Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 25 мая 2013, 16:58
1940
0

Плей-офф. 1/2 финала. Энергия – Локомотив. Анонс

Без права на помилку

| Обновлено 25 мая 2013, 16:58
1940
0
Плей-офф. 1/2 финала. Энергия – Локомотив. Анонс

У суботу, 25 травня, «Енергія» та «Локомотив» зіграють третій матч півфінальної стадії плей-офф чемпіонату України. Після двох матчів у Харкові серія між командами, що посіли перше та четверте місце за підсумками регулярного чемпіонату, переїжджає до Львова.

Нагадаємо, перемоги харків’ян вдома з рахунком 3:1 та 4:0 впритул наблизили команду Євгена Ривкіна до омріяного фіналу. Натомість для «Енергії» поразка на виїзді із загальним рахунком 0:2 максимально ускладнила завдання із виходом до фіналу плей-офф. Перевагу «залізничників» перед матчами у Львові переоцінити складно. Хто вдома взяв максимум у своїх півфінальних матчах серії (окрім «Локомотива», з таким рахунком «Ураган» обіграв «ЛТК»), автоматично став фаворитом пари. Для однієї команди залишилося зробити один крок, а для іншої – цілих три.

Про важливість суботнього матчу для «Енергії» говорити, мабуть, не варто. «Енергетики» чудово розуміють, що права на помилку у них немає. Поразка у третьому чи четвертому матчі серії мрії про золоті медалі перенесе на наступний рік. У такому випадку львів’янам доведеться думати про інші медалі – бронзові. Немає сумнівів у тому, що у нещодавно завойований Кубок України львів’яни схочуть покласти хоч бронзовий комплект нагород. Утім, про це говорити наразі рано. Попереду в «енергетиків» один, два або три матчі найвищого рівня з міцним суперником.

Зважаючи на максимальний результат домашніх матчів, харків’яни вочевидь віддадуть ініціативу супернику і гратимуть на контратаках. Зважаючи на «бігунків» «Локомотива», така тактика від Євгена Ривкіна не здивує. Вочевидь, гості будуть вимотувати суперника фізично. «Енергетикам», швидше за все, часто доведеться ламати позиційну оборону суперника. Як показали матчі у Харкові, з цим в команди Олександра Косенка є проблеми. Яскраве цьому підтвердження – один забитий гол за 80 «чистих» хвилин гри.

Вболівальникам «Енергії» нічого не залишається робити, як вірити у те, що Косенко і компанія таки зробили належні висновки після матчів на виїзді, і їх нарешті прорве. Звісно, камбек «Енергії» до фіналу виглядає реально, однак три перемоги поспіль над «Локомотивом» виглядатиме як справжній спортивний подвиг.

Богдан ПАСТЕРНАК

25 мая, суббота
«Энергия» (Львов)  «Локомотив» (Харьков)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 15.00
 Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Алексей Банасько (Фастов)
Инспектор матча – Станислав Ушкань (Кременчуг)
Делегат АМФУ – Валентин Завальный (Киев)
Результаты матчей плей-офф – 1:3, 0:4
 Прогноз Sport.ua – 2:1

 

Опрос

Голосов 9
Сколько всего матчей будет сыграно в полуфинальной серии «Энергия» – «Локомотив»?

5

0 голосов 0.1 %

4

3 голоса 33.33 %

3

6 голосов 66.67 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.