Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 11 января 2013, 15:10
3607
0

Спортлидер+ – Локомотив – 0:3 + ВИДЕО

Доля і цього разу не посміхнулась господарям

| Обновлено 11 января 2013, 15:10
3607
0
Спортлидер+ – Локомотив – 0:3 + ВИДЕО

Приїзд харківського «Локомотиву» викликав серед хмельничан неабиякий ажіотаж. Давно на трибунах спорткомплексу ХНУ не збиралась така велика аудиторія. Глядачі хотіли бачити гру команди тренера національної збірної та сподівались на позитивний результат від гри господарів. Хоча в розмовах перед матчем найважливішим фактором можливої перемоги хмельничан називались не якісь ігрові якості, а банальний принцип – ну повинно ж колись прорвати. Та доля і цього разу не посміхнулась господарям. Перемогу здобули більш імениті гості.

Матч розпочався із заминки, пов'язаної з тим, що голкіпер хмельничан Сергій Шевцов залишив у роздягальні ігрову футболку, і матч у воротах господарів розпочав абсолютний дебютант змагань, вихованець хмельницького футзалу Богдан Тимощук. До цього слід додати те, що матч «Спортлідеру+» довелось проводити без травмованих Цоя, Коробки та Чеботарьова і загрипувавшого Кіндякова. В заявку на гру потрапили Віталій Атаманюк та Дмитро Мартинюк, хмельничани, що ще жодного разу не мали нагоди дебютувати у Екстра-лізі. Не довелося їм спробувати смаку екстралігових змагань і цього разу. Але про все по порядку.

Початок матчу був за гостями – вони захопили ініціативу і подовгу тримали м'яч, розігруючи його в основному в середині поля. «Спортлідер+» не намагався йти вперед, граючи другим номером і вичікуючи своїх моментів. Гра протікала в спокійному руслі, поки на 7-й хвилині Євген Клочко не примусив помилитись капітана господарів Дмитра Калукова, і, відібравши у нього м'яч, невідпорно пробив мимо воротаря. 0:1 – початок за гостями.

Не дивлячись на те, що рахунок змінився, господарі не змінили свою гру, дозволяючи «Локомотиву» розігрувати власні комбінації, що призвело до ударів по воротам Кисельова, Дмитра Сорокіна та Вороніна. Хмельничани «огризнулись» потенційно небезпечними розіграшами кутових, але Андрій Засенко пробивав по воротам або несильно, або неточно. Так і закінчився перший тайм – хмельничани не змогли створити нічого небезпечного біля воріт гостей, а ті в свою чергу не сильно намагались загострювати ситуацію.

Початок другого тайму був схожим на продовження тайму першого. Ті ж невисокі швидкості і обережна гра двох команд. Удари по воротам мали місце, але вони були не небезпечними, а таке враження, що просто для статистики. Розв'язка поєдинку відбулась на 28-й хвилині, коли вкотре помилився захист господарів, і після пасу в недодачу Ткачука Олександр Кондратюк пробив точно в кут воріт.

Після цього моменту гра набула нервового характеру, що виливалось в суперечки із суддями та більш грубу гру. «Спортлідер+» замінив голкіпера, випустивши проштрафившогося на початку Шевцова, але це вже не мало жодного значення. Більш досвідченіші гості впевнено доводили матч до перемоги. А повна безпорадність господарів при грі в п'ять польових (два перших паса «п'ятого» прийшлись в аут) вилилась в іще один пропущений м'яч. Це Микола Білоцерківець вразив порожні ворота. А матч завершився атаками гостей, котрі в цій грі вкотре довели свій клас і заслужено вийшли на перше місце в турнірній таблиці.

Євген БАЙ

«Спортлидер+» (Хмельницкий) – «Локомотив» (Харьков) – 0:3 (0:1)
 Евгений Клочко, 7, Александр Кондратюк, 28, Николай Белоцерковец, 40

«Спортлидер+» (Хмельницкий): Богдан Тимощук, (Сергей Шевцов, '28) – Алексей Фетько, Андрей Ткачук, Владимир Сондак, Дмитрий Калуков – Андрей Засенко, Дмитрий Михайленко, Юрий Карбовский, Ярослав Заворотный – Виталий Атаманюк, Дмитрий Мартынюк, Максим Ивонко
«Локомотив» (Харьков): Евгений Иваняк – Александр Сорокин, Виталий Киселев, Евгений Клочко, Максим Воронин – Александр Кондратюк, Сергей Журба, Дмитрий Сорокин, Виктор Кравцов – Андрей Киданов, Николай Белоцерковец,
 Андрей Засенко, 39

Судьи: Игорь Овчинников (Симферополь), Андрей Лютый (Львов)

Удары (в створ): 9 (5) – 21 (8)

СПОРТЛИДЕР+ – ЛОКОМОТИВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

События матча

40’
ГОЛ !
Гол забил Николай Белоцерковец(Локомотив (Харьков)). Выскочил на пустые ворота Белоцерковец и спокойно их поразил.
28’
ГОЛ !
Гол забил Александр Кондратюк(Локомотив (Харьков)). Защитники хозяев ошиблись, Кондратюк перехватил мяч и забил второй гол "Локомотива".
7’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Клочко(Локомотив (Харьков)). Отобрал мяч на чужой половине поля Евгений и точно пробил мимо вратаря.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 23:46 1
Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами

Елена Рыбакина в трех сетах переиграла Викторию Азаренко в полуфинале соревнований

Сборная Украины U-19 по футзалу сыграет два товарищеских матча
Футзал | 27 марта 2024, 12:26 0
Сборная Украины U-19 по футзалу сыграет два товарищеских матча

В обоих встречах соперником украинцев будет команда Венгрии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.