Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2186
0

ПУГУНЕЦЬ: «Сьогодні перемогли – значить всі молодці»

МФК «Рівне» - «Моноліт» - 3:5. Післяматчеві коментарі

ПУГУНЕЦЬ: «Сьогодні перемогли – значить всі молодці»

Начальник «Моноліту» Тимур Пугунець:

- МФК «Рівне» молода і хороша команда. Сьогодні гра була досить нервовою і складною, долю зустрічі мав визначити єдиний вирішальний гол. Нам більше повезло, правда могли як забити, так і пропустити – це міні-футбол і ситуація будь-якої хвилини може змінитися на протилежну. 

Міні-футбол – це командний вид спорту, тому важко кого не-будь виділити, чи навпаки звинуватити. Якщо здобувається перемога – це заслуга всіх виконавців, так само, як і в поразці винні всі гравці. А так як ми сьогодні перемогли – значить всі молодці. Поступаючись з рахунком 2:3, нам гравцям вдалося виконати настанови тренера і строго зіграти в захисті – не дозволивши супернику забити. Натомість вдалося реалізувати десятиметровий і влучити в порожні ворота суперника, коли на майданчику воротаря замінив 5 польовий гравець. 

На завершення, користуючись нагодою, хотів би подякувати керівництву команди – за те, що вони роблять для розвитку клубу, перш за все почесному президенту клубу Таріелу Зурабовичу Перадзе і президенту клубу Анатолію Таріеловичу Перадзе, який постійно знаходиться з нами, переживає і хвилюється за команду.

Віце-президент МФК «Рівне» Віталій Засморжук:

- Ну який може бути коментар до поразки? Звичайно, дуже прикро. Проте, по самовіддачі до гравців претензій не має – команда старалася. Команда молода, правда, ми це повторюємо вже цілий сезон. Вважаю, що сьогодні могли зіграти набагато краще – реалізуй ми ті моменти, наприклад, десятиметрові, і не наробивши цих помилок, в той час коли суперник «висить» на десятиметрових. У цей час потрібно було обережніше зіграти в захисті Жаку, і Сондаку за рахунку 3:3 абсолютно не потрібно було фолити в центрі на половині майданчика суперника. Не знаю про що він у цей час думав, але порушення було абсолютно не логічне. Вважаю після цього і відбувся перелом гри в матчі – це однозначно. Маю на увазі момент, після якого нам забили гол з десятиметрового, зробивши рахунок 4:3 на свою користь.

Стосовно виконання десятиметрових, то що можна сказати…? У кожному епізоді до м’яча підходить людина, яка готова пробити, а далі вже йде техніка, психологія… Двічі били і не забили – значить не вміють бити. Не буду захищати своїх, але у суперника обидва десятиметрових реалізував Таранчук, а Сергій все-таки колишній гравець збірної України – гравець хорошого рівня.
Ще раз кажу прикро, що програли. І на мою думку не суперник переміг, а ми програли.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.