Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 19 августа 2018, 18:59
4683
10

Десна – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Одна з наймолодших команд української Прем’єр-ліги зустрінеться з найдосвідченішою

| Обновлено 19 августа 2018, 18:59
4683
10
Десна – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
В матчі п’ятого туру львівські «Карпати» нарешті проведуть свій перший виїзний матч в цьому чемпіонаті. Зустрінуться команди, які розташувались поруч у турнірній таблиці: «Карпати» на восьмому місці, «Десна» - на дев’ятому.
 
Боси львівського клубу не залишають нудьгувати своїх вболівальників навіть в паузах між матчами. Так, прагнучи не відставати від своїх земляків команди ФК «Львів», вони теж замінили головного тренера команди. Замість Олега Бойчишина, до керма команди прийшов багаторічний помічник «особливого» - Жозе Мораїш. Як довго зможе втриматись в українських реаліях асистент Жозе Моуріньо важко сказати, але в своїх попередніх клубах він довго не засиджувався: в англійському «Барнслі» попрацював 3 місяці, грецькому АЕКу – 3 місяці, турецькому «Антальяспорі» - 9 місяців. І все ж таки, в грі з «Десною» новий наставник навряд чи встигне донести свої ідеї до гравців команди, і ми ще побачимо команду, яку готував Бойчишин та його тренерський штаб. А проблеми в грі «левів» залишаться тими ж самими, що показала остання гра з луганською «Зорею», недостатня фізична готовність, і, як наслідок, знов пропущений гол у другому таймі і програна загалом гра (0:1). Єдиною світлою плямою став дебют молодого нападника Данило Сікана, гравця юнацької збірної України U-17.
 
Не в кращому психологічному настрої підходить до поєдинку з львів’янами і чернігівська «Десна». Після чудової виїзної перемоги над «Маріуполем» (1:4), слідували дві поспіль поразки: домашня від «Олександрії» (0:2), та виїзна від «Чорноморця» (1:0). Не дивлячись на досить пристойну гру, яку демонструють «сіверяни», результату бракує. Як відмітив після зустрічі з одеситами головний тренер Олександр Рябоконь, футболісти «Десни» більше часу володіли м’ячем, але створили малу кількість моментів. Незважаючи на гарний вибір футболістів атаки, результативність бажає бути кращою. До матчу з «Карпатами» «сіверяни» готуються в бойовому складі. Крім того, повернувся до тренувань в зальній групі Єгор Картушов, який може підсилити гру на фланзі.
 
У «Карпат» залишається в лазареті Андрій Нестеров, займається за індивідуальної програмою уругваєць Мендес. Натомість, отямився після травми Ербес і зможе допомогти «левам». Цікаво, що «Карпати» є однією з наймолодших команд української Прем’єр-ліги (24,1 років середній вік) і зустрінеться з найдосвідченішою, адже середній вік футболістів «Десни» - 27,9 років. Що переможе – досвід чи молодість, покаже недільний поєдинок між цими клубами.
 
Стосовно прогнозів букмекерів, то на перемогу господарів вони дають коефіціент 2,65, на виграш гостей – 3,05. Нічия оцінюється з коефіціентом 2,90.
 
Орієнтовні склади:
 
«Десна»: Паст – Мостовий, Братков, Гітченко, Люлька, Огіря, Волков, Д.Фаворов, Кісіль, Хльобас, Філіппов.
 
«Карпати»: Кучинський – Мірошніченко, Мегреміч, Федецький, Лебеденко, Мякушко, Ербес, Ді Франко, Вербний, Караскаль, Швед.
 
19 серпня, неділя
«Десна» — «Карпати»
Чернигів. Стадіон імені Юрія Гагаріна. 17:00
Телетрансляція на телеканалі «Футбол 1»
ДЕСНА — КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Бондаренко Дмитро (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ

 

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Serhiy_94
Сегодня Десна победит, а Карпаты со своими вечными проблемами поедут домой.
WICKER
Разом! І до кінця!
yasher
Скорее "Десна", чем "Карпаты". Объективно.
l_pogulianka
В двох матчах перед "Динамо" треба брати очки помаксимуму - мій прогноз 4:0.p.s. тренерський дует "Карпат" не тішить ,як завжди (поскоріше б нового власника-офіційно!!!)
Rostik Karpa
Скоріше наоборот, 1-2
vclence
7:0............................
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ssssyab
Сьогодні Карпати виграють 2:0