Лунін стане другим воротарем Реала, Зорі цікавий албанський голкіпер

Головні новини за 18-е квітня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за п'ятницю, 18-е квітня.

1. Лунін стане другим воротарем Реала в наступному сезоні. «Реал» попрощається з Лукою Зіданом і Альфонсом Ареола.

2. ВІДЕО. Не витримали нерви. Як Хачеріді підвів команду, вдаривши суперника. Український захисник «Динамо-Брест» зробив відмашку ногою в неігровому епізоді.

3. Білорусь: тріо несподіваних лідерів, велика щільність, невдачі фаворитів. На вершині розташувалися «Слуцьк», «Вітебськ» і «Торпедо-БелАЗ» Жодіно.

4. Зорі цікавий албанський воротар Сельмані з Менеменспора. Принаймні, про це стверджує турецьке видання Fotospor.

5. Лобановський хотів Бербатова в Динамо, Шахтар торгував Петрових. Хто знає, як пішла б їхня кар'єра, якби вони опинилися в Україні.

6. Захисник Карпат може перебратися в польський Шльонськ. Клуб з Вроцлава виявляв інтерес до Тіма Халла ще в зимове трансферне вікно.

7. Динамо удев'ятьох програло Вітебську, Хачеріді привіз пенальті. Мілевського замінили, Нойок отримав жовту, Хачеріді заробив вилучення.

8. Людина, яка змінила все - Бред Пітт в ролі генерального менеджера. Sport.ua розповідає про екранізацію бестселера, який змінив погляди на статистику.

9. Шахтар у вівторок планує повернутися до тренувань. Про це португальським журналістам розповів головний тренер «гірників» Луїш Каштру.

10. Топ-10 найгірших легіонерів в історії Дніпра. Екс-гравець «Челсі», екс-найкращий захисник Бразилії, володар Кубка УЄФА і найдорожчий трансфер.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 00:20 6

Чемпіон WBC у легкій вазі відреагував на статистику переглядів бою Усик – Ф'юрі

Коментарі