Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1473
1

ТВД - Енакиевец - 2:2

Камбек по-львівськи

ТВД - Енакиевец - 2:2

Вже у стартовому матчі чемпіонату (оскільки матчі першого туру перенесли на листопад) зустрілись фіналісти двох останніх розіграшів Кубка країни. І після останньої їхньої зустрічі у Харкові приємні враження залишились у «ТВД», тому цього разу гості із Донецької області були настроєні взяти реванш за поразку у фіналі кубка і таким чином вдало стартувати у чемпіонаті. Можна сказати, що це їм майже вдалось, не вистачило якихось 9 секунд, але футзал така гра, що і за 2 секунди можна забити вирішальний гол. Згадаємо хоча б матч «Єнакієвця» із «Таймом» дворічної чи трирічної давності, коли львів’яни вирвали нічию за 2 секунди до закінчення поєдинку.

Хоча на перших хвилинах гра проходила дуже обережно, але більш небезпечно діяв «Єнакієвець». На 2-й хвилині дальній постріл Краєвського зупинила стійка воріт. А на 9-й хвилині грубо помилився Чеботарьов, який був останнім захисником і віддав м’яч Нестеруку, котрий свого шансу не втратив.

Львів’яни відповіли двома ударами Сільченка, але вони не несли загрози для воріт гостей. А от «Єнакієвець» відзначився вдруге. Зам’ятін прострілив із лівого флангу і Краєвський переправив м’яч у сітку. Через дві хвилини Гуменюк стріляв, і знову львів’ян врятувала штанга. Наприкінці першого тайму гості залишились в меншості. Ні, грали і надалі 5 на 5, а вилучили головного тренера «Єнакієвця» Миколу Шевцова, який був незгідний з діями арбітра. Із того місця, де я сидів не було чути, що саме сказав головний тренер гостей, але подейкують, що він обізвав арбітра матчу негідником.

Можливо це, а можливо, якісь інші фактори, вплинули на гру східняків, але у другому таймі на майданчику повністю переважав «ТВД». Сільченко, Рогачов, Кордоба пробивали із далекої відстані, але із цими ударами без проблем справлявся Рябцев. Гості час від часу контратакували. Зокрема слід виділити удар Нестерука, який парирував Мельник, а Чуднов, якого вивели один на один із воротарем, пробив мимо.

За 7 хвилин до сирени Роман Ковальчик вирішив випустити п’ятого польового гравця, ним став Кордоба. І гості могли забити втретє. Спочатку удар Зам’ятіна по порожніх воротах встиг зупинити Кордоба, а згодом Нестерук, який вийшов сам на сам не влучив у дев’ятку. А львів’яни все-таки скоротили рахунок. «Теведисти» розіграли таку комбінацію, що гостям закрутилась голова. Рогачов прийняв на стовпа і скинув на Хавера, той прострілив на Сільченка, котрий відкинув в центр на Рогачова, який закінчив суперкомбінацію.

Пройшла ще хвилина і арбітр призначає пенальті у ворота східняків. Хурсов сфолив на Рогачові на лівому фланзі штрафного майданчика. Навіщо він це робив невідомо, адже ніякої небезпеки воротам не було. Але фол є фол, а оскільки він у штрафному – значить це пенальті. Мав бити Вахула, але Чеботарьов хотів виправитись за помилку у першому таймі і зголосився бити шестиметровий. Краще б він цього не робив. На пенальті у ворота «Єнакієвця» став великий Власенко, і взяв пенальті.

На 39-й хвилині чергова контра гостей і Зам’ятін влучає в штангу. Але львів’яни не втратили надії на порятунок матчу і за 9,5 секунд забивають цей рятівний гол. Маржановський прийняв на стовпа, розвернувся, але захисники йому пробити не дали, зате тут як тут був Сільченко, який проштовхнув м’яч в сітку – 2:2.

Роман Ковальчик (головний тренер «ТВД»):
- Нам із «Єнакієвцем» завжди важко грати. Звичайно, шкода що не виграли, але добре, що забрали очки у своїх прямих конкурентів. Загалом результат закономірний. В мене багато питань по грі до Чеботарьова, Дениса, Сільченка і Мельника. Такі помилки, які ми робили, не можна допускати на такому рівні. Щодо того, чому пенальті бив Чеботарьов, поясню, він один із пенальтистів команди. Взагалі мав бити Вахула, але він був не дуже впевнений в собі, а Чеботарьов хотів виправитись за перший тайм і впевнено взяв м’яч і підійшов до «точки». Чому він вдарив не у свій кут, не знаю. Це прогалини психологічної підготовки.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» - «Енакиевец» - 2:2

«ТВД»:  Мельник - Хавер, Маржановский, Сильченко, Чеботарев - Вахула, Денис, Кордоба, Рогачев - Белоус, Киндий. 
«Енакиевец»: Рябцев (Власенко, 37-я минута) - Кузьмин, Крупин, Гуменюк, Хурсов - Чуднов, Краевский, Замятин, Нестерук. 
Арбитры: Олейник Виталий, Хоботов Руслан (оба - Киев)
Голы: Рогачев (36), Сильченко (40) - Нестерук (9), Краевский (16)
Предупреждения: Кордоба (30), Сильченко (38), Рогачев (40) - Чуднов (29).
На 37-й минуте Чеботарев не реализовал пенальти (вратарь).

Удары (в створ): 18 (9) - 18 (6)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

sport.ua 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей
Футбол | 26 апреля 2024, 16:11 20
Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей

Даниила Игнатенко обвинили в расистских высказываниях

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
caras65
Власенко в Сборную Украины