Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 24 ноября 2012, 19:35
4451
3

Энергия - Спортлидер+ - 5:3 + ВИДЕО

Вольова перемога «Енергії»

| Обновлено 24 ноября 2012, 19:35
4451
3
Энергия - Спортлидер+ - 5:3 + ВИДЕО

До звітного матчу «Енергія» підійшла з кадровими втратами. Через дискваліфікацію у матчі участі не брали Дмитро Бондар та Владислав Лисенко. Через травму – Сергій Тригубець та Сергій Якунін. Останній, щоправда, був у заявці «Енергії», але на майданчик так і не вийшов. Однак і без цих гравців господарі змогли здобути перемогу. Щоправда, далася вона їм нелегко, адже двічі по ходу першого тайму «енергетикам» довелося відіграватися. Та про все за порядком.

Старт матчу пройшов без гольових моментів. Обидві команди, що називається втягувалися у гру. Попри те, що «Енергія» більше володіла м’ячем, у стартові хвилини саме їй довелося наздоганяти гостей у рахунку. Кинджальну контратаку «Спортлідера+» класним ударом у лівий кут завершив Віктор Цой.

Оговтавшись від голу, «енергетики» вирішили показати «Спортлідеру+», хто справжній господар. Євген Рогачов, який цей поєдинок розпочав у четвірці з Чепорнюком, Павленком та Овсянніковим, продерся крізь захисний мур хмельничан і пробив із десяти метрів. М’яч промайнув у лічених сантиметрах від штанги.

«Енергія» збільшила тиск на ворота «Спортлідера+». Хороші моменти, аби зрівняти рахунок змарнував Сергій Коваль та Павло Пічкуров. Останній, до речі, був дуже активним на старті поєдинку.

В середині першого тайму «Енергія» таки зуміла пробити голкіпера подолян Євгена Кіндякова. Однак, арбітр матчу гол не зарахував, бо перед цим м’яч покинув межі поля. Згодом м’яч після потужного удару Пічкурова влучив у штангу. А вже в наступній атаці «енергетикам» вдалося таки зрівняти рахунок. Триходівку Пічкуров – Легчанов – Макаєв останній завершив влучним ударом.

Зрівнявши рахунок, «Енергія» заспокоїлася і за лічені секунди пропустила гол у контратаці від Фетька. Реакція на це у тренерського штабу «Енергії» була миттєвою – тайм-аут. Пауза добре вплинула на гравців «Енергії», які за дві секунди до кінця першого тайму вдруге у матчі зрівняли рахунок. І знову автором голу став Ільдар Макаєв, який опинившись перед воротами «Спортлідера+» спокійнесенько після пасу Легчанова переправив м’яча у сітку воріт – 2:2.

Дебют другого тайму був за господарями, але м’яч після ударів Павленка, Рогачова, Пічкурова та Макаєва вперто не хотів йти у ворота. Так протривало до 24-ої хвилини, коли Пічкуров наважився на постріл із семи метрів. М’яч по-зрадницьки пролетів між ногами Кіндякова. Гравці «Спортлідера+» занервували. Ця нервозність вилилися у банальну помилку, коли м’яч вдруге був відданий воротареві. Арбітри призначили вільний удар біля воріт хмельничан, який і призвів до гола. Рогачов відпасував на неприкритого Павленка, а Максим у таких ситуаціях переважно не залишає шансів голкіперам. Не залишив і на цей раз – 4:2.

Аби заспокоїти своїх гравців головний тренер хмельничан Іван Стасюк взяв тайм-аут, після якого у ворота «Спортлідера+» став Сергій Шевцов. Тренерські настанови добре вплинули на хмельничан. Скориставшись помилкою господарів в атаці, «Спортлідер+» пішов в разючу контратаку три в один, яку влучним ударом без шансів для Кардаша завершив Максим Коробка.

Далі команди обмінялися небезпечними випадами. В «Енергії» на дальній удар наважився Павленко, але Шевцов з ударом Максима впорався намертво зафіксувавши м’яч у руках. В «Спортлідера+» хорошу можливість зрівняти рахунок втратив Цой, який після того, як його партнери вивели на удар із п’яти метрів, пробив повз ворота.

Інтрига у грі жила до 39-ої хвилини, коли після чудового пасу Овсяннікова Євген Рогачов розстріляв воротаря Шевцова, поставивши тим самим гольову крапку у матчі.

Підсумовуючи матч зазначу, що «Спортлідер+» хоча й програв, але показав доволі таки хороший рівень гри. Було помітно, що команда з Хмельницького не боїться іменитого суперника. Ну, а стосовно «Енергії», то команді Станіслава Гончаренка можна тільки поаплодувати за проявлений характер та волю до перемоги. Адже двічі відігратися у такому нервовому матчі – це каже про те, що команда грає до останнього і не опускає руки.

Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК

«Энергия» (Львов) - «Спортлидер+» (Хмельницкий) - 5:3

Ильдар Макаев, 15, 20, Павел Пичкуров, 24, Максим Павленко, 25, Евгений Рогачев, 39 - Виктор Цой, 5, Алексей Фетько, 15, Максим Коробка, 26

«Энергия» (Львов): Владимир Кардаш - Сергей Чепорнюк, Денис Овсянников, Евгений Рогачев, Максим Павленко - Сергей Коваль, Степан Струк,  Ильдар Макаев, Павел Пичкуров - Валерий Легчанов, Сергей Якунин
«Спортлидер+» (Хмельницкий): Евгений Киндяков (Сергей Шевцов, 21) - Виктор Цой, Дмитрий Калуков, Алексей Фетько, Андрей Ткачук -  Олег Чеботарев, Максим Ивонко, Юрий Карбовский, Ярослав Заворотный - Владимир Сондак, Андрей Засенко, Дмитрий Михайленко, Максим Коробка

 Алексей Фетько, 37. Ярослав Заворотный, 24.

Арбитры: Сергей Кравцов, Руслан Хоботов (оба – Киев)

Удары (в створ): 32 (16) - 11 (3)

ЭНЕРГИЯ-СПОРТЛИДЕР+. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЙИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

39’
ГОЛ !
После скидки Овсянникова Евгений Рогачев(Энергия (Львов)) метров с 5-ти расстрелял ворота.
26’
ГОЛ !
В результате выхода 3 в 1 и передачи Ткачука Максим Коробка(Спортлидер+ (Хмельницкий)) нанес точный удар метров с 3-х.
25’
ГОЛ !
После розыгрыша "свободного" Рогачев отпасовал Максиму Павленко(Энергия (Львов)), который точно пробил метров с 6-ти.
24’
ГОЛ ! Павел Пичкуров(Энергия (Львов)) тгочно пробил низом метров с 7-ми - мяч пролетел между ногами у Шевцова.
20’
ГОЛ !
После передачи Легчанова Ильдар Макаев(Энергия (Львов)) метров с 4-х отправил мяч в сетку.
15’
ГОЛ !
В контратаке Алексей Фетько(Спортлидер+ (Хмельницкий)) нанес точный удар метров с 12-ти.
15’
ГОЛ !
Трехходовка Пичкуров, Легчанов, Ильдар Макаев(Энергия (Львов)) закончилась точным ударом последнего метров с 4-х.
5’
ГОЛ !
В контратаке Виктор Цой(Спортлидер+ (Хмельницкий)) по центру оказался перед Кардашем и точно пробил в левый угол.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
132341
петросян видимо тоже...
vasyan86
цой жив
I_LOVE_UKRAINE
з перемогою, молодці.