Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 19 февраля 2013, 15:14
2639
4

Спортлидер+ – Ураган. Анонс

Зустріч старих друзів

| Обновлено 19 февраля 2013, 15:14
2639
4
Спортлидер+ – Ураган. Анонс

Дев'ятнадцятий ігровий день української Екстра-ліги пройде в Хмельницькому під знаком протистояння місцевого «Спортлідера+» із давнім знайомим – івано-франківським «Ураганом». При чому, якщо у передсезонному матчі між цими командами хмельничанам вдалось зіграти внічию, володіючи перевагою, то у наступних, офіційних матчах перевага прикарпатців була відчутною – 2:3 на користь «Урагану» в 5-му турі в Хмельницькому та 4:1 в матчі 12-го туру в Івано-Франківську. Між цими іграми відбувся ще й товариський матч на майданчику «Урагану», в якому господарі виявились на голову сильнішими – 5:2.

Гості підходять до цього матчу у гарному ігровому тонусі – із шести останніх матчів, в п'яти вони здобули перемоги. А в останньому поєдинку ще й здолали в енергетичному дербі принципового суперника – львівську «Енергію» 3:1. Завдяки цим результатам команда впевнено зайняла 4-те місце в турнірній таблиці, а завдяки одному, іще незіграному матчу, може навіть піднятись на третє, наблизившись до львівян на відстань в одне очко. Єдине але – «ураганівці», мабуть, будуть тримати в голові думки про свій наступний матч – кубковий поєдинок із «Єнакієвцем», що відбудеться в неділю, 24 лютого. Це може вплинути на склад команди – можливо, комусь тренер дасть відпочити, когось побережуть. У «Урагану» травмовані бразильці Морено та Луіз Негао, через проблеми зі спиною пропускав матч Максим Павлюк, невідомо чи відновився вже капітан команди, загрипувавший минулого тижня Роман Кіндратів. Також у першому таймі матчу з «Енергією» отримав травму Павел Будняк – «спеціаліст» по «Спортлідеру», у кожній із попередніх зустрічей команд він обов'язково відмічався забитими м'ячами. Подивимось, наскільки серйозним виявилось отримане пошкодження, адже другий тайм він спостерігав із лави запасних.

Хмельничани ж, уже звично, готуються до поєдинку на фоні поразки. Можливо, дещо прикрої, але навряд чи незаслуженої. Цікавий, напружений поєдинок минулої п'ятниці в Харкові забрав в них немало моральних і фізичних сил. А також вкотре продемонстрував проблеми в грі команди. Мабуть найбільшою бідою хмельничан в тому поєдинку була нереалізація створених моментів. Коли виходи один на один, а коли й три в один не завершуються взяттям воріт, це неминуче позначається на результаті. Хоча, в останніх домашніх матчах команди здалось, що ця проблема поступово перестає бути актуальною – три м'ячі «Єнакієвцю» та п'ять «ЛТК» на підтвердження цієї думки. У команди, крім давно травмованого Юрія Карбовського, немає кадрових втрат. Є навіть поповнення – відбув дискваліфікацію за вилучення новачок хмельничан Вадим Іванов