Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 13 марта 2019, 17:08
12118
17

Еліна Світоліна – Маркета Вондроушова. Прогноз і анонс матчу

Перший чвертьфінал в Індіан-Веллсі для обох тенісисток

| Обновлено 13 марта 2019, 17:08
12118
17
Еліна Світоліна – Маркета Вондроушова. Прогноз і анонс матчу
Jimmie48 Photography. Элина Свитолина
У ніч із середи на четвер перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 WTA) зіграє чвертьфінальний поєдинок на престижному турнірі серії Premier Mandatory в Індіан-Веллсі. Суперницею 24-річної українки стане 19-річна чешка Маркета Вондроушова (№61 WTA).
 
Поєдинок відкриє вечірню сесію на першому корті, час початку зустрічі – не раніше 03:00 за Києвом. Нагадаємо, за вихід в півфінал переможниця матчу отримає 175 рейтингових очок і $172,000 на додаток до $182,000, які вже зароблені.
 
Слід зазначити, що це буде перший чвертьфінал в Індіан-Веллсі для обох тенісисток.
 
Суперниця
 
Вондроушова – одна з кращих тенісисток туру, які тримають ракетку лівою рукою. Вище в рейтингу тільки Квітова, Кербер і Бузарнеску. Не так давно Маркета грала у фіналі турніру WTA International у Будапешті, де в трьох сетах програла бельгійці Алісон ван Ейтванк. Із вагомих досягнень можна відзначити титул в Лугано-2017, а також четверте коло US Open-2018, яке усі ми пам'ятаємо завдяки героїчному камбеку Лесі Цуренко. В рейтингу тенісисток до 20 років Вондроушова займає третю позицію після Даяни Ястремської і Б’янки Андреєску.
 

Jimmie48 Photography. Маркета Вондроушова
 
Стиль гри Маркети не відрізняється від більшості представниць чеської школи. Світоліну вона буде переважати в атакувальному потенціалі, але от чи вистачить стабільності – велике питання.
 
Статистика в 2019-му році
 
   Світоліна    Вондроушова
Матчі (перемоги-поразки) 12-4 9-2
% виграних 75 82
середній рейтинг суперниць 40.3 66.3
виграно очок на подачі, % 59.4 59.2
ейси, % 6.2 2.8
% першої подачі 60.5 60.0
виграно очок на першій подачі, % 67.4 67.5
виграно очок на другій подачі, % 47.2 46.8
виграно очок на прийомі, % 45.4 47.7
всього виграно очок, % 52.3 53.2
тайбрейки 3-1 3-0
 
Зустрічі між собою
 
Дівчата двічі грали у 2018 році. В другому колі турніру в Досі (Катар) чешка показала досить низький рівень гри, часто помилялася, що дозволило Світоліній легко перемогти у двох сетах. Друге коло Штутгарту було вже цікавішим: Вондроушова фантастично провела першу партію, але після того як Світоліна збільшила швидкість і інтенсивність гри, організм Маркети дав збій і вона знялась в третьому сеті.
 
Прогноз
 
Звісно, Світоліна фаворит майбутнього поєдинку, але не все так просто. Після найдовшого матчу WTA в сезоні проти Ешлі Барті (3 години 12 хвилин) українці буде важко відновитися перед чвертьфіналом. Вондроушова також грала три сети проти Халеп, але там все закінчилося майже вдвічі швидше. 
 
І Світоліна, і Вондроушова мають певні проблеми зі здоров'ям. Українку турбує праве коліно, чешка також грає із тейпом на правій нозі. Нагадаємо, саме травма правого стегна стала причиною зняття Маркети проти Еліни в Штутгарті, а також не дозволила їй дотиснути Цуренко в Нью-Йорку.
 
В разі перемоги Світоліна випередить у рейтингу WTA американку Слоан Стівенс. В півфіналі переможниця матчу зіграє з Гарбін'є Мугурусою або Б'янкою Андреєску.
 
Чекаємо трьохсетового матчу, в якому переможе та тенісистка, яка буде краще готова фізично. 
 
Прогноз Sport.ua: перемога Світоліної в трьох сетах
Оцените материал
(6)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
flydog773
Удачі Елінці !
Треба брати цей турнір.Як ніколи турнірна сітка до можливого фіналу досить сприятлива.Вондроушову на класі хотілось щоб Еля пройшла,а далі 1/2 скоріш за все Мугуруса,яка вже була бита Еліною неодноразово,якщо мені незраджує пам'ять то навіть цьогоріч.Ну а дасть Бог удачі-у фіналі зустрітись нарешті з Вільямс ,хоча мало віриться в такий вихід американки,адже,що Плішкова,що Бенчіч зараз у дуже хорошій формі,тай Кербер пройти ще потрібно,тим паче,що навіть букмекери меньше в Вінус вірять ніж в Кербер-яку до речі найнижче котирують на перемогу у турнірі =кф. 3,60 у Кербер,далі =кф.4.00 у Світоліної,далі =4,50 Бенчіч,ще далі Плішкова=кф.5.00 а далі у порядку зростання: Мугуруса,Вондроушова,Андрієску що дуже дивно відносно Віліамс з кф.10.00,а от в господарку турніру букмекери зовсім віри немають=кф.12.00 . Мабуть невірять, що американка навіть якщо і пройде Анжеліку,то у 1/2 її точно зупинять(Бенчич/Плішкова) . На мою думку на цьому якраз можна непогано заробити,адже Віліямс хоч майже вже "пенсійного" віку,і в рейтингу недосить високо,але всім відомо "дома і стіни помагають".Навіть у свої найгірші часи сестри Вільямс завжди "на зубах"вигризали перемоги на домашніх турнірах,або до фіналів точно добирались.
Спробую спрогнозувати матчі 1/4фіналу:
Мугуруса-Андріеску(П1)
Світоліна-Вондроушова(П1)
Бенчич-Плішкова(П1)
Вільямс-Кербер(П1)
1/2Фіналу:
Світоліна-Мугуруса(П1)
Бенчич-Вільямс(П2)
Фінал:
Вільямс-Світоліна(П2)
Ну...принаймі...дуже б хотілось,щоб саме так і сталось.
Александр Ад
Бажаю Єліні удачі!Без неї никуди
gordooon
вперед Еліна!
Girvik
де??????????????????????????????????????? трансяці
я !!!!!!!!!!!!!!!!
Валерий Друца
С Кики форма была не плохой. Смотрел матч полностью. Завтра узнаем причину.
Валерий Друца
Я тут предположип- вирус! Сначала Серена, теперь Гарбинья.
I_LOVE_UKRAINE
Бажаю Еліні Перемоги!
-----------------------------------
"час початку зустрічі – не раніше 03:00 за Києвом."
---------------------------------
Александр Васильевич
За вихід у півфінал тенісистка отримає 390, а не 175 балів. Зазначена у статті кількість 175 балів - це різниця між балами за вихід у чвертьфінал 215 і напівфінал 390
relax-1984
Интересно, а почему Стас подписывается как автор не под всеми своими материалами?
kerch30
После Елини сразу муж на корт виходит