Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4139
1

Спортлидер+ – Кардинал-Ровно. Анонс

Без права на помилку

Спортлидер+ – Кардинал-Ровно. Анонс

Вдруге поспіль хмельницький «Спортлідер+» на власному паркеті прийматиме претендента на плей-офф. Попри поразку у минулому турі від «Єнакієвця» рівненський «Кардинал» ще має теоретичні шанси на те, щоб «посунути» з четвірки кращих або львівську «Енергію», або, навіть, харківський «Локомотив». Запас матчів дозволяє це зробити північному сусіду. І, якщо важко повірити, що харків'яни не потраплять до «Фіналу чотирьох», то «Енергія» досі перебуває у зоні ризику, особливо враховуючи поїздку львів'ян в останньому турі до Рівного.

Від матчу у Хмельницькому звісно «кардиналівці» очікують перемоги. Підопічним Сергія Піддубного «кров з носу» потрібні очки. У той же час, хмельничани будуть у чудовому настрої, завдяки нічиї у поєдинку із «Енергією», який завершився «перестрілкою» з рахунком 5:5.

Протистояння між рівненською та хмельницькою командами завжди проходить у рівній боротьбі. Зазвичай, обоє суперників по ходу матчу можуть розраховувати на перемогу. У цьому чемпіонаті це буде лише третя їхня зустріч. Вона повинна була відбутися ще у лютому, але тоді керівництво Екстра-ліги прийняло рішення взяти невелику паузу у зв'язку із подіями в Україні.

Перша гра між рівнянами та хмельничанами у цьому сезоні пройшла у Хмельницькому 19 жовтня. Тоді суперники провели «сухий» перший тайм, а після перерви голи посипалися як з рогу достатку. На гол Віталія Танського господарі відповіли результативним ударом Дмитра Михайленка. Далі граючий тренер «Кардиналу» оформив дубль, ще одним м'ячем у воротах «Спортлідера+» відзначився Павло Дармовіс. Хмельничани на останній хвилині засмутили голкіпера гостей, але у підсумку перемогу святкували «кардиналівці» – 4:2.

Матч у Рівному також був видовищним. Рахунок у матчі відкрив «спортлідерець» Олексій Фетько. Після перерви Віталій Танський та Серій Піддубний вивели господарів вперед. Гол на свій рахунок записав і «кардиналівець» Мар'ян Маринюк, от тільки у свої ворота – 2:2. Проте «мирову» суперники не «розписали». За чотири хвилини до фінальної сирени перемогу рівнянам подарував Юрій Когут – 3:2.

Можна ще згадати перепалку прес-служби «Спортлідера+» із тренером «Кардинала». Одних обурила зверхність, інших – нахабність, але до цього часу конфлікт, мабуть, уже вичерпав себе. У будь-якому разі, на хмельницьких вболівальників чекає чергове футзальне видовищне, і нічия «Спортлідера+» у минулому турі лише збільшить «апетити» гравців та очікування глядачів.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

3 апреля, четверг
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «Кардинал-Ровно» (Ровно)  
Хмельницкий. Спорткомплекс «Динамо». 16.00
 Арбитры: Руслан Лутий (Киев), Ярослав Вовчок (Ивано-Франковск)
Судейский наблюдатель – Виталий Головков (Донецк)
Результаты предыдущих матчей – 2:4, 2:3
 Прогноз Sport.ua – 2:1

 

Опрос

Голосов 6
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «Кардинал-Ровно»?

Победа «Кардинал-Ровно»

5 голосов 83.33 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Спортлидер+»

1 голос 16.67 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.