите так же продолжали возникать невынужденные ошибки, поэтому вратарю Крапивцову было, чем заняться в собственных владениях. Общее впечатление от игры «сине-желтых» – никакое. Тренерский штаб отработал неудачно, игроки на поле устали где-то под занавес полного игрового часа, и даже имея мяч в ногах подавляющее время, ничего не смогли придумать в атаке.

А когда начались замены, то они оказались уже запоздалыми. Да, свежести в атаке ротация точно добавила, но времени банально не хватило для того, чтобы количество созданных возможностей переросло в качество. Хотя бы так, если уж не забивать моменты вроде удара Синчука во вратаря со свободного правого фланга штрафной. И это так играть против соперника, который исключительно отбивался?

В следующем туре Украина сыграет против Норвегии, а Северная Ирландия встретится с Италией.

Чемпионат Европы U-19. Групповой этап. Группа A. 1-й тур.

Северная Ирландия U-19 – Украина U-19 – 0:0

Предупреждения: Маккаллион, 32, Триккетт, 60, Макклур, 61

Северная Ирландия U-19: Чарльз – Леннон, Маккаллион (Гудман, 46), Бриггс – Томпсон (Гэмилтон, 90+2), Макклур, Триккетт (Д. Догерти, 64), Барр – Гленфельд, Грэм (Эванс, 63), Моррисон (Э. Догерти, 76).

Украина U-19: Крапивцов – Огарков (Дрозд, 87), Михавко, Мельниченко, Гусев – Ващенко (Обинайя, 87) – Маткевич (Шевченко, 87), Цуканов, Гаджиев, Синчук – Богданов (Тутеров, 72).

Арбитр: Лука Билбия (Босния и Герцеговина).

Стадион: «Инвер Парк» (Ларн, Северная Ирландия).

Удары (в створ): 4 (2) – 16 (9)
Угловые: 2 – 9
Оффсайды: 1 – 2.

СЕВЕРНАЯ ИРЛАНДИЯ U-19 – УКРАИНА U-19. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Температура: 16°C

Оцените материал
(22)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 16 июля 2024, 01:19 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

Источник: Днепр-1 исключен клубами из УПЛ. Известно, что дальше
Футбол | 16 июля 2024, 13:40 16
Источник: Днепр-1 исключен клубами из УПЛ. Известно, что дальше

Представители элитного дивизиона чемпионата Украины решили судьбу днепровского клуба

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Roman Zhyshkovych
Немає в нас тренерів рівня фінальних турнірів і все. Як завжди заміни на порятунок гри після 87хв, чому не освіжити гру десь на 70-75хв, щоб свіжі хлопці встигли використати свою перевагу?
Nikos
Стежу за всіма цими юнацькими чемпіонатами з різних видів спорту і розумію що щось в нашому юнацькому спорті не так, схоже клята корупція і пох...зм остаточно зїла цю конструкцію. А головне всім на це насрати. Ніхто не робить ніяких висновків. А по результату це все одно що 0-3 з Румунією, євро почалось і закінчилось!!!
C.Пеклов
Погано рухалися,слабка гра,так з групи буде важко вийти.
Миколай Гуцуляк
Бездарно... З'являться результати, коли  будуть іноземні тренери
Vitaliy Shevchenko
Ми домінували, заявив після матчу послідовник секти Реброва. Фізрук ж заявляв, що всі молодіжні команди мають наслідувати гру Національної Збірної. Як на мене план виконується чудово, що одні, що інші, уже після 1 туру помножили шанси виходу з групи на нуль. Шевченко розвів якесь блядс..тво. Як може Олімп.Збірна готуватись до турніру маючи 15 футболістів? Сук..а, так вони товарняки катають за свої клуби. 
Vanil10
Поки що легенький позор(((
_Quantum19_
Блек-аути... Блек-аути... Блек-аути... 😡😡😡😡😡😡
Вимкнули світло на дев'ятій хвилині матчу, ввімкнули в акурат після фінального свистка, рівно об одинадцятій. Наче чекали на завершення гри. Треба ж хоч якесь сумління мати.😕😕😕😕😡
_Quantum19_
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Korkust
Що Шевченко молодший робить в збірній, хлопець набагато нижчого рівня від всіх збірників, ще й на поле випускають, для того щоб він просто відмітився. Гусєв справа лише те й робив, що займався біганиною, не пригадаю жодного осмисленого прострілу, майже все в молоко, згадується Динамо часів Гусєва старшого той вмів і простріл виконати і не боявся взяти на себе ініціативу. Після такої гри від Цуканова розумію чому Шахта скуповує бразильців, бразильці навіть не топового рівня кращі за цього хлопчика, який окрім як обіграти одного і після втрати м'яч нічого не може. Отримує м'яч в Штрафній і замість удару лізе в кут на трьох, одним словом хлопець взагалі розумовими діями не виділився. Пономаренко по тому що я бачив це пів збірної України радує те що проти Норвегії він вже буде в обоймі. Іще й ці заяви від головного тренера про Ми контролювали гру виглядають смішними, Північна Ірландія реально найслабкіша команда на цьому Євро і її потрібно обігрувати навіть без Пономаренка. Фізрук а не тренери, нах. звільнити і запросити іноземних фахівців, бо ці недалекі взагалі не розуміють, що робити й коли робити заміни для посилення гри
Віталій Ткачук
Повторюється. Знову ірландці будуть сміятися з нас . Було таке, і мені тоді стало так прикро, ніби я зіграв як дитина.
India Life
Достали эти Дырявые "ученики" Лобановского. Михайличенко г-дон
Keen Vision
Скільки ж нікчемних зрадойобів у країні, вже й тут висратись встигли. Тільки перший матч, а вже ниття. Витріть соплі, баби.