Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 20 октября 2013, 11:29
4441
0

Кардинал-Ровно увозит из Хмельницкого три очка + ВИДЕО

Команда Сергея Поддубного одерживает первую победу в сезоне

| Обновлено 20 октября 2013, 11:29
4441
0
Кардинал-Ровно увозит из Хмельницкого три очка + ВИДЕО

Перший тайм пройшов у невисокому темпі, прискорювалися футболісти лише в безпосередній близькості від воріт. А так загалом тривав довгий розіграш м’яча в розрахунку на помилку суперника в захисті. Створені моменти можна перелічити на пальцях однієї руки. Окрім того, треба відмітити присутність на матчі рівненських вболівальників, які, на відміну від спокійних господарів. протягом всієї гри палко підтримували свою команду, повністю заглушивши дещо пасивних вболівальників «Спортлідера+».

На перших хвилинах гри безуспішно Сондак двічі поспіль завдавав ударів по воротам. Згодом Фетько пробив повз них. Якщо першу п’ятихвилинку більш активніше провели господарі, то в другій п’ятихвилинці вже рівняни почали турбувати Лисенка.

Спочатку Піддубний добряче приклався до м’яча, а після відскоку Віталій Танський пробив у незахищений кут, але м’яч просвистів у кількох сантиметрах від дальньої лівої стійки. Згодом під удар Піддубного підставився Сондак, і м’яч вийшов на кутовий. У середині тайму небезпечний удар по воротам гостей наніс Чуднов, але Віталій Дєнюжкін був на місці. Згодом Віталію довелося відбити одразу три поспіль удари хмельничан, але вони для рівненського голкіпера не були надто складними. Приблизно за дві хвилини до закінчення першого тайму команди наче по команді активізувалися і провели кілька небезпечних атак. Найнебезпечнішим був удар Засенка, який одночасно із свистком на перерву пробив у стійку.

Якщо перший тайм можна назвати, такою собі, тактичною розвідкою, то другу половину команди розпочали, як кажуть, із місця і в кар’єр. Удар Сондака зліва парирує Дєнюжкін. У відповідь Піддубний пробиває повз стійку. Сондак, Калуков, а у відповідь двічі Танський пробивають повз ворота. Гол явно назрівав. І ось на 24-й хвилині гри рівняни таки досягають успіху. Точну передачу Піддубного вліво влучним ударом у дальню дев’ятку завершив Віталій Танський – 0:1.

Проте вже через п’ять хвилин рахунок знову став нічийним. Дмитро Михайленко прийняв м’яч у центрі майданчика, наблизився до воріт і з-за меж воротарського потужним ударом пробив у верхній кут воріт Віталія Дєнюжкіна. Згодом Сондак намагався вивести хмельничан вперед, але Віталій Дєнюжкін ногою відбив м’яч, який летів у дальній кут воріт. І тут спрацювала стара футбольна істина – не забиваєш ти, забивають тобі. Сергій Піддубний перехопив м’яч у центрі майданчика і викотився віч-на-віч з Максимом Лисенком, не залишивши останньому жодних можливостей на порятунок – 1:2.

На 34-й хвилині рівняни отримують 4-й фол, натомість у господарів лише два. За хвилину Віталій Танський пробиває вище воріт, а Сергій Піддубний поряд із стійкою. За три хвилини до закінчення Іван Стасюк бере хвилинну перерву і, щоб врятувати ситуацію, вводить у бій замість голкіпера п’ятого польового гравця Чуднова. Проте це лише йде на користь гостям. Павло Дармовіс б’є по порожнім воротам і збільшує перевагу своєї команди – 1:3.

Але і після цього хмельничани не змінюють тактику і продовжують грати з 5-м польовим. На 39-й хвилині Максим Коробка пробиває в ствір воріт – Денюжкін переводить м’яч на кутовий. Вдало грає Сергій Піддубний і перехоплює передачу суперника в середині майданчика. Удар по порожнім воротам, і рахунок – 1:4.

На заключній хвилині Дмитро Ситник намагався повторити вдалі удари своїх партнерів, але йому влучити у незахищені ворота не вдалося. І нарешті під завісу матчу господарям таки вдається результативна атака. Андрій Засенко справа точно пробив під дальню стійку, скоротивши відставання до двох м’ячів – 2:4. І хоча до закінчення матчу хмельничани спромоглися ще на один гострий випад, Ярослав Заворотний пробив по воротам, але Денюжкін парирував цей удар, і змінити рахунок їм так і не вдалося.

Отже матч закінчився першою перемогою «кардиналівців» – 4:2, яка дозволила рівнянам здобути п’ять очок і піднятися на четверту сходинку в турнірній таблиці. Натомість хмельничани опустилися на передостаннє 6 місце, а замикають турнірну таблицю, не дивлячись теж на першу перемогу, гравці «ЛТК», які так само, як і «Спортлідер+», мають в активі 3 очки, але за рахунок поразки в очній зустрічі знаходяться нижче хмельничан.

Не дивлячись на домашню нічию з «Локомотивом», продовжує очолювати турнірну таблицю «Єнакієвець» – 13 очок. На 6 очок від них відстала «Енергія», а 3-4 місце ділять «Ураган» і МФК «Кардинал-Рівне». Чотири нічиї у чотирьох матчах і, відповідно, 5 місце посідає переможець попереднього чемпіонату «Локомотив».

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Спортлидер+» (Хмельницкий) – «Кардинал-Ровно» (Ровно) – 2:4 (0:0)

«Спортлидер+»: Максим Лысенко - Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Вадим Иванов, Алексей Фетько - Андрей Засенко, Андрей Чуднов, Виталий Атаманюк, Дмитрий Мартынюк, Дмитрий Михайленко, Максим Коробка, Юрий Карбовский, Ярослав Заворотный
«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Андрей Черниенко, Виталий Танский, Сергей Поддубный, Сергей Тригубец - Александр Басич, Артем Фаренюк, Виталий Лисниченко, Владимир Кручок, Дмитрий Сытник, Павел Дармовис

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Роман Плотников (Донецк)

 Дмитрий Михайленко, 29, Андрей Засенко, 40 - Виталий Танский, 24, Сергей Поддубный, 32, 39. Павел Дармовис, 37.

Удары (в створ): 29 (20) – 16 (8).

СПОРТЛИДЕР+ – КАРДИНАЛ-РОВНО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

События матча

40’
ГОЛ ! Гол забил Андрей Засенко(Спортлидер+ (Хмельницкий)), точно пробив справа под самую дальнюю штангу.
39’
ГОЛ ! Гол забил Сергей Поддубный(Кардинал-Ровно (Ровно)). Перехватив мяч в середине площадки, Поддубный поразил пустые ворота.
37’
ГОЛ ! Гол ударом по пустым воротам забил Павел Дармовис(Кардинал-Ровно (Ровно)).
32’
ГОЛ ! Гол забил Сергей Поддубный(Кардинал-Ровно (Ровно)). Перехватив мяч в центре площадки, Поддубный вышел один на один и четко переиграл голкипера.
29’
ГОЛ ! Гол забил Дмитрий Михайленко(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Приняв мяч в центре площадки, Михайленко приблизился к воротам и, не входя в штрафную, сильным ударом отправил мяч в верхний угол ворот.
24’
ГОЛ ! Гол забил Виталий Танский(Кардинал-Ровно (Ровно)). Поддубный сделал передачу влево на Танского, и тот неотразимо пробил в дальнюю девятку!
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.