Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2841
0

Тайм - Енакиевец - 6:1

Барьер «Номер раз» убедительно взят

Тайм - Енакиевец - 6:1

«Тайм» вкотре довів свої серйозні наміри на золоті нагороди чемпіонату. У одній із надважливих ігор по дорозі до чемпіонства львівська команда здобула впевнену і красиву перемогу.

«Таймівці» з перших хвилин закрутили карусель біля воріт Рябцева. До пори до часу підопічним Юрія Кобзаря вдавалось втримувати атакувальні потуги львів’ян. Але на 11-й хвилині їх прорвало. Спочатку Легчанов зі штрафного удару гарматним ударом провірив реакцію Рябцева. А згодом пас Якуніна і Овсянніков красиво зльоту відкриває рахунок. У наступній атаці Якуніну не вдалось прорватись до воріт і, здавалось, момент був втрачений, але Чуднов «начудив» у власному карному майданчику і Якунін записав другий бал за системою гол+пас.

«Тайм» навіть повівши у рахунку не зупинявся. Досить часто гості не встигали за пересуванням львів’ян на майданчику і мусили фолити. На 15-й хвилині «Єнакієвець» отримав 6 фол. А якщо у команді є Легчанов, це майже на 80 відсотків гол. Так і сталось. Рябцев, напевно, запам’ятав два моменти. М’яч на точці і м’яч у сітці. Гості намагались огризнутись, але це в них виходило якось непереконливо. Із ударами Нестерука і Краєвського Кардаш без проблем справився.

Другий тайм команди розпочали якось неквапливо. Моментів майже не виникало. Ефектний епізод був за участю Хурсова, який після флангової передачі не вдарив по воротах, а пропустив м’яч, але удар Зам’ятіна парирував воротар. А от «Тайм» свій черговий шанс використав. Дмитро Бондар скористався помилкою Крупіна і реалізував вихід тет-а-тет із воротарем.

Але навіть при рахунку 4:0 у «Єнакієвця» виникали думки, що вони можуть ще поборотись за позитивний результат. Тому Зам’ятін вийшов п’ятим польовим. Шансів забити в більшості гості не мали, навпаки могли пропустити. Тут Станіслав Гончаренко робить хід конем. Він також знімає воротаря. Гра йде 5 на 5. Слід відзначити, що це для львівського уболівальника не в диковинку. Нещодавно «Енергія» з «Марріоном» вирішили позмагатись без воротарів. Тоді переможцями стали гості, а тепер ж господарі.

Хоча наступний гол львів’яни забили не вп’ятьох, але у порожні ворота. Нестерук все-таки гол престижу забити зміг. Але останнє слово було за «Таймом». «Єнакієвець» як і у першому таймі багато фолив і заробив дабл-пенальті. Знову до м’яча підійшов Легчанов, який не залишив шансів Власенку, який вирішив підмінити Рябцева. Останній гол можна порівняти із цвяхом, який із гуркотом Легчанов вбив у домовину суперника.

Після матчу головний тренер «Єнакієвця» Юрій Кобзар був незадоволений арбітражем. Особливо наголошував на те, що другий арбітр не дотягує до рівню таких матчів.
Станіслав Гончаренко ж був повністю задоволений грою команди і навіть сказав, що його підопічні відіграли на 108 відсотків.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 6:1 (3:0)

«Тайм»: Кардаш – Москвін, Якунін, Легчанов, Овсянніков – Кондратюк, О.Бондар, Д.Бондар, Павленко
«Єнакієвець»: Рябцев (Власенко, 39) – Чуднов, Краєвський, Зам’ятін, Нестерук – Крупін, Лебідь, Хурсов, Ткачук – Кузьмін, Рудаков
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Поляков (Кривий Ріг)
Голи: Овсянніков (11), Якунін (12), Легчанов (15, 39), Д.Бондар (27, 38) – Нестерук (38)
Попередження: Легчанов (10), Якунін (29) – Ткачук (14), Хурсов (21)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.