Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
8585
17

Заплати АМФУ и спи спокойно?

Почетный президент обладателя Кубка Украины по футзалу на год лишен права работать в футзале

Заплати АМФУ и спи спокойно?
Роман Кедык

Відбулось засідання КДК АМФУ

Витяг з  протоколу засідання контрольно-дисциплінарного комітету Асоціації міні-футболу (футзалу) України

01 лютого 2011 р., м. Київ

Присутні: Повисший М.П, Мальцев О.Н., Гримайло В.В., Панченко В.Ф., Журавльов С.О.

Присутній: головний тренер СК «Енергія» Львів Гончаренко С.О.

Порядок денний:

1. Розгляд звернення президента  АМФУ Лісенчука Г.А.
2. Розгляд прохання президента СК «Енергія» Львів Стефанківа О.М.

Слухали:

1. Інформацію Мальцева О.Н.

У зверненні президента АМФУ Лісенчука Г.А. відмічено, що МФК «Тайм» Львів до 15.10.2010 р. перерахував лише 50 % щорічного членського внеску.

Львівська міська громадська організація «Фонд сприяння спортсменам «Олімп» як правонаступник МФК «Тайм» (рішення Виконкому АМФУ протокол № 27 від 25.10.2010 р.) не дивлячись на письмове зобов'язання від 15.10.2010 р. - борги ФК «Тайм» не погашає, чим не виконує рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) та п. 1.10 ст. 24 Дисциплінарних правил ФФУ.

У зв'язку з цим Виконком АМФУ (протокол № 1 від 21.01.2011 р.) звертається до КДК АМФУ за необхідністю вивчити це питання і дати оцінку у відповідності до регламентних норм.

В процесі вивчення матеріалів установлено, що до 15.10.2010 р. МФК «Тайм» проплатив 50 % щорічного членського внеску (згідно заявкового листа від 03.09.2010 р. президент клубу Кедик Р.В.).

15.10.2010 р. у заяві генерального директора  ТзОВ  підприємства «Тайм» Кедик Н.В. йдеться про прохання виключення з складу АМФУ та передачі прав та обов'язків учасника змагань футбольного клубу «Тайм» Львівській міській громадській організації «Фонд сприяння спортсменам «Олімп», яка у письмовому зобов'язанні прийняла на себе усі борги ФК «Тайм» перед АМФУ та іншими фізкультурно-спортивними організаціями (лист від 15.10.2010 р.).

Виконком АМФУ своїм рішенням (протокол № 27 від 25.10.2010 р.) затвердив правонаступником ФК «Тайм» Львівську міську громадську організацію «Фонд сприяння спортсменам «Олімп».

16.12.2010 р. президент команди МФК «Тайм» Кедик Р.В. інформує АМФУ, що у зв'язку з можливою реорганізацією та об'єднанням з іншим клубом команда «Тайм» знімається з розіграшу Кубку України при цьому продовжує грати у Чемпіонаті України.

З невідомих причин команда «Тайм» не прибула на матч Чемпіонату України до м. Харкова з командою «Локомотив» (11.01.2011 р.) та у зв'язку з неукомплектованістю команди не провела матч з командою «ТВД» (15.01.2011 р.).

КДК АМФУ у своїх листах від 22.12.2010 р., 27.12.2010 р., 10.01.2011 р. звертався до Кедика Р.В. з проханням надати повну інформацію щодо причин зняття команди «Тайм» з розіграшу Кубку України та запрошував на засідання КДК представників клубу.

Прохання та запрошення були проігноровані.

Вирішили:

1.1. У відповідності до рішення Виконкому АМФУ (протокол № 27 від 25.10.2010 р.) зобов'язати Львівську міську громадську організацію «Фонд сприяння спортсменам «Олімп» погасити борги МФК «Тайм» у розмірі 50 % щорічного заявкового внеску - 40 000 грн. та дисциплінарної санкції - 8 000 грн. (протокол засідання КДК АМФУ від 12.01.2011 р.) до 20.02.2011 р.

1.2. При невиконанні рішення КДК АМФУ в установлені терміни до Львівської міської громадської організації «Фонд сприяння спортсменам «Олімп» будуть застосовані додаткові дисциплінарні санкції у відповідності до Дисциплінарних правил ФФУ, а також проінформовані обласні фізкультурно-спортивні організації.

1.3. За ухилення від співпраці з КДК АМФУ (п. 43 Додатку 3 Дисциплінарних правил ФФУ) та невиконання вимог Регламенту всеукраїнських змагань з футзалу (п. 1.8 ст. 8; п. 6 ст. 22, п.п. 2, 3а ст. 28) на фізичну особу Кедика Романа Володимировича накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску 250 (двісті п'ятдесят) гривен та заборонити йому здійснювати будь-яку діяльність пов'язану з міні-футболом (футзалом) строком на 1 рік.

2. Слухали:

Інформацію Мальцева О.Н.

Президент СК «Енергія» Львів Стефанків О.М. звернувся з проханням затвердити часткову зміну команди «Енергія» Львів на «Енергія-Тайм» Львів.

