Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3265
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Всі заключні ігри будемо рубатися»

«Кардинал-Рівне» – «ЛТК» – 4:2. Післяматчевий коментар головного тренера рівнян

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Всі заключні ігри будемо рубатися»

Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний:

- У домашньому матчі команда за любих розкладів повинна віддаватися грі на сто відсотків і намагатися грати на перемогу. Навіть, не залежно від того, як ми зіграли у Хмельницькому, ми в кожному матчі виходимо і граємо на перемогу. Окрім того, на рідному майданчику необхідно радувати вболівальників своєю грою.

А що сказати по самій грі? Мене досить приємно здивувала команда «ЛТК», адже вони лише сьогодні приїхали і з дороги два тайми не те що пресингували нас, а постійно «висіли» на наших гравцях і не давали нашим атакам розвиватися. Але все-таки очевидно індивідуальна майстерність наших гравців вища, і ми свої моменти «повижимали» та позабивали. Хоча ще була низка нереалізованих моментів. Але в цілому, я грою задоволений.

Сьогодні я не брав участі в грі як гравець, потрібно було дати пограти іншим футболістам, перевірити їх. А я і так майже весь сезон відіграв. І по ходу матчу, хіба що наприкінці можна було вийти на майданчик, коли був досить сумбурний відрізок гри. Але добре, що гравці витримали, і можливо все ж таки треба було їм дати вийти з цієї ситуації. Адже якраз в таких іграх і закаляється характер, а молодь набуває досвіду. Можливо, десь наприкінці гри забракло сил, не сказав би, що нам невистачило концентрації, адже всі гравці були заряджені на перемогу. Напевно, дуже втомилися.

Відносно «ЛТК», то нам би хотілося б, щоб луганчани завтра у Львові зіграли хоча б не гірше, ніж сьогодні з нами. Цей матч «ЛТК» з «Енергією» для нас досить важливий, адже в разі втрати очок луганчанами у Львові, ми автоматично втрачаємо всі шанси наздогнати львів’ян. Але незважаючи ні на що, всі заключні ігри будемо грати лише на перемогу. Тобто будемо, як я люблю казати, «рубатися». Просто суперникам у цих матчах не буде. А якщо ми і втратимо шанс наздогнати «Енергію», то якраз з’явиться нагода переглянути молодь, дати їй шанс проявити себе.

Кілька слів скажу про наступну гру з «Спортлідером+». Хмельничани постійно намагаються «накривати» суперника, бути в атаці, граючи для глядача. Демонструють так званий відкритий футбол, який до вподоби вболівальнику. Тому, я думаю, що наступна гра буде цікавою для вболівальників. І я також надіюсь, що ми переможемо.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Сборная Украины U-19 по футзалу сыграет два товарищеских матча
Футзал | 27 марта 2024, 12:26 0
Сборная Украины U-19 по футзалу сыграет два товарищеских матча

В обоих встречах соперником украинцев будет команда Венгрии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.