Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Уимблдон
| Обновлено 15 июля 2023, 16:32
9024
25

Маркета Вондроушова – Онс Жабер. Смотреть онлайн. LIVE трансляция

Смотрите видеотрансляцию финального поединка Уимблдона-2023

| Обновлено 15 июля 2023, 16:32
9024
25
Маркета Вондроушова – Онс Жабер. Смотреть онлайн. LIVE трансляция
Getty Images/Global Images Ukraine. Маркета Вондроушова и Онс Жабер

15 июля состоится финальный матч на Уимблдоне-2023 среди женщин.

6-я ракетка мира и прошлогодняя финалистка турнира Онс Жабер (Тунис) сыграет против Маркеты Вондроушовой (Чехия, WTA 42). Встреча состоится 1-м запуском на центральном корте. Ориентировочное время начала поединка – 16:00 по Киеву.

  • Все самые яркие моменты матча доступны в режиме Live в Telegram Sport.ua

Это будет 7-я встреча девушек. Счет равный.

Обе теннисистки поборются за свой первый титул на турнирах Grand Slam.

Внимание! Трансляция матча осуществляется сторонним сервисом (плеером), содержимое которого не управляется и не контролируется Sport.ua.
Использование данного плеера - добровольное и сознательное решение пользователя, который принимает все риски, связанные с использованием данного плеера.

РАСПИСАНИЕ ДНЯ

ТУРНИРНАЯ СЕТКА

ПРИЗОВЫЕ

Оцените материал
(14)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 25
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Игорь Городищев
Якщо хтось не знає - Онс була однією з чотирьох неукраїнських тенісисток,  які в Цинцинаті  на тому шоу збирали гроші для України ...
Александр Науменко
Браво Маркета! Еліна програла найкращій. На мій погляд, Онс дуже зарано, ще до гри, повірила в свою перемогу.
Valerie
А я за чешку. Вона мені здається такою невимушеною, милою (не дивлячись на татухи) і легкою по житті + вважає Еліну супержінкою. А щодо техніки, то я в цьому не експерт, мені просто подобається дивитись її гру. 
Александр Сашко
Як, як обіграти таку Маркету?! Ти їй в кут - вона вже, там! Врівноважена, технічна. З перемогою, Маркету! (Чехія - недалечко)
Анна Савоськіна
Давай Маркетка!!!!
chevars
Дивиться наші, як грає Онс. Коли після обміну кросами, відкривається можливості для нанесення удару по лінії, то Онс б'є не сильно, а ВЛУЧНО !!!!  
serhiy
Маркета-дави жабу !
Александр Науменко
Маркета мов удав.
Viktor Tsimakouridze
Вондруша нагадаує ена або інгіс
Immortal21
знов Жабер повела і відразу програє свою подачу 
ptolemeus
Як же ж тонко і добре Жабер грала проти білоруської коняки, і як бездарно вона грає зараз... Оцей розхлябаний бездарний смеш в аут в 9 геймі - це квінтесенція і апофеоз її гри в першому сеті.
Sashamar
За ті висловлювання, що рік тому робила Жабер, її б тут з'їли живцем, якби вона мала російське прізвище чи коріння. Але сьогодні бажаю їй перемоги. І не як українець, а як мешканець Ізраїлю. Бо дивлюсь на Онс і бачу тих симпатичних усміхнених арабських дівчат, які після тридцяти та заміжжя перетворюються на казна-що, загорнуте в чорне (єврейські з релігійних родин теж, але там хоч одяг кольоровий і фігура більш-менш зберігається). Отже, нехай переможе. Заради всіх східних жінок. 
chevars
Програш Жабер можна пояснити лише дивним психологічним зривом. Зустріч була швидкоплинною та нудною завдяки незрозумілій колосальній кількості помилок від Онс. Такі матчі не прикрашають історію Уімблдона.
chevars
Може, Вондроушева задіяла якись чари, як і в зустрічі з Світоліною. Чим пояснити величезну кількість дивних, дитячих помилок у грі і Еліни і Онс?
Игорь Городищев
Я - за Онс, зрозуміло, .. Це є дуже позитивна людина ! .. так скажуть ВСІ тенісистки (що є рідкісним явищем в жіночому турі ..) До неї такою була тільки Кім Клістерс..
А те, що свекруха з москви - ну то буває ...)