Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 22 июня 2024, 23:56
18952
139

Бельгия – Румыния – 2:0. Текстова трансляція матча

Стенограмма поединка группы Е чемпионата Европы

| Обновлено 22 июня 2024, 23:56
18952
139
Бельгия – Румыния – 2:0. Текстова трансляція матча

В субботу, 22 июня, состоится поединок группы Е чемпионата Европы, в котором встретятся сборные Бельгии и Румынии. Матч пройдет в Кельне на стадионе «Штадион Кельн», игра начнется в 22:00 по киевскому времени.

  • Все самые яркие моменты матча доступны в режиме Live в Telegram Sport.ua

Сборная Румынии стартовала на турнире с разгромной победы над нашей национальной командой, одолев «сине-желтых» со счетом 3:0. Бельгийцы в первом туре неожиданно проиграли Словакии – 0:1. Ранее Бельгия и Румыния провели 12 очных дуэлей и в статистике этого противостояния наблюдается равенство: команды одержали по пять побед. Предыдущая встреча соперников состоялась довольно давно. В товарищеском матче 2012 года румыны обыграли бельгийцев со счетом 2:1.

Sport.ua проведет текстовую трансляцию матча Бельгия – Румыния, за которой можно следить в украинской версии сайта.

Оцените материал
(26)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 139
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AleksDnipro
Опущена даунецька шавка Макс крот, що зараз пише під ніком Ліга, яка не має навіть чотирьох класів освіти, намагається зобразити із себе футбольного пізнавача, тим самим плутаючи своєю писаниною інших вболівальників.
Насправді, різниця м'ячів не відіграє великої ролі при розподілі місць у груповому етапі, тоді як очні матчі мають перший пріоритет. Тобто, за рівності очок України та Румунії, румуни будуть вищими за Україну через очний матч.
Vasylenko_Kyiv-mole_from-sport.ua
Якби Мудаков грав на стільки грошей, скільки за нього хоче рижий виблядок - енергофашист Рінат то ми би вже були в 1/8 фіналу. Також якщо б у Мудрика була голова забита футболом, а не кацапскькою шльондрою... . Але маємо те що маємо, дякуючи динамівцям, у нас є ще шанси на вихід в 1/8.  
AleksDnipro
Про Федю окрема історія. Вболівальники Шахтаря на цьому сайті чомусь завжди позиціонують себе як вболівальники, які народилися в Дніпрі, Харкові, Черкасах, Одесі, але тільки не у Донецьку. Ось чомусь за Донецьком якась чорна мітка і вони соромляться свого рідного міста.
Федько AK.228 розповідав, що він дуже шанована людина на посаді, нібито харків'янин. Насправді звичайний макіївський поц, який, можливо, мешкає зараз у Харкові як біженець. І тут раптово фєдя, у той час коли Харків зазнає найсильніших останнім часом обстрілів, різко переходить на російську мову (втім як і Footfun, яке писало раніше українською).
Шановна людина на посаді (с)...
Flying Cat
Як? Як наші програли цим бокопорам? Як словаки обіграли бельгійців? Як Україна обіграла Словаччину? Багато питань. Так мало відповідей. Румуни виглядають, як українці у першому матчі. У бельгійців наче нема розуміння один одного. Не зіграні зовсім. Але клас є клас. 
Nicola Kalmuk
Україні потрібно, щоб Румунія виграла в Словаччини (сьогодні вони програють скоріше всього), а наша збірна з третього місця, навіть з 3 очками, може пройти в слідуючий раунд
Boodya
Тяжко нам буде, дуже тяжко, це факт
AleksDnipro
Я абсолютно впевнений, що це непорозуміння під ніком "Footfun" є федей двінятиним "AK.228". Ще раніше, читавши, що ці доходяги (а точніше доходяга) пишуть, складалося враження, що AK228 (Calm) і Footfun - це одна й та сама людина. Обидва писали українською мовою на сайті, обидва перестали писати українською зовсім нещодавно і повернулися до російської. Ось такий "збіг" обставин.
AleksDnipro
Тепер з'явилося макіївське непорозуміння під ніком "FootFun". Скільки ніків у нього тільке не було.. Зараз вони пише щось про "єднання". Хоче ось цією маніпуляцією набрати собі плюсиків. Нагадаю, це диво нібито з Дніпра, писало, що воно вболіває за Шахтар...
GloryUkraine
2:0. Румуни перші, бельгійці другі, словаки треті, наші четверті. У всіх по 3 очки.
GloryUkraine
За рахунку 1:0, румунів залишають на першому місці, словаки підіймаються на друге, бельгійці треті, а наших переміщують на четверте. У всіх по 3 очки.
Boodya
Нам потрібна тільки перемога, що до цього матчу, що після.
Ви ж якоюсь математикою займаєтесь нікому не потрібною
Влад Тараненко
Мав бути гол та червона Де Брюйне)
Remark
Навіть може й 10 хв
Remark
В проміжку до 15 хв від цього часу має забити Румунія.
Harun Bakircioğlu
Третий гол Лукаку отменили, возглавляет рейтинг отмененных бомбардиров. Ггг. Румыны, черти, забейте гол.
Boodya
Новозеландець, поясни, як наші будуть вище словаків, якщо словаки в свою чергу бельгійців хлопнули?
Remark
Щось мені здається, що Тарас Шія кацапчик!
mastorent
хахаха уже
Vasylenko_Kyiv-mole_from-sport.ua
Кун КАСТЕЛ!!!!