Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1740
4

В Києві будуватиметься новий стадіон?

Cпоруджуватиме нову арену скоріш за все «Юджин»

В Києві будуватиметься новий стадіон?

Державне управління справами дало згоду передати київській громаді земельну ділянку біля Національного виставкового комплексу «Експоцентр України» для будівництва нового стадіону до проведення фіналу Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Про це повідомила ТРК «Київ» з посиланням на першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолія ГОЛУБЧЕНКА.

Повідомляється, що споруджуватиме нову спортивну арену, скоріш за все, компанія «Юджин», якій планується передати зазначену земельну ділянку поблизу «Експоцентру» в обмін за знесення недобудованого об’єкту перед НСК «Олімпійський».

«Земельну ділянку Державне управління справами передає київській громаді. А потім ми повинні вирішувати питання, як передавати це «Юджину», тому що передача від Державного управління справами київській громаді – це більш-менш зрозуміла процедура, а що стосується передачі «Юджину», то, на превеликий жаль, є закон, який забороняє передавати земельні ділянки без аукціону», - сказав А.ГОЛУБЧЕНКО.

Таким чином, ще має бути визначена процедура передачі землі. Водночас, в КМДА планують, що на наступному тижні буде підписано відповідний протокол між «Юджином», ДУС та столичною міськдержадміністрацією.

Для будівництва нового стадіону в Києві до Євро-2012 передбачалось знайти земельну ділянку площею 35-40 га. Міською владою розглядались дві земельні ділянки з цією метою: одна – біля Експоцентру за Льодовим стадіоном, друга - на території Рембази в Дарницькому районі. Але остання земельна ділянка перебуває на балансі Міністерства оборони, яке відмовилося віддавати її київській громаді.

УНІАН

Евро-2012
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
armanych
Юджин все-таки в дураках не останется ни при каком раскладе. Лапа слишком волосатая в киевраде сидит, ни один жилетт не справится. Передали бы тогда Юджину уже весь Олимпийский - и дело с концом.
А помнится мне, некто Рабинович недавно плакал, что ему не дают участок для стадиона. Вот и дайте ему, за соответствующее вознаграждение, будет своя арена для Арсенала и стадион для Евро.
LeonidZhitomir
После того,как отберут Евро этот стадион вместе с землей пусть наши чинуши засунут себе...
ЗАДОЛБАЛИ,ПУСТОЗВОНЫ.ВО ГЛАВЕ С ПАСЕЧНИКОМ.
Vermillion
Бгагага )) Какая коррупция, а чем вы вообще говорите? Все честно и прозрачно ))