Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2174
0

Іван СТАСЮК: «Президентам клубу гра сподобалась»

«Спортлідер+» – «Енергія» – 4:4. Післяматчеві коментарі

Іван СТАСЮК: «Президентам клубу гра сподобалась»

Іван Стасюк, головний тренер «Спортлідер+»:

- Гра нам сьогодні вдавалась, особливо в атаці. Про оборону так сказати не можу. Результатом, звичайно, я не задоволений. Для нас вже нічия не той результат, навіть не зважаючи, що це минулорічний чемпіон України. По сьогоднішній грі ми хотіли звичайно виграти. І мали цю гру вигравати, але ті ж самі помилки в захисті. Гравці втомились і тому така кількість помилок.

Результатом ми не задоволені, грою – моментами так, але в захисті ми таких помилок допускати не маємо, якщо хочемо досягти якогось результату. Перед сезоном керівництвом було поставлено завдання потрапити у четвірку. Ми це завдання не виконали. Висновки які... Ми шукаємо свою гру. Буде зараз «Фінал трьох», будемо боротись за п'яте місце. Президентам клубу гра сподобалась, але вони теж незадоволені результатом. Сказали пару критичних слів, пару похвальних.

Максим Павленко, граючий тренер «Енергії»:

- Ми налаштовувались як на самий серйозний матч. Усвідомлювали, що для «Спортлідера+» це остання гра, і вони докладуть максимум зусиль для того, щоб перемогти. Нажаль, гра складалась не за нашим сценарієм. Ми намагались за рахунок швидкості, за рахунок частих змін нав'язати супернику швидку гру. Шкода, не вийшло.

«Спортлідер+» проявив високий рівень реалізації створених моментів. Почали трохи нервувати, по перерві прагнули заспокоїтись, реалізовувати свої моменти, відповідальніше відноситись до них. Так сталося, що зуміли зрівняти рахунок. Дякую хлопцям за самовіддачу. Гра в Єнакієвому закінчилась внічию, тому ми вже останні хвилини грали на утримання, щоб досягти необхідного нам результату. Нічия нас влаштувала, шкода, що не перемогли, але віримо в те, що це буде відправною точкою до майбутніх перемог, що всі негаразди вже позаду і тепер на нас чекають лише перемоги.

В тренувальному процесі ми зараз постійно контактуємо з Олександром Петровичем, виконуємо всі його вказівки, на тренуваннях у нас єдиний колектив. Ми працюємо над тим, щоб вдосконалювати свою гру, нав'язувати її суперникам. Нагадали один одному, що ми чемпіони і володарі Кубку. Подальші задачі у нас максимальні, попереду чвертьфінал Кубку, будемо все робити, щоб пройти, і так само максимальні задачі на виступи в фінальній четвірці.

Євген БАЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Калинина обыграла нейтральную теннисистку на пути в полуфинал в Руане
Теннис | 19 апреля 2024, 22:15 17
Калинина обыграла нейтральную теннисистку на пути в полуфинал в Руане

Ангелина в двух сетах оказалась сильнее Мирры Андреевой

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.