Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1822
3

ЛУБКИВСКИЙ: «Харьков - лучше всех готов к Евро-2012»

В Киеве состоялся медиа-тур для иностранных журналистов

ЛУБКИВСКИЙ: «Харьков - лучше всех готов к Евро-2012»

«Відчуваю, що Україна матиме чотири міста для Євро-2012», - наголосив керівник Місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні під час зустрічі в рамках медіа-туру, організованого Інформаційним центром «Україна-2012» із закордонними журналістами, які представляли видання Болгарії, Хорватії, Росії, Німеччини та Угорщини.

Керівник МОК відзначив, що на його думку, усі міста так, чи інакше мають проблеми, однак жодна з них не є глобальною. За його словами, наразі усі ці негаразди можна вирішити. «Зараз важко сказати яке українське місто готове краще, а яке гірше. Кожне з них має свої недоліки і переваги. Ключове питання для Києва – це спорудження НСК «Олімпійський», який прийматиме фінал Євро-2012. Якщо говорити про Львів, то він не має проблем із розміщенням, але має невирішені питання із аеропортом та стадіоном. Для Донецька проблемними є аеропорт та розміщення уболівальників, однак шахтарське місто має «Донбас-Арену». Найкраще зараз готовий до Євро-2012 – Харків. За кілька днів у місті буде відкрито стадіон, інтенсивно будується термінал аеропорту, вирішуються питання з розміщенням», - розповів пан Лубківський.

Зупинившись на підготовці «найскандальнішого» об’єкту Євро-2012 – львівського стадіону, Маркіян Лубківський зазначив: «Будівництво цієї арени – це не складний проект, і його можна швидко реалізувати. Основна проблема полягає у конфлікті всередині менеджменту, який, я сподіваюсь, незабаром буде вичерпано».

Як зазначив директор турніру, МОК спільно з УЄФА реалізовує низку проектів, які на роки залишаться в Україні. Зокрема, мова йде про такі «неспортивні» надбання, як спрощення процедури перетину державного кордону, вироблення моделі взаємодії громадян з силовими структурами тощо. «Ми виробимо цілий ряд стратегій та концепцій, які наблизять нас до європейського рівня. Зараз, наприклад, запроваджується стратегія волонтерського руху, концепція роботи стюардів», - пояснив Маркіян Лубківський.

Відповідаючи на питання журналістів пан Лубківський зазначив, що УЄФА не влаштовують просто аеропорти, стадіони, готелі, їм потрібні об’єкти, які в майбутньому зароблятимуть гроші. У зв’язку з цим, скептицизму в українців щодо доцільності проведення Євро-2012 немає. 

Інформаційний центр «Україна – 2012»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стали известны новые детали о восстановлении Цыганкова от травмы
Футбол | 23 апреля 2024, 20:43 0
Стали известны новые детали о восстановлении Цыганкова от травмы

Виктор провел полноценную тренировку и готовится сыграть в следующем матче

Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 апреля 2024, 03:55 0
Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика

Наиболее вероятным следующим клубом у букмекерских контор является Челси, дальше – Арсенал...

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
comandos2009
Веб-камера на METALIST STADIUM в Харкові. Центральний вхід.
http://stadion.lviv.ua/ua/item/537
astonmartin78
Был вчера в аэропорту - новый терминал красавец ... На дороге в порт и из него 70 % автомобилей, это грузовики с песком и щебнем... Все кипит, засыпается, красится, крутится, вертится ... Молодцы, что протолкнули. Пусть потом за это Ярославский с бюджета втридорога слупит, но пока ведь свои бабки закидывает ... ;)
Kivals_grozny
Рыба, мясо и мачала,
начинаем все сначала...
Ну сколько можно лить "из пустого в порожнее"!!!