Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 28 февраля 2015, 14:53
3628
0

Кардинал-Ровно – СумДУ. Анонс

Шанс для сумських студентів знову здивувати футзальну спільноту

| Обновлено 28 февраля 2015, 14:53
3628
0
Кардинал-Ровно – СумДУ. Анонс
Фото Романа Цупрука

Регулярний чемпіонат України вийшов на фінішну пряму, до його завершення залишилося провести 3 тури, які розставлять команди по місцям перед матчами плей-офф, і, одночасно, визначать чвертьфінальні пари. На сьогодні жодна команда не може з упевненістю стверджувати, що посяде те чи інше місце. Хіба що «Локо» може більш-менш впевнено забронювати за собою першу сходинку. Для цього харків’янам достатньо перемогти вдома «Енергію», або сподіватися на нічию «Спортлідера+» в Кременчузі. Всі інші команди розбиті на певні групи, і вирішуватимуть питання свого місця в заключних іграх. Так за 2-5 місця боротимуться «Спортлідер+», «Енергія», «ЛТК» і МФК «Кардинал-Рівне». Найкращі шанси у хмельничан, які випереджають суперників на 2-3 очки.

Теоретичні шанси поборотися за краще місце має «Ураган», але, скоріш за все, івано-франківці обмежаться боротьбою за збереження нагрітої 6-ї сходинки. Адже у спину «ураганівцям» досить активно дихає «Титан-Зоря», яка відстає на 3 очки.

І нарешті остання група – це пара «Лукас» і «СумДУ». Щодо перших, то вони вже втратили всі надії на краще місце, а ось сумчани, судячи з останніх матчів, небезпідставно намагаються ввірватися в плей-офф, скочивши на підніжку потяга, що вже відправляється. І вирішальним у цьому двобої може стати двобій між цими суперниками у наступному 17-му турі.

У цьому ракурсі і розглядатиметься черговий шанс для команди Сергія Песоцького здивувати футзальну спільноту і довести до «хет-трику» свою переможну серію, яка складається вже з двох поспіль матчів. «Кардинал-Рівне» для студентів досить непростий суперник, але в останніх матчах «СумДУ» показав, що в них з’явився свій малюнок гри, командна швидкість та непогане взаєморозуміння між гравцями. Цілком можливо, що ці козирі і будуть головними у сумських студентів в грі проти рівнян. Нагадаємо, що після домашньої поразки 1:3 від «Локомотива», в попередніх двох матчах «СумДУ», наче чарівний відроджений птах «Фенікс», спочатку в Сумах здолав «ЛТК» 4:3, здобувши першу в чемпіонаті перемогу. А вже у наступному турі під гарячу руку сумчан потрапила «Титан-Зоря» – 4:2.

«СумДУ» не може похвалитися бомбардирськими якостями, адже команда забила найменше в лізі – 26 голів. Причому авторами 22-х з них були лише п’ять футболістів: по 5 провели Максим Мисловський, Євген Петраков і Роман Зеленський, на гол менше забив Максим Ганжа і на два Андрій Бурдюг. Причому Мисловський двічі відзначився в матчі з «Титан-Зорею», а Бурдюг забив два голи «ЛТК» і один команді з Покровського.

Ну, а що ж господарі – рівняни? Після поразки в чвертьфіналі Кубку України «кардиналівці» тепер зобов’язані зосередитися на вдалому завершенні регулярного чемпіонату. І якщо дістатися першої сходинки нереально, навіть, теоретично, то поборотися за другу сходинку поки що цілком можливо. А для цього їм необхідно, незважаючи ні на що, здобути стовідсотковий результат у двох домашніх і одній виїзній грі. Отже, від матчу з сумчанами залежить подальша доля рівненської команди, яка і сама грає, і вміє не дати зіграти супернику.

Можливо і те, що виліт з кубку стане для «Кардиналу-Рівне» особливим подразником, і господарі завершать чемпіонат на мажорній ноті, незважаючи на ті проблеми, які останнім часом почали докучати – травми і пошкодження футболістів. Адже, за словами Сергія Піддубного, лазарет команди переповнений. Проте, будемо сподіватися, що гравцям вдасться побороти недугу і, зібравшись наприкінці чемпіонату, зціпивши зуби, довести, що вони справді варті поваги і, незважаючи на труднощі зі складом, поблажок не дадуть жодному колективу.

За будь-яких умов «Кардинал-Рівне» – сильний та досвідчений колектив, який будь-що прагнутиме не підвести своїх відданих уболівальників, і якому до снаги продемонструвати свою справжню силу і міць.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

28 февраля, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «СумДУ» (Сумы)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Ярослав Вовчок (Ивано-Франковск), Александр Кухар (Кривой Рог)
Судейский наблюдатель: Олег Соболевский (Радомышль)
Результат матча первого круга – 5:1
 Прогноз Sport.ua – 4:1

 

 

Опрос

Голосов 4
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «СумДУ»?

Победа «СумДУ»

0 голосов 0.1 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

4 голоса 100 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина из Реала
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 1
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина из Реала

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 49
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.