Тріумф Беленюка, поразка українців в Кубку Девіса, фіаско Ястремської

Головні новини за 16-е вересня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за понеділок, 16-е вересня.
1. Жан Беленюк став чемпіоном світу з греко-римської боротьби! У фіналі українець переміг угорця Віктора Льорінца з рахунком 2:1.
2. Сергій РЕБРОВ: «Вболівальники Динамо чекають участі в Лізі чемпіонів». Наставник «Ференцвароша» - про роботу в Угорщині, грі в теніс зі Стаховським і вболівальників «Динамо».
3. ОФІЦІЙНО. Червенков залишає посаду наставника Чорноморця. Тимчасово виконуючим обов'язки призначено Віталія Старовика.
4. Трилер у Харкові, травма Тайсона і чергова невдача Динамо. Найцікавіші події сьомого туру - в нашому традиційному огляді.
5. Тріумф Словенії, розчарування від Падуна. Підсумки Вуельти-2019. Sport.ua підводить підсумки Вуельти-2019.
6. Ніколи такого не було і ось знову: Іспанія знову чемпіон світу. Sport.ua підводить підсумки чемпіонату світу з баскетболу в Пекіні.
7. У дограванні Україна програла Угорщині матч Кубка Девіса. У відновленому поєдинку Ілля Марченко не зумів встояти проти Аттіли Балажа.
8. Україна перемогла Чорногорію на чемпіонаті Європи з волейболу. Наша збірна обіграла суперників в чотирьох партіях.
9. Сестри Семеренко стали другими в естафеті літнього чемпіонату Німеччини. Українки успішно виступили в команді зі словачкою Терезією Поляковою.
10. Ястремська програла росіянці в стартовому матчі турніру в Осаці. Українка поступилася Анастасії Павлюченковій з Росії в двох сетах.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 00:27 1

У поєдинку за титул 15 травня зійдуться «Ворскла» та «Шахтар»