Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 10 апреля 2013, 17:51
2139
1

Спортлидер+ – Локомотив. Анонс

Шукайте інтригу!

| Обновлено 10 апреля 2013, 17:51
2139
1
Спортлидер+ – Локомотив. Анонс

Здавалося б, що може бути інтригуючого у зустрічі першої та останньої команд Екстра-ліги. Але спробуємо пошукати... «Спортлідер+» своїми виступами в турнірі продовжує зберігати основну інтригу – чи зможе команда здобути свою першу перемогу. Команда не раз була близькою до досягнення такого бажаного результату, але завжди з певних причин їй це не вдавалось.

Хоча статистика проти хмельничан, та навряд чи хтось може гарантувати, що цей момент не настане ніколи. Тим більше, що харків'яни вже можуть бути спокійними за потрапляння до фінальної четвірки. І елемент розслабленості може мати місце в свідомості гравців, так само, як і недооцінка суперника. Було б дивно, якби її не було у гравців команди, що перебуває на першій позиції перед матчем із суперником, з яким у них не було жодних проблем у попередніх зустрічах (6:1, 4:2 в Харкові і 3:0 в Хмельницькому). Тоді як над подолянами постійно висить тягар відповідальності за провальний сезон і відсутність перемог. А різниця в настрої команд може стати одним із чинників результату матчу.

Хотілось би відмітити і те, що зустрічаються команди, що найбільше і найменше пропустили. А «Спортлідер+» може взагалі розміняти сотню в графі пропущених за сезон м'ячів. На даний момент їх у команди 98. За майже місяць із часу домашнього матчу з «Кардиналом-Рівне», «Спортлідер+» отримав свою порцію позитивних емоцій. Було проведено перший дитячий футзальний турнір на призи президента клубу, в якому взяли участь команди майже всіх шкіл міста Хмельницького. Команда «Спортлідер+» вперше стала чемпіоном міста з футзалу (звичайно не тим складом, що виступає в Екстра-лізі).

Життя не повинно складатись із одних лише поразок! Відновився вже від серйозної травми Юрій Карбовський. Додав гіркоти лише останній матч команди в Луганську, де попри велику кількість створених нагод, хмельничани не змогли зачепитись за позитивний результат. Також в цьому матчі отримав вилучення Дмитро Калуков, який не зможе допомогти партнерам у грі з харків'янами. «Локомотив» же, крім того, що минулого туру забронював собі путівку до фінального турніру, зробив це ще й дуже ефектно, здолавши найпринциповішого суперника – львівську «Енергію» 5:1. Хоча Євген Ривкін після матчу і говорив, що рахунок не повинен вводити в оману, та все ж, перемога вийшла досить впевненою. Не допоможе команді у цьому поєдинку Сергій Журба, що продовжує відбувати триматчеву дискваліфікацію.

В Хмельницький перед матчем з «Локомотивом» нарешті прийшла весна! І, враховуючи теплу, сонячну погоду, і те, що початок гри призначено на 16.00, є надія побачити заповнений вболівальниками спорткомплекс Національного університету. А от чи справдяться їхні сподівання побачити цікавий футзал, побачимо в середу.

Євген БАЙ

10 апреля, среда
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «Локомотив» (Харьков)  
Хмельницкий. Спорткомплекс ХНУ. 16.00
Результаты предыдущих матчей – 1:6, 0:3, 2:4
 Арбитры: Олег Коваленко (Донецк), Андрей Лютый (Львов)
Инспектор матча – Александр Жовтоног (Днепропетровск)
Делегат АМФУ – Николай Повысший (Киев)
 Прогноз Sport.ua – 2:3

 

Опрос

Голосов 15
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «Локомотив»?

Победа «Локомотива»

10 голосов 66.67 %

Ничья

1 голос 6.67 %

Победа «Спортлидер+»

4 голоса 26.67 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
horvatich
ХМЕЛЬНИЦКИЙ ВПЕРЕД!!!!!!!!