Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 05 декабря 2012, 09:15
2098
0

Енергія – Спортлідер+. Анонс

Приїзд до Львова хмельницького «Спортлідера+» нагадає місцевим вболівальникам що таке футзал

| Обновлено 05 декабря 2012, 09:15
2098
0
Енергія – Спортлідер+. Анонс

До великих перерв у чемпіонаті України з футзалу вболівальники, мабуть, уже звикли. Вже не один анонс матчу «Енергії» у чемпіонаті Екстра-ліги потрібно починати зі спогадів, коли команда востаннє грала у національній першості. Було це ще 3 жовтня в Івано-Франківську, коли «зелено-білі» зазнали поразки від івано-франківського «Урагану» з рахунком 2:4. Утім, у такому пробілі винити нікого не будемо, адже переключатися з чемпіонату України на чемпіонат світу завжди радісно, тим паче коли там виступає збірна України, кістяк якої складають саме гравці львівської «Енергії».

На жаль, змагання у Таїланді для нас завершилися передчасно, уже немає сенсу згадувати яка була сітка, і що було б, якби наша збірна пройшла Колумбію. Тепер потрібно переключитися на вітчизняний чемпіонат і на певний період забути про таких зірок, як Рікардіньо, Нето, Фалькао та інших.

До Таїланду «Енергія» делегувала п’ятьох своїх виконавців. Квартет у складі Максима Павленка, Дениса Овсяннікова, Сергія Чепорнюка та Євгена Рогачова стабільно робив погоду на майданчику. «Енергетики» справедливо вважалися лідерами своєї команди, забивши значно більше голів, аніж інша четвірка команди, кістяк якої склали гравці харківського «Локомотива».

Приємно відзначити факт, що у Таїланді згадав, як забивати голи, «енергетик» Євген Рогачов. Що цікаво, Євген з цими гравцями (Павленко, Овсянніков, Чепорнюк) у клубі раніше не грав, а часто взагалі й не потрапляв до основи команди. Зважаючи на непогану гру Євгена на чемпіонаті світу, спрогнозуємо, що місце у складі у грі з «Спортлідером+» вихованцю запорізького футзалу таки знайдеться. Не здивуюся, якщо головний тренер «Енергії» Станіслав Гончаренко випустить Євгена у тій же четвірці, що і грала на чемпіонаті світу.

Загалом, тренерському штабу «Енергії» можна поспівчувати, адже після останнього матчу в Іспанії з латвійським «Нікарсом» (13 жовтня) половина команди поїхала захищати честь збірної, а тренери працювали лише з тими, хто був здоровий і не вразив своєю грою у чемпіонаті України нашого незмінного тренера збірної Геннадія Лисенчука. Відповідно, і не був викликаний до збірної України.

Радощів хмельницькому «Спортлідеру+» додає, мабуть, те, що матч у суботу пропустять як мінімум троє «енергетиків: воротар Владислав Лисенко, Дмитро Бондар та Сергій Тригубець. Перші двоє дискваліфіковані, а Тригубець ще не повністю відновився від чергової серйозної травми у своїй кар’єрі. Чи зіграє Валерій Легчанов та Сергій Якунін, які також мали деякі проблеми зі здоров’ям, знає лише тренерський штаб «Енергії». Попри це, в «Енергії» у складі багато хороших футболістів, які в будь-який момент готові когось замінити і серйозно вистрелити у матчі.

«Спортлідер+» востаннє у чемпіонаті України грав у той же день, що і «Енергія» у Кубку УЄФА. Команда з Хмельницького 13 жовтня вдома мінімально програла івано-франківському «Урагану» – 2:3. Підопічні Івана Стасюка були близькими до того, аби вибороти історичні очки, однак не вдалося. «Спортлідер+» залишається єдиною командою чемпіонату, яка ще не набрала жодного очка.

Готуючись до матчу з «Енергією», «Спортлідер+» на власному майданчику провів товариську гру з рівненським «Кардиналом». Відсутність у складі «Кардинала» Сергія Піддубного та Мар’яна Маринюка допомогла господарям перемогти колишню львівську команду з рахунком 6:4.

Можна не сумніватися, що проти титулованої «Енергії», яка, без сумніву, буде фаворитом матчу, гості гратимуть від захисту. І, мабуть, саме якість гри в обороні хмельницької команди дасть зрозуміти гостям на що можна розраховувати у цьому матчі.

Богдан ПАСТЕРНАК

24 ноября, суббота
«Энергия» (Львов)  «Спортлидер+» (Хмельницкий)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
 Арбитры: Сергей Кравцов, Руслан Хоботов (оба – Киев)
 Прогноз Sport.ua – 5:1

 

Опрос

Голосов 12
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Спортлидер+»?

Победа «Спортлидер+»

2 голоса 16.67 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Энергии»

10 голосов 83.33 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.