Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 20 апреля 2013, 14:41
1976
0

Спортлидер+ – Энергия. Анонс

Їх двоє, нас троє – розклад перед боєм

| Обновлено 20 апреля 2013, 14:41
1976
0
Спортлидер+ – Энергия. Анонс

Саме на такі підпункти хотілось би розділити анонс останнього матчу хмельничан в регулярному турнірі Екстра-ліги.

ЇХ ДВОЄ...

Це про гостей поєдинку, львівську «Енергію», та їхніх переслідувачів – «Єнакієвець» (теоретично втрутитись в боротьбу за четверту сходинку може і «Кардинал-Рівне», але дуже вже сильні у нього суперники). Львів'яни, які не перемагали вже в п'яти поспіль матчах, повернули в змагання інтригу за останнє місце в фінальному турнірі. Команди розділяє чотири очка і в останньому турі вони грають між собою у Львові. У випадку перемоги в суботу «Єнакієвця» над «Ураганом» та програшу «Енергії» у Хмельницькому, все вирішиться у львівському матчі цих команд. А в одній грі статися може будь що!

Львів'яни після серії невдалих матчів вдались до такого маневру, як зміна тренера. Замість Миколи Сича командою тепер керує зірковий у минулому гравець збірної України Олександр Косенко. Хоча «керує», за визначенням сайту львів'ян, дистанційно. Тренування проводить ще один дебютант тренерського цеху Максим Павленко, який став граючим тренером команди. «Енергія» пропускала минулий тур, тому у команди був час познайомитись із новим тренером та виконати «роботу над помилками» після ганебних домашніх 2:7 від «Урагану». Дуже часто зміна тренера дає для команд позитивний поштовх у плані результату, принаймні, на короткий період. Як воно вийде цього разу, побачимо по завершенні сезону. Думаю, нікому з українських шанувальників футзалу не потрібно представляти Олександра Косенка як футболіста, але, як тренер, він іще тільки розпочинає свій шлях у цій професії. Думаю, всі, незалежно від клубних симпатій, бажають йому у цій справі удачі, а футзальній Україні отримати ще одного висококласного спеціаліста. Не так уже й багато у нас людей із таким багажем досвіду та знань.

НАС ТРОЄ...

Це про кількість очок, набраних «Спортлідером+» у цьому сезоні. У колективу є лише один матч на те, щоб змінити цю цифру. І щоб прибрати останній нуль в турнірній таблиці, який сиротливо стоїть у команди в графі «Перемоги». Багато разів хмельничани були близькими до цього. Особливо запам'ятався їхній матч із теперішніми суперниками, коли команда вигравала 3:0 після першого тайму, але не змогла здобути навіть нічию. Попри невтішні результати подолян, із їхнього табору доходять і позитивні новини. Улюбленець місцевої публіки, вихованець хмельницького футзалу Дмитро Михайленко дебютував у молодіжній збірній. Та ще й забив гол у першому ж матчі! З нового сезону клуб переїжджає на новий майданчик. Уже закуплено якісне сучасне покриття та проводиться ремонт роздягалень. Крім того, нове місце проведення матчів розташовано у більш зручному районі міста, а також здатне вмістити більшу кількість глядачів. Це чудова новина для гравців не тільки команди господарів, а й для всіх тих, хто приїжджав грати у Хмельницький і скрушно похитував головою, дивлячись на ямково-горбисте покриття спорткомплексу ХНУ.

В суботній зустрічі слід очікувати наднапруженої гри. Відповідальність за результат однієї команди та жага до перемоги іншої, можуть подарувати глядачам надзвичайно цікаве видовище. Команди провели між собою три поєдинки у рамках розіграшу Екстра-ліги. Всі вони закінчились перемогами «Енергії» – 5:3 та 6:4 у Львові та 2:0 в Хмельницькому. На матч із львів'янами дискваліфіковано Дмитра Калукова, який заробив уже другу червону картку за останні дві гри.

Ще однією обставиною, що може налаштувати хмельничан, є День народження головного тренера команди Івана Стасюка у переддень матчу. Мабуть, перемога в останньому матчі турніру, стала б найкращим подарунком для наставника. А взагалі, для гравців хмельницької команди кожен із заключних матчів сезону є єдиною можливістю показати себе, довести, що вони гідні грати у найвищому дивізіоні. Якщо не в Хмельницькому, то, можливо, в іншій команді. Тому що зміни будуть. Недовго осталось...

Євген БАЙ

20 апреля, суббота
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «Энергия» (Львов)  
Хмельницкий. Спорткомплекс ХНУ. 13.00
Результаты предыдущих матчей – 3:5, 0:2, 4:6
 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Станислав Туржанский (Запорожье)
Инспектор матча – Юрий Веремчук (Ровно)
Делегат АМФУ – Валерий Шевцов (Киев)
 Прогноз Sport.ua – 4:2

 

Опрос

Голосов 9
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «Энергия»?

Победа «Энергии»

2 голоса 22.22 %

Ничья

3 голоса 33.33 %

Победа «Спортлидер+»

4 голоса 44.44 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.