Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4142
0

Кардинал-Ровно – ЛТК. Анонс

Надія вмирає останньою

Кардинал-Ровно – ЛТК. Анонс

Уже не перший сезон «Кардинал-Рівне» бореться за вихід до плей-офф, але щороку певний відрізок чемпіонату зводить нанівець всі зусилля, не виняток і звітний сезон. Відпустивши лідируючий квартет, рівняни згодом взялися вирішувати нелегку справу – наздогнати лідируючу групу. Але здобуті перемоги чергуються з втратами очок – у підсумку, вкотре доводиться героїчними зусиллями виправляти становище.

Після нічиєї у Хмельницькому шанси рівнян взагалі виглядають досить примарними, адже щоб наздогнати «Енергію» потрібно не лише здобути перемоги в усіх заключних 4-х матчах, а й сподіватись на втрату очок львів’янами в домашньому матчі, проти того ж таки «ЛТК». Отже про інший результат, окрім перемоги, у Рівному в матчі з «ЛТК» рівнянам говорити не доводиться.

У цьому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами: 4:2 у Рівному, 4:3 у Луганську. У першій грі в Рівному господарі першими відкрили рахунок, проте не пройшло і хвилини, як гості відновили перевагу. Але ще до перерви «кардиналівці» провели у ворота суперника ще 3 м’ячі. І хоча в другому таймі господарі не відзначилися забитими м’ячами, проте переваги здобутої до перерви вистачило щоб довести гру до логічного переможного завершення, адже гості після відпочинку спромоглися лише раз відзначитися у воротах Дєнюжкіна на заключній хвилині гри.

Дещо за іншим сценарієм проходив матч у Луганську. Господарі вийшли вперед і закріпили перевагу, на що гості відповіли голом Піддубного, але ще до перерви луганчани відновили перевагу у два м’ячі, а майже одразу після перерви довели перевагу до трьох м’ячів. Після цього рівняни доклали максимум зусиль, щоб виправити ситуацію, але встигли лише скоротити відставання до мінімуму.

«Кардинал-Рівне» зараз перебуває на волосині, перервати яку цілком може «ЛТК», якщо відбере очки в «кардиналівців», і тоді вже рівняни втратять останні надії.

Команда «ЛТК» складається з молодих футболістів, гру яких передбачити досить важко, втрачати їм нічого, але в кожному матчі, до речі, як і «кардиналівцям», їм бракує зовсім небагато для того, щоб набирати очки.

Ось і в попередній грі в Луганську з «Енергією» «телефоністи», пропустивши два м’ячі, доклали максимум зусиль, щоб виправити становище, але спромоглися лише на гол престижу, чим погіршили шанси МФК «Кардинал-Рівне» на вихід у плей-офф.

Проте, якби там не було, на вболівальників очікує захоплюючий двобій, в якому не буде явного фаворита, а долю поєдинку може вирішити більше бажання здобути перемогу.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

7 апреля, понедельник
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «ЛТК» (Луганск)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 17.00
 Арбитры: Роман Проць (Дрогобыч), Сергей Подворный (Хмельницкий)
Судейский наблюдатель  – Юрий Воложенко (Харьков)
Результаты предыдущих матчей – 4:2, 3:4
 Прогноз Sport.ua – 5:2

 

Опрос

Голосов 5
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «ЛТК»?

Победа «Кардинал-Ровно»

4 голоса 80 %

Ничья

1 голос 20 %

Победа «ЛТК»

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.