Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 27 мая 2024, 10:43
7009
86

Динамо во Львове вырвало победу у Руха и не пустило львовян в еврокубки

Состоялся матч 30-го тура УПЛ

| Обновлено 27 мая 2024, 10:43
7009
86
Динамо во Львове вырвало победу у Руха и не пустило львовян в еврокубки
УПЛ

В субботу, 25 мая, состоялся матч 30-го тура Украинской Премьер-лиги, в котором сыграли львовский «Рух» и «Динамо» Киев.

Игра состоялась во Львове на стадионе «Арена Львов». Победу со счетом 2:1 одержал киевский клуб.

Открыли счет в матче гости, Самба Диалло отличился на 52-й минуте, однако уже через девять минут Роман Дидык счет в матче сравнял. На 77-й минуте 19-летний Антон Царенко забил гол и принес киевлянам победу.

«Динамо» завершило сезон УПЛ 2023/24 на 2-м месте с 69 очками. «Рух» в последнем туре упустил шанс квалифицироваться в еврокубки, пропустив вперед «Полесье» и «Днепр-1», и занял итоговую шестую строчку с 49 очками.

УПЛ. 25 мая, 30-й тур.

Рух – Динамо – 1:2
Голы: Дидык, 63 – Диалло, 52, Царенко, 77.

Рух: Ледвий – Слюбик, Слюсар (Пидгурский), Сыч, Роман, Дидык, Пастух, Таллес, Квасница, Плюман (Федор), Карабин (Рунич).

Динамо: Нещерет – Попов, Шепелев, Волошин (Малыш), Андриевский (Дячук), Караваев, Буяльский (Царенко), Диалло, Биловар (Михавко), Дубинчак, Бенито.

Наши оценки:

Замены «Руха»: Рунич – 6,0, Лях – 6,0, Пидгурский – б/о, Федор – б/о.

Замены «Динамо»: Малиш – 6,0, Царенко – 6,5, Сирота – 6,0, Дячук – 6,0, Михавко – б/о.

События матча

77’
ГОЛ ! Мяч забил Антон Царенко (Динамо Киев).
63’
ГОЛ ! Мяч забил Роман Дидык (Рух Львов).
52’
ГОЛ ! Мяч забил Самба Диалло (Динамо Киев).
Оцените материал
(18)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 86
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Перець
Як завжди справжніх фанів Динамо з перемогою,  кроти в наступному сезоні не факт ,що вам перше місце  світить !
Gargantua
Гриша плачет в вип-ложе
ну а кто виноват, что они проиграли второму составу Динамо.
FunnyCat_____
Даже полудублем взяли очки с одним из претендентов на Европу 
Картона же донецкая снова на первом месте лишь благодаря кабинетной победе над Александрией 
Умник
Гады мы.)))
Динамо с победой
Dfbj
А що їм там робити якщо вони такому складу програли...
Liverpool-FС
Динамо вміють грати по обставинам. Вони експерементують і при Шовковському грають доволі не пагано у звичному для них стилі. Підтянуть з молодіжки нових футболістів і буде все добре, а там є кому грати, конкуренція зростає.
Вітаю всіх вболівальників Динамо. 
FunnyCat_____
Судя по писанине АК 228, то его работа  на госслужбе заключается только в косплее Моники Левински, потому что ни писать, ни изъясняться нормально, ни хотя бы транслировать свои мысли без матов , это тупое животное так и не научилось !!!
Gargantua
были слухи, что Диалло выставляют на трансфер а Царенко отправляют в аренду.
интересно не пересмотрит ли Шовковский свое решение по итогам этого матча
avk2307
Так виходить якщо відправити на поліграф того, хто заявку в Олександрії робив то може і чемпіон то зовсім не Шахтар? Це я ще про голвід Миная і Балакіна мовчу...
avk2307
Взагалі то останній тур показав, що перспективи займатися в школі Динамо значно кращі ніж у кабінетніх чемпіонів.
Коли на поле виходить добра половина команди Ю19 і перемагають достатньо міцного суперника це добре. Ще пару гравців з оренди повернути : Яцика, Михайленка. І є з чого Шовковському вибирати ... Бо дурних міліонів Ахметова у Суркісів немає.
Показово сьогодні склад з гравців переважно куплених минулого сезону на підсилення шахтарські "вболівальники" називаютьекспериментальним чи дублюючим. Але коли купували за 12+міліонів казали що просто клас... Ну і з власних резервів вийшов воротар і все... Жодного з Ю19 хоча б на лавці (грузина за 700 к нерахую)
nick07
Козловський не завіз суркісу пропускне
didora
Причому тут мобілізація до футболу??? По вашому, що кияни повинні були злити матч Руху. Дурня якась. Динамо до останнього грали і показали, що вони на рівні з шахтою. А якби злили матч Руху, тоді щоб говорили??? Що договорняк!!!
Leo
Якщо після цього матчу Пономарьова не звільнять, то я не знаю... Пограти невмотивованому дублю!!!  Динамо такий важливий матч. Дублю !!!  Причому не потрібно було кров з носа виграти, задовольняла нічия. Весь сезон одні слова: ми готуємося до кожного суперника, ми розбираємо, ми працюємо, але кожен раз чомусь одні і  ті ж граблі: гри в обороні немає , немає гри в пас,  жахлива реалізація. Роботи тренера не видно. Робилася б робота над помилками, то не були би в кожному матчі одні і ті самі проблеми.
Pavel_i_CO
Немитим бєжєнцам з лугандонії зовсім не цікавий їх шахтьор і вони, всією своєю недобитою шайкою, воняють на гілці клубів зі Львова та Києва, де їм не раді 
Паша Мех
Всех с победой!!!И с окончанием сезона!!!По игре...были и приятные моменты были конечно же и ошибки (ну без них никуда)Отдыхаем и готовимся к новому сезону!Всем хорошего настроения!Не ругайтесь)
Liverpool-FС
Я радий, що, нарешті, з'явитися нові клуби, які мають нагоду по змагатися в євролігах, я про Кривбас та Полісся. А то вже набридли одні тіж самі (Ворскла, Зоря, Олександрія) які вилітали одразу не розпочавши, ну можливо окрім Зорі. Да і Дніпро1 теж "здувся" останнім часом. Але хотілось побачити і Рух, але нічого страшного, вони у правильному напрямку рухаються. 
Алекс 122
Рух та чорноморець в сраці
_Per4ecter_
Ось Рух борг і повернув. Якби були навчені в свій час грати та вигравати чесно, сто відсотків були б у єврокубках. А так - зазнали поразки від профі вигравати за допомогою маніпуляцій, брехні та шуб. Сподіваюсь, Рух зробить висновки на наступний сезон і це вже буде зовсім інша команда.
_Per4ecter_
Як там вболівальники-"хохли"? Рідною мовою за свій клуб вболівали? Чи їх вчити довелося, вболівати за свій клуб рідною мовою?
Джей Гетсбі
Нічого їм там робити. Хай динамо і шахтар грають,до кращих часів