Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 21 января 2013, 09:39
3266
0

Спортлидер+ - Энергия - 0:2 + ВИДЕО

Коваль перемоги

| Обновлено 21 января 2013, 09:39
3266
0
Спортлидер+ - Энергия - 0:2 + ВИДЕО

Довгоочікуваної сенсації, якою б стала перемога хмельничан, доведеться зачекати. В матчі проти чемпіона України господарі виглядали зарядженими на позитивний результат з перших хвилин. Але клас більш досвідченого суперника взяв гору над бажанням.

На відміну від попереднього домашнього матчу, «Спортлідер+» не став грати другим номером, а з перших секунд почав створювати небезпеку біля воріт Лисенка. Особливо у ці хвилини старався Олексій Фетько, який спершу намагався головою замкнути передачу Калукова, а потім сильно пробив здалеку – м'ячу забракло декількох сантиметрів, щоб потрапити в ворота. Гості невпевнено «огризнулись» декількома небезпечними ударами.

На 8-й хвилині стався епізод, який може характеризувати всю гру «Спортлідер+» в атаці сьогоднішнього вечора. Сондак бив по воротам, м'яч відскочив до Ткачука, перед яким була порожня половина воріт. Як було не забити в цій ситуації, не розуміє, мабуть, і сам Андрій. Так і грав «Спортлідер+» в цей вечір – створював моменти, ні в чому не поступався іменитим гостям, але досягнути результату йому не вдавалось.

Досвід «енергетиків» проявився на 10-й хвилині, коли Сергій Коваль з гострого кута влучив у дальній кут воріт – 0:1. Подальші події першого тайму запам'ятались лише зіткненням Карбовського із голкіпером гостей, що призвело до серйозної травми гравця господарів, та двома нереалізованими виходами один на один «енергетиків», коли господарів рятувала відчайдушна гра воротаря.

Другий тайм розпочався «холодним душем» для хмельничан. Це Сергій Коваль, залишений без нагляду по центру штрафного майданчика, реалізував передачу Макаєва вже на першій хвилині тайму. «Спортлідер+» завівся, почав з завидною регулярністю створювати небезпечні моменти. Могли забивати Сондак, Калуков, але фортуна в цей вечір була явно на стороні гостей. Та й сил грати так весь матч не було – після травми Карбовського у господарів не вистачало гравців на дві повноцінні четвірки (слід додати, що в матчі не брали участь травмовані Цой, Засенко, Коробка та перебравший жовтих карток Заворотний).

За п'ять хвилин до завершення поєдинку виникла пауза пов'язана із проблемами з табло. Після неї хмельничани почали грати в п'ять польових, але це не дало жодного результату. 0:2 – перемога «Енергії» на класі і з великою долею везіння. Хоча везе, як кажуть, сильнішим.

Євген БАЙ

«Спортлидер+» (Хмельницкий) - «Энергия» (Львов) - 0:2

 Сергей Коваль, 10, 21

«Спортлидер+» (Хмельницкий): Евгений Киндяков - Дмитрий Калуков, Алексей Фетько, Владимир Сондак, Андрей Ткачук - Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Олег Чеботарев, Юрий Карбовский - Виталий Атаманюк
«Энергия» (Львов): Владислав Лысенко - Сергей Якунин, Степан Струк, Максим Павленко, Денис Овсянников - Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев, Сергей Коваль - Сергей Чепорнюк, Павел Пичкуров

Дмитрий Михайленко, 32. Андрей Ткачук, 37. - Сергей Коваль, 32

Арбитры: Геннадий Гора (Киев), Виталий Поляков (Кривой Рог)

Лучшие игроки матча по версии Экстра-лиги - Владимир Сондак и Сергей Коваль.

Удары (в створ): 22 (7) - 17 (11)

СПОРТЛИДЕР+ - ЭНЕРГИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

События матча

21’
ГОЛ !
После передачи Макаева Сергей Коваль(Энергия (Львов)) пробил точно в угол.
10’
ГОЛ !
Сергей Коваль(Энергия (Львов)) с острого угла с левого фланга точно пробил под дальнюю штангу.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 25 апреля 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.