Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
4683
0

Ураган-2 завершив сезон, під нуль перегравши МФК Одеса

Незважаючи на розгромну поразку, саме одесити зіграють у «Фіналі чотирьох»

Ураган-2 завершив сезон, під нуль перегравши МФК Одеса

Свій другий сезон у Першій лізі івано-франківський «Ураган-2» завершив розгромною перемогою над «Одесою». Щоправда, для обох команд цей матч з турнірної точки зору абсолютно нічого не вирішував. Адже одесити після перемоги у Житомирі забронювали собі путівку до «Фіналу чотирьох», який наступного вікенду відбудеться у Києві, а підопічні Івана Скіцка до цього зазнали п'яти поспіль поразок.

Втім молоді івано-франківці мали величезне бажання взяти реванш за прикру поразку в Одесі, і це їм вдалося зробити. Впродовж лише 17-ої хвилини господарі двічі розписалися у воротах Павла Цибенка. Спершу після навісу з кутового Михайло Зварич чітко пробив у нижній кут, а згодом Юліан Горбатий вдало зіграв на перехопленні і без проблем реалізував побачення з голкіпером гостей – 2:0.

Ще один вихід сам-на-сам на 25-й хвилині Горбатий завершив ефектним ударом поміж ніг Цибенку, а після того, як той почав підключатися до атак своєї команди, вже капітан «Урагану-2» також оформив дубль, точно пробивши по порожніх воротах – 4:0. Ще за п'ять хвилин рахунок у грі став розгромним – і знову м'яч залетів у незахищені ворота одеситів після удару Юрія Ковельського. Після цього замість Цибенка вийшов Андрій Лембер, але й він не залишився «сухим». Крапку у матчі на останній хвилині поставив Павло Миколюк, коли господарі вдало розіграли п'ятого польового – 6:0.

«Ураган-2» (Івано-Франківськ) – МФК «Одеса» (Одеса) – 6:0 (2:0)

«Ураган-2»: Біров (Бухвак, 37) – Зварич, Рудавець, Горбатий, Баланик – Лясковський, Миколюк, Пелех, Корсун – Ковельський, Горпинич, Цілик, Когус.
«Одеса»: Цибенко (Лембер, 32) – Таранчук, Болтнєв, Копко, Корецький – Свиридов.
 Зварич (17, 26), Горбатий (17, 25), Ковельський (31), Миколюк (40).
 Болтнєв (14).

Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер «Урагану-2»:

- ФК «Одеса» – хороша команда, яка цілком заслужено виборола собі путівку у «Фінал чотирьох», тому приємно вигравати у сильних суперників. Знаєте, вже на кінець сезону, зважаючи, що це остання гра, хотілося нарешті перемогти, і з хорошим, позитивним настроєм піти з 8-го травня на канікули. Можливо, певну роль зіграло і те, що «Одеса» була немотивована. Хоча для нас цей матч, з турнірної точки зору, теж нічого не вирішував.

В цьому матчі ми дали шанс пограти абсолютно всім, тому, хочу сказати, що в цілому всі, хто вийшов на заміну, із завданням справилися. Але, як на мене, незважаючи на нашу перемогу, реалізація моментів була на низькому рівні, хоча ми забили 6 м'ячів, і як таких питань до команди в мене немає, але все-таки – це проблема, над якою потрібно працювати. Можливо, і через неї ми не потрапили в четвірку кращих.

Олег ЛАНЯК, Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК «Ураган»

Результат ще одного матчу групи А
«ІнБев» (Житомир) – «Лукас» (Кременчук) – 4:2

ИТОГОВАЯ ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА ГРУППЫ А

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.