Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 26 мая 2013, 11:37
3871
5

Плей-офф. 1/2 финала. Энергия – Локомотив – 3:1 + ВИДЕО

«Энергия» продлевает полуфинальную серию!

| Обновлено 26 мая 2013, 11:37
3871
5
Плей-офф. 1/2 финала. Энергия – Локомотив – 3:1 + ВИДЕО

Перемігши вдома харківський «Локомотив» у третьому матчі півфіналу плей-офф, «Енергія» зберегла шанси повторити свій минулорічний успіх. Після першої гри у Львові рахунок став 1:2 на користь «Локомотива», і у цій парі ще далеко не усе зрозуміло.

Окрасою матчу у Львові стала гаряча підтримка вболівальників «Енергії» та «Локомотива». З Харкова до Львова прибула солідна група підтримки «залізничників», серед яких були і фани харківського «Металіста».

Ключі до воріт гостей «Енергія» підібрала доволі швидко. Перший удар по воротах Євгена Іваняка завершився радісно для господарів. Денис Овсянніков пробив з гострого кута і м’яч після невдалого сейву Іваняка опинився у воротах – 1:0.

Перевага підопічних Олександра Косенка тривала недовго. Який м’яч «зелено-білі» забили, такий і пропустили. Сергій Журба пробив по воротах зі штрафного, і «круглий», зрикошетивши від когось з гравців «Енергії», опинився за спиною у Лисенка – 1:1.

Як виявилося згодом, на цьому голи у дебюті гри мали своє продовження. Одна з наступних атак «Енергії» завершилася розіграшем кутового, після якого Сергій Чепорнюк метрів з семи пробив по воротах. З цим ударом Іваняк також не впорався – 2:1. Дві помилки досвідченого воротаря заставили головного тренера харків’ян Євгена Ривкіна змінити Іваняка на Литвиненка. Останній, до слова, непогано ввійшов в гру і неодноразово виручав свою команду від третього пропущеного м’яча.

Загалом, господарі в позиційній атаці виглядали цікавіше за гостей. У грі команди Олександра Косенка проглядалися команді дії та ігрове мислення футболістів. Натомість у гравців «Локо» позиційні атаки часто завершувалися втратами чи неточними дальніми ударами. Не боялися харків’яни бити і з центра поля. Така гра суперника «Енергії» не могла не подобатися господарям – Лисенко про потребі виручав, а в атаці більш-менш гра вдавалася. У першому таймі «енергетики» були ближчими до третього гола, аніж суперник до другого. Чудові моменти змарнували Рогачов, Макаєв та Овсянніков. Що цікаво, Макаєв та Рогачов могли забивати по два рази. М’яч після одного з ударів Макаєва, зрикошетивши від Білоцерківця, струсонув поперечину воріт Литвиненка.

У харків’ян варто пригадати лише напівмоменти Дмитра Клочка та Сергія Журби. З їхніми ударами Лисенко впорався.

За вісім секунд до завершення першого тайму «Енергія» отримала несподіваний подарунок. Євген Клочко на «рівному місці» зловив суперника за футболку, за що від арбітра Олега Іванова отримав повторне попередження, яка перетворилося у вилучення. Перша жовта «залізничнику» дісталася кількома хвилинами раніше за симуляцію.

У перерві гри «енергетики», мабуть, розуміли: заб’ємо третій гол у більшості – спростимо собі життя у другому таймі. Зрештою, так і сталося, хоча у чисельній меншості «Локомотив» тримався непогано. Врешті-решт Рогачов з кількох метрів таки пробив Литвиненка – 3:1.

Забивши третій гол, досвідчені «енергетики» діяли уже по рахунку. Досвід та майстерність гравців «Енергії» дозволяла саме так продовжувати матч.

Команда Євгена Ривкіна пішла в позиційну атаку, однак ламати оборону суперника харків’янам було вкрай складно. Інколи складалося враження, що гості не знають як це робити. В одній з атак наставник команди гостей крикнув, щоб його підопічні пришвидшили темп гри, однак і це не допомогло. За 4.07 до завершення гри Дмитро Клочко вийшов на майданчик п’ятим польовим гравцем. Створити диво гравцям «Локо» не вдалося. У грі в більшості харків’яни спромоглися на єдиний гольовий момент, у якому Дмитро Сорокін замість передачі партнеру перекинув і ворота, і воротаря. Цей епізод ще раз підтвердив, що з командною грою у переможців регулярного чемпіонату явно не все гаразд. Утім, усе вищеперераховане було лише у третьому матчі плей-офф у Львові. Як то кажуть, гра на гру не схожа, тому не дивуйтеся, панове, якщо завтра побачимо зовсім іншу битву.

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия» (Львов) – «Локомотив» (Харьков) – 3:1 (2:1)
Счет в серии 1:2

«Энергия»: Владислав Лысенко -  Максим Павленко, Евгений Рогачев, Валерий Легчанов, Денис Овсянников - Дмитрий Бондарь, Ильдар Макаев, Павел Пичкуров, Сергей Коваль, Сергей Чепорнюк, Сергей Якунин, Степан Струк
«Локомотив»: Евгений Иваняк, (Дмитрий Литвиненко, '4) - Александр Кондратюк, Александр Сорокин, Дмитрий Камеко, Дмитрий Клочко, Дмитрий Сорокин, Дмитрий Федорченко, Евгений Клочко, Максим Воронин, Николай Белоцерковец, Сергей Журба

Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Алексей Банасько (Фастов)

 Денис Овсянников, 1, Сергей Чепорнюк, 4, Евгений Рогачев, 21 - Сергей Журба, 4.
 Евгений Клочко, 19.
 Евгений Клочко, 20.

Удары (в створ): 11 (6) – 8 (5).

ЭНЕРГИЯ – ЛОКОМОТИВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

21’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Рогачев(Энергия (Львов)). После затяжного розыгрыша Рогачев принял мяч в штрафной, подработал и пробил между ног Литвиненко.
20’
Евгений Клочко(Локомотив (Харьков)) получает красную карточку. Клочко руками придержал Рогачева, тот упал. Вторая желтая карточка, которая трансформировалась в красную.
4’
ГОЛ !
Гол забил Сергей Чепорнюк(Энергия (Львов)). Чепорнюк принял передачу с углового, развернулся и пробил в дальний угол. Иваняк неудачно среагировал на удар.
4’
ГОЛ !
Гол прямым ударом со штрафного с 7 метров забил Сергей Журба(Локомотив (Харьков)).
1’
ГОЛ !
Гол забил Денис Овсянников(Энергия (Львов)). Денис принял мяч на левом фланге, и почти от бровки пробил, Иваняк неудачно среагировл, и мяч влетел в ворота.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 апреля 2024, 03:55 0
Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика

Наиболее вероятным следующим клубом у букмекерских контор является Челси, дальше – Арсенал...

Арсенал – Челси. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии
Футбол | 23 апреля 2024, 17:55 8
Арсенал – Челси. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок в АПЛ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Yur85
Что, боитесь встречи с нами на трибунах?[/quote]
Ага,напевне навіть не приїдем))))
Oleg069
Что, боитесь встречи с нами на трибунах?
vasyan86
Локомотив зайві матчі втомлюють, а Енергію розігрівають... Так що не знаю, не знаю...
Fran.co
Було б добре
фан Урагану
trancelife
думаю, что завтра счет станет 2-2