Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 20 января 2013, 21:49
2154
1

Микола СИЧ: «Я перед цим матчем навіть вночі прокидався»

«Спортлідер+» – «Енергія» – 0:2. Післяматчеві коментарі

| Обновлено 20 января 2013, 21:49
2154
1
Микола СИЧ: «Я перед цим матчем навіть вночі прокидався»

Іван Стасюк, головний тренер «Спортлідер+»:

- Хочу подякувати за самовіддачу нашим гравцям, це бачив не тільки я, але і всі глядачі сьогодні, що вони віддали всі свої сили, щоб здобути перші очки. Я їм завжди кажу, що пробачити можна все, крім відсутності самовіддачі. Що стосується нашого суперника, «Енергія» – чемпіон України, і здобути з ними очки вдвічі приємніше для будь-якої команди.

Що стосується гри, то ми хотіли грати першим номером, грати в комбінаційну гру, і якби ми дещо вдаліше і раціональніше використовували наші моменти, рахунок був би іншим. «Енергія» витягнула цей матч за рахунок індивідуальної майстерності.

Щодо наших травмованих гравців, то скажу, що всі вони горять бажанням допомогти команді на полі, але гарантувати їхнє видужання до наступного матчу я не можу. Найбільша проблема нашої команди в тому, що в нас немає лідера, який здатен повести команду за собою. В команді так вийшло, що всі гравці рівні підібрались.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»:

- Гра сьогодні вдалась як одній, так і другій команді, тільки, як завжди, хтось виграв, хтось програв. Сьогодні перемогла «Енергія», хоча хочу віддати належне господарям, вони проявили характер і неодноразово були близькими до забитого м'яча. Видно, що команда прогресує. Але щоб вигравати – потрібно забивати. Я перед цим матчем навіть вночі прокидався від думки про те, що ми не виграємо в Хмельницькому і станемо першої командою, яка не змогла цього зробити. І в цьому матчі ми зробили дуже багато помилок, але це заслуга команди господарів – вони заставляли нас помилятись. Перемогти нам допоміг наш більший досвід і клас.

Євген БАЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alemaradona
"..."Енергія" витягнула цей матч за рахунок індивідуальної майстерності". Шановний І.Стасюк, висока індивідуальна майстерність гравців команди це один із показників класу команди разом із тренерським складом."Енергія" приклала рівно стільки зусиль,скільки необхідно було для перемоги.