Виконком АМФУ (протокол № 1 від 21.01.2011 р.) звернувся до КДК АМФУ з необхідністю вивчити та розглянути це питання.

Виступили:

Гончаренко С.О., який відмітив, що усі умови, передбачені Регламентом Всеукраїнських змагань з футзалу сезону 2010-2011 років щодо часткової зміни назви команди «Енергія» Львів на «Енергія-Тайм» Львів спортивним клубом виконанні.

Вирішили:

2.1. Ознайомившись з матеріалами справи КДК АМФУ установив, що питання зміни часткової назви команди не є предметом розгляду на засіданні дисциплінарного комітету, а тому матеріали справи (прохання президента СК «Енергія» Львів Стефанківа О.М., звернення президента АМФУ Лісенчука Г.А. та інші матеріали) передаються на розгляд Виконкому АМФУ для вирішення питання в установленому порядку.

Про рішення КДК письмово проінформувати клуби та розмістити на сайті АМФУ
.

АМФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 13
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
korish77
Роман Владимирович, после такого оскорбления и подлости, организованную Лисенчуком я б на вашем месте проучил бы этого проходимца, ведь вы 10 лет укладывали душу и деньги в футбол. Вот вам Лисенчуковская благодарность. Защитите себя и своих друзей!
casper2008-08
особенно-Локомотив
trancelife
а, похоже, многих это устраивает...
pravda78
А мне понравился список людей,принимавших решение.Я лет 15 пристально слежу за футзалом.Но кто такие Мальцев,Гримайло и Журавлев в упор не знаю.Видно в этот момент мимо Дома футбола проходили.А Кедык молодец.Хоть кто-то Лису прокинул.Хотя вообще то все по честному.Пол чемпа отыграл-за пол чемпа заплатил)))))А отстранение пусть себе Лиса засунет...сами выбирете куда.И еще раз повторю.Лису можно победить только альтернативным чемпионатом
casper2008-08
Хлопці ви правильно говорите.щеб президенти клубів діяли рішуче з тою бандою украінофобів...
fiorentina10
Володя! Якщо всі відмовляться від АМФУ, то буде не РОЗКОЛ, а ОБ"ЄДНАННЯ! Але відмовлятися від АМФУ не можна, тому що не буде виходу в світ. Змінити все керівництво, в АМФУ створити комітет з проведення Чемпіонату України, який обирався би президентами команд, отримувався би ними і повністю звітував за свою роботу. КАРАУЛ УСТАЛ!!!
fiorentina10
Кедик, Кіндій, Валявка, Новіков..., не обов"язково продовжувати список, ми всі їх знаємо і поважаємо за їх БЕЗКОРИСЛИВУ любов до футзалу, за розвиток і популіризацію виду спорту, який є пасинком в державних структурах, що повинні займатися ЦИМ. І що, оштрафували Кедика на 250грн! Мерзотники! Лісенчук, Повисший, Братусь..., не обов"язково продовжувати список, ми всі їх знаємо, ніхто з вас в своєму житті і собачої будки не збудував! Думаю, що зараз всім, хто любить і розвиває футзал треба ОБ"ЄДНАТИСЯ і єдиним фронтом змести цю негідну голоту, яка паразитує на Ваших грошах і Вашому терпінні!
ukraine1989
+1000000000000000000000
Vovasss
АМФУ вчергове показало свою сутність... Та без Кедика не було в України останніми роками взагалі достойного виступу у єрокубках.. Роман свторив суперкоманду, яка на рівних грала з "Бенфікою", "Інтермовістаром" і тепер АМФУ таку свиню підкладає...
Та як далі так піде, то від АМФУ всі відмовляться і буде розкол, як свого часу був у баскетболі...
casper2008-08
Знову цей мудак Лисенчук із своіми жополизами мутять.КЕДИКУ треба дякувати що тримав суперову команду.яка зробила цікавий ЧУ.Як були гроші.то КЕДИК потрібний -жили на його бабло пердуни лисенчуківські.а зараз іди на... А де підтримка АМФУ швондери смердячі!!!
fiorentina10
...заборонити йому здійснювати будь-яку діяльність пов"язану з міні-футболом(футзалом) строком на 1 рік". Заборонили люди, які знищують міні-футбол. Роман Кедик зробив дуже багато для розвитку міні-футболу, створив супер-команду "Тайм" Львів. На жаль, криза жорстко торкнулася його бізнесу і відповідно утримання команди, хоча робилося все можливе для збереження команди, але не вдалося. Тому всім "деятелям" АМФУ, які живуть за рахунок таких людей як Роман Кедик хочу висказати своє ФЕ!!!
VP71
весь прикол в том, что в Премьер-Лиге или в Бизнеслиге отдельные команды имеют бюджет и зарплаты повыше, чем "профи". Грустно...
trancelife
ты имел ввиду скорее профессиональный футзал...
Referee
АМФУ конечно жжет...скоро такой спорт как футзал вообще из-за них ищезнет....а жаль(
lc_ffu
набирай без www
tsvyatt
а сайт http://www.futsal.com.ua/ то не працює
VP71
одним скандалом в футзале больше. Интересно, а о чем президент "Энергии" просил? А то только запросы федерации к общественной организации обсудили.