Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 08 декабря 2013, 09:49
2874
0

Кардинал-Ровно – Спортлидер+. Анонс

Амбіції перемог не приносять…

| Обновлено 08 декабря 2013, 09:49
2874
0
Кардинал-Ровно – Спортлидер+. Анонс

Матчі географічних сусідів МФК «Кардинал-Рівне» і «Спортлідер+» завжди несуть певну інтригу, хоча хмельничанам ще жодного разу не вдавалося здобути перемогу. Взагалі в Екстра-лізі «Спортлідер+» має в активі лише одну перемогу, яку їм вдалося здобути в першому колі в 3-му турі звітного чемпіонату 10 жовтня в Хмельницькому над оновленою «ЛТК», причому з мінімальною перевагою – 3:2. Більшого, не дивлячись на запевнення головного тренера Івана Стасюка та керівництва клубу, досягти так і не вдалося. Але говорити про те, що команду з Хмельницького можна здолати без проблем, не доводиться, адже колектив бореться в кожному матчі, завдаючи клопотів своїм суперникам, хоча поки що позитивного результату це не дає, і «Спортлідер+» продовжує колекціонувати поразки. Про причини казати не будемо, нехай в цьому розбирається тренерський склад і керівництво клубу.

Щодо рівнян, то досить непогано розпочавши сезон, і, навіть, перебуваючи в лідируючий групі, не зважаючи на проблеми зі складом через високий травматизм гравців, у другому колі колектив дещо пригальмував. Проте занепокоєння особливого це не викликає, знаючи вміння молодого, але вже досить амбіційного і талановитого головного тренера команди Сергія Піддубного знайти потрібні слова до підопічних і налаштувати їх на будь-який поєдинок, можна бути переконаним, що чорна смуга мине і рівняни ще покажуть чого вони варті. Попереду ще достатньо матчів, щоб виправити турнірне становище і змінити його на більш привабливе, тобто поборотися за місце в першій четвірці.

Якщо говорити безпосередньо про гру МФК «Кардинал-Рівне» і «Спортлідера+», то в цьому матчі рівнянам не зможуть допомогти Сергій Тригубець, який пропускає цю гру через червону картку, отриману після двох жовтих у попередньому матчі, та Юрій Когут, який хоча і тренується, але говорити про його повернення в бойовий стан ще ранувато. Усі інші підопічні Сергія Піддубного готові дати бій аутсайдеру і перервати смугу невдач із трьох поразок. Хоча сказати, що суперники в тих іграх були набагато сильнішим за «кардиналівців», навіть язик не повернеться, просто футбольна фортуна тоді була на боці опонентів і жодна поразка не виглядала стовідсотково закономірною. Особливо це стосується попередньої гри з «Єнакієвцем». Рівняни протягом зустрічі з лідером двічі були попереду в рахунку, але футбольний Бог, напевно, відвернувся від них. Лише за три хвилини до закінчення зустрічі господарі зрівняли рахунок, а майже одночасно з фінальною сиреною, на думку арбітрів, здобули перемогу. Проте не будимо згадувати про минуле, що було те було. Адже і черговий матч із «Спортлідером+» теж колись стане історією. А нам залишається вірити в те, що він принесе вболівальникам черговий заряд бадьорості і адреналіну, та дозволить насолодитися грою футболістів і отримати задоволення він перегляду гри.

Нагадаємо статистику зустрічей команд. Так, у цьому сезоні команди зустрічалися лише одного разу – в 5-му турі в Хмельницькому, де господарі поступилися з рахунком 2:4 (Михайленко, Засенко – Танський, Піддубний-2, Дармовис).

У попередньому сезоні команди провели чотири зустрічі в регулярному чемпіонаті, причому в усіх перемогу святкували рівняни. У другому турі 22 вересня в Рівному господарі перемогли 4:2. У Хмельницькому команди зустрілися напередодні Нового року в 9-му турі 23 грудня господарі програли в суху – 0:3. Наступна гра 16-го туру відбулася 3 лютого в Рівному, і цього разу «кардиналівці» перемогли 8:3. І заключну гру 23-го туру 16 березня в Хмельницькому «спортлідерівці» знову програли – 2:4.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

8 декабря, воскресенье
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Спортлидер+» (Хмельницкий)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Руслан Лутий (Киев)
Судейский наблюдатель  – Владимир Фролов (Киев)
Результат матча первого круга – 4:2
 Прогноз Sport.ua – 6:2

 

Опрос

Голосов 14
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Спортлидер+»?

Победа «Спортлидер+»

2 голоса 14.29 %

Ничья

2 голоса 14.29 %

Победа «Кардинал-Ровно»

10 голосов 71.43 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.