Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1897
0

Спортлидер+ – Локомотив. Анонс

На фаворита згуртовані та більш ніж вмотивовані

Спортлидер+ – Локомотив. Анонс

Саме цього четверга хмельницький «Спортлідер+» проведе перший матч у 2013-ому році. В рамках 11-ого туру Екстра-ліги до Хмельницького завітає один із лідерів вітчизняного футзалу – харківський «Локомотив».

В першому матчі у новому році на підопічних Івана Стасюка очікує важкий двобій – ще б пак, адже «Локомотив» – це один із фаворитів сезону, діючий віце-чемпіон Екстра-ліги, левова частка гравців «залізничників» успішно захищає честь нашої країни у міжнародних змаганнях у національній збірній команді. І нехай у «Спортлідера+» не все виходить серед найсильніших команд країни, проте хмельничани рухаються у вірному напрямку. Свідченням цього є те, що з кожним матчем кількість вболівальників «лідерів» лише зростає. Та й суперникам не так-то просто відібрати очки у подолян.

Харків’яни на мажорній ноті завершили минулий рік. Перемога у домашньому матчі над принциповим суперником, львівською «Енергією», яка далася підопічним Євгена Ривкіна ціною дуже великих старань (3:2 – прим. автора), вивела «Локомотив» на другий щабель у турнірній таблиці. Тому можна сміливо робити висновок, що «залізничники» прибудуть в Хмельницький в хорошому настрої та будуть сповнені сил та спортивної жаги до боротьби. Натомість «Спортлідер+» бив битий у Луганську місцевою «ЛТК» в останній грі минулого року. Перипетії того поєдинку згадувати не дуже й хочеться – підсумковий рахунок 0:8 говорить сам за себе.

Після цього фіаско в стані нашої команди відбулася серйозна розмова. Підопічні Івана Стасюка вже 3-го січня вийшли з короткої відпустки, пов’язаної із святкуванням Нового року, і в посиленому режимі проводили підготовку до звітної гри. До матчу вони підходять у оптимальному складі, і нема сумнівів, що перед власними вболівальниками вони дадуть бій грізному опоненту.

«Спортлідер+» та «Локомотив» більш ніж вмотивовані. По-перше, хмельничани прагнуть реваншуватися за поразку у Харкові з рахунком 1:6 в грі першого кола. По-друге, не варто очікувати «шапкозакидацьких» настроїв і у харків’ян, адже у випадку осічки «ЛТК» у виїзній грі проти «Єнакіївця», «Локомотив» зможе одноосібно очолити турнірну таблицю.

Євген БАЙ

10 января, четверг
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «Локомотив» (Харьков)  
Хмельницкий. Спорткомплекс ХНУ. 16.00
Результат матча первого круга – 1:6
 Арбитры: Игорь Овчинников (Симферополь), Андрей Лютый (Львов)
 Прогноз Sport.ua – 5:8

 

Опрос

Голосов 16
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «Локомотив»?

Победа «Локомотива»

13 голосов 81.25 %

Ничья

1 голос 6.25 %

Победа «Спортлидер+»

2 голоса 12.5 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.