Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1494
0

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Не суперник програв, а ми перемогли»

«Кардинал-Рівне» - «ТВД» - 7:1. Післяматчеві коментарі

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Не суперник програв, а ми перемогли»
Юрий Баховский

Після гри голкіпер рівнян Віталій Дєнюжкін, який, напередодні ігор, а саме 6 травня відсвяткував свій День народження, з радістю погодився прокоментувати двобій з «ТВД». Правда, хотів зробити це зі своєю маленькою  донькою, але дівчинка злякалася незнайомих дядьків із камерами та диктофонами. Тому Віталію довелося відмовитися від свого задуму і повернути дочку дружині.

- Наскільки законом ірний результат двобою? Мені здається, що про це красномовно свідчать результати ігор. Поразка у Львові, як на мене, була випадковою. Перемагаючи 4:2 – ми програли гру. Важкою була вчорашня гра, яка була дуже принциповою, адже у разі нашої поразки ми були б вимушені грати за 7-8 місце.

А наскільки принципові ігри з «ТВД»? Про це свідчить те, що я, Чеботарьов і Маринюк, колись виступали у цій команді. Тому для нас було дуже принципово переграти цю команду. Якщо ж порівнювати вчорашній і сьогоднішній матчі, то у вчорашній грі ми відчували психологічний тиск. Тому напевно, якби пропустили першими за нічийних рахунків, навряд чи зуміли б відігратися. А сьогодні ми забили першими і взагалі все було на нашій стороні.

Стосовно наступного нашого суперника, то хотів би зауважити, що слабких команд в матчах плей-офф не буває, тому важко буде грати, як з однією, так і з іншою командою (на час інтерв’ю суперник рівнян в боротьбі за 5-6 місце був невідомим). Легких ігор в серії плей-офф не буває. А щодо голів, то протягом чемпіонату я щосезону забиваю 1-2 голи, але як такого обліку сам не веду. А всього в вищій лізі я провожу вже 7 сезон.

Після розмови з голкіпером рівнян представники ЗМІ намагалися запросити до спілкування головного тренера «ТВД» Леонід Маковського, але останній навідріз відмовився. Звичайно тренера можна зрозуміти. Після такої поразки у нього не найкращій настрій, але пресу все ж таки теж треба поважати і спілкуватися з нею не лише після гучних перемог.

А ось головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський, як завжди був привітний і чемний:

- Вважаю, обидва матчі були подібними за напругою, як вчора, так і сьогодні ігри були напруженими і складними. Стосовно сьогоднішньої гри, то вважаю «ТВД» не заслуговувало на такий розгромний результат. Адже грали львів’яни добре, як в першому так і в другому таймі. Пробували грати п’ятьма гравцями, але, не хочу хвалитися, та все ж, напевно, ми сьогодні зіграли добре. Хлопці виконали всі настанови, а коли все виконуєш, то ніби відкривається друге дихання і грається з настроєм. Свідченням цьому є два реалізовані десятиметрові і голи забиті в порожні ворота.

Ми дуже хотіли пройти далі, щоб поборотися за п’яте місце. І хочемо підтвердити його, адже якраз це місце посіли за підсумками регулярного чемпіонату. Тому ще раз кажу, що дуже раді сьогоднішній перемозі і тому що в нас усе вийшло. Але надалі нас чекають не прості ігри в боротьбі за 5-6 місця.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.