Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2476
0

ТВД - МФК Шахтер - 2:4

«ТВД» хотів, але не зміг

ТВД - МФК Шахтер - 2:4

Після поразки в Івано-Франківську шанси «ТВД» на «бронзу» стали примарними. Тому лише перемога в матчі з «Шахтарем» повертала надію підопічним Романа Ковальчика на заповітне третє місце в підсумковій таблиці. Але й «Шахтар» уже не має права помилятися, аби остаточно не вмерла інтрига в боротьбі за чемпіонство.

Щодо самого поєдинку, то його початок відзначився обережною грою з боку обох команд. М’яч частенько залишав межі майданчика, а кожна зупинка гри збиває її ритм. А перший небезпечний момент у матчі виник після розіграшу штрафного: Хавер п’яткою відпасував на Сільченка й той сильно пробив лівою у нижній кут, але Сухомлинов відбив м’яч на кутовий.

Гості відповіли ударом Тіагу – м’яч пролетів поруч із стійкою. Минуло ще три хвилини і «Шахтар» забив зусиллями бразильця Тіагу, котрий прорвався лівим флангом і пробив з-під Кордоби, м’яч трохи зрикошетив і залетів у ближній верхній кут воріт Мельника – 0:1. Після забитого голу Мірошник і Юнаков завдали підступних ударів, з якими впорався Мельник. «ТВД» відповів дальнім пострілом Сільченка, але м’яч пройшов повз ворота.

На початку другого тайму кращий голеадор «ТВД» Рогачов нагадав про себе. Завдяки індивідуальним діям він прорвався правим флангом і пробив – удар зблокували захисники, м’яч відскочив до Вахули й той цілив у нижній кут, де Сухомлинова підстрахував Фумаса й вибив м’яч з лінії воріт. І тут же спрацювало неписане футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Контрвипад гостей завершився влучним ударом Мансурова, котрий обігрався із Юнаковим – 0:2.

Усі намагання «теведистів» забити свій гол легко руйнувалися гравцями «Шахтаря». А коли ще одна показова контратака підопічних Олега Солодовника завершилася точним ударом Тіагу (0:3), львів’янам нічого не залишалося, як замінити воротаря Мельника п’ятим польовим, функції якого виконував Кордоба.

І чисельну більшість «ТВД» таки реалізував – Маржановський не залишив шансів Сухомлинову – 1:3. Але інтрига протрималася недовго: Тіагу скористався тим, що Кордоба не встиг помінятися із Мельником і поцілив у незахищений кут воріт – 1:4. Щоправда, останнє слово у цій грі залишилося за господарями – Рогачов збільшив свій гольовий доробок і за забитими м’ячами наздогнав Вассуру, який уже залишив «Шахтар».

Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер «ТВД»:
- Якщо коротко, то ми хотіли, але не змогли. Матч показав, що індивідуальна майстерність гравців «Шахтаря» є вищою, ніж у наших футзалістів. Тому на даний момент «Шахтар» сильніший за «ТВД».

Олег СОЛОДОВНИК, головний тренер «Шахтаря»:
- У першому таймі в «ТВД» моментів не було, тому рахунок по грі. Згодом ми дозволили львів’янам забити лише уп’ятьох. Але на підсумковому результаті ці голи не позначилися. Та в чемпіонаті не все залежить від нас. Будемо сподіватися, що «Тайм» ще загубить очки.

Роман ЦЮНЯК

«ТВД» -  МФК «Шахтер» - 2:4


«ТВД »: Мельник - Хавер, Вахула, Денис, Маржановский, Кордоба, Сильченко, Рогачев, Киндий, Цымбаляк, Засенко
МФК «Шахтер»: Сухомлинов - Ткаченко, Шувалов, Фумаса, Мансуров, Камеко, Юнаков, Москвичев, Мирошник, Тиагу, Ромарио
Голы:  Маржановский (35), Рогачев (39) - Мансуров (23), Тиагу (9, 32, 37) 

Удары (в створ): 14 (8) - 13 (8)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.futsal.sport.ua

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.