Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 09 декабря 2013, 01:52
3728
0

Кардинал-Ровно добывает волевую победу над Спортлидером

Юрий Когут свое возвращение на площадку отмечает решающим голом

| Обновлено 09 декабря 2013, 01:52
3728
0
Кардинал-Ровно добывает волевую победу над Спортлидером

Матч між «Кардиналом-Рівне» та «Спортлідером+» прогнозувався безкомпромісним та принциповим. Навряд чи суперників потрібно було додатково налаштовувати, адже одразу три фактори мотивували команди: географічний, турнірний та скандал першого кола.

З географічним чинником усе зрозуміло – сусідні області та й загалом матчі між західноукраїнськими командами завжди відзначаються бойовитістю. З турнірної точки зору суперники знаходяться поруч, тому матч можна було розцінювати як «битва за три очки». Рівнянам потрібно було обігрувати «Спортлідер+», аби повністю не виключитися із боротьби за зону плей-офф, а тому, кого ж їм перемагати, як не хмельничан. А «спортлідерцям» потрібна «вікторія», щоб залишити за собою шанси піднятися з дна турнірної таблиці…  А тому, кого ж їм перемагати, як не рівнян.

І нарешті, скандал між цими суперниками у першому колі. Прес-служба «Спортлідера+» написала щось, що не сподобалося головному тренеру «Кардинала-Рівне», той відповів взаємністю після матчу і пішло-поїхало… Переказувати усього не будемо, але головне, що команди «мають зуб один на одного».

В ігровому плані перший тайм розчарував, а ось по «накалу страстей» – ні. Особливо у цьому плані відзначилися гості. «Спортлідер+» умудрився за стартові 10 хвилин заробити одразу п’ять фолів, що не могло не позначитися на подальших діях хмельничан. Господарі ж навпаки додали. Загалом ініціативою більше володіли саме «кардиналівці», подоляни ж намагалися постійно «огризатися».

Обмінявшись декількома небезпечними пострілами, рівняни на 7-й хвилині дістали м’яча з сітки власних воріт – це Олексій Фетько наніс точний більярдний удар зліва. Опісля «Кардинал-Рівне» взяв в облогу штрафний майданчик гостей. Танський, Піддубний та Волянюк неодноразово виходили на ударні позиції, але частіше за все їм просто бракувало точності, або надійно грав голкіпер хмельничан Максим Лисенко.

Другий тайм став продовженням першого – «першим номером» грав «Кардинал-Рівне». Господарі нагнітали ситуацію поблизу воріт «Спортлідера+» і це дало свій результат. Сергій Піддубний відпасував на Танського, і Віталій з розвороту потужно пробив по центру під поперечину над воротарем. Майже одразу Володимир Сондак повинен був виводити гостей вперед, але зі штрафного влучив у штангу. Згодом уже Максим Лисенко двічі рятує свою команду, але на третій раз таки пропустив. Сергій Піддубний прямим ударом зі штрафного забив гол. Голкіпер «Спортлідер+» присів і м’яч просвистів у нього над плечем.

Далі суперники почали діяти на зустрічних курсах. Денюжкін переводить м’яча на кутовий після пострілу Засенка та відбиває удар Калукова. Волянюк змарнував вихід тет-а-тет з воротарем. Михайленко небезпечно б’є, але голкіпер рятує. У решті-решт ця перестрілка завершилася голом Мар’яна Маринюка на 34-ій хвилині… у свої ворота. Після розіграшу кутового м’яч від нього зрикошетив у власні ворота.

Проте хмельничани недовго святкували. Вже за дві хвилин Юрій Когут знову вивів «Кардинал-Рівне» вперед. І знову суперники почали демонструвати відкритий футзал. Більше в атаку бігли гості і саме їхній поспіх позначався на завершальних діях, практично усі удари проходили повз ціль. Гра з п’ятим польовим гравцем також не принесла результату. У підсумку господарі поля святкували важку перемогу з рахунком 3:2, а гості записали до свого пасиву дев’яту поразку в цьому сезоні.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Спортлидер+» (Хмельницкий) – 3:2 (0:1)

«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Андрей Черниенко, Виталий Танский, Сергей Поддубный, Марьян Маринюк - Александр Басич, Артем Фаренюк, Виталий Лисниченко, Владимир Кручок, Дмитрий Сытник, Михаил Волянюк, Павел Дармовис, Юрий Когут
«Спортлидер+»: Максим Лысенко - Владимир Сондак, Дмитрий Мартынюк, Дмитрий Калуков, Алексей Фетько - Андрей Засенко, Андрей Чуднов, Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Максим Коробка, Ярослав Заворотный

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Руслан Лутий (Киев)

 Виталий Танский, 26, Сергей Поддубный, 31, Юрий Когут, 36 - Алексей Фетько, 7, Марьян Маринюк, 34, автогол.
 Михаил Волянюк, 20. Виталий Денюжкин, 27. - Дмитрий Михайленко, 3. Максим Коробка, 31. Андрей Засенко, 34.

Удары (в створ): 30 (14) – 25 (13).

КАРДИНАЛ-РОВНО – СПОРТЛИДЕР+. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Динамо хотело перенести матч с Днепром-1 в другой город. Известно решение
Футбол | 24 апреля 2024, 16:37 32
Динамо хотело перенести матч с Днепром-1 в другой город. Известно решение

Клубы УПЛ все-таки сыграют в Днепре, а вот молодежки встретятся в Киеве

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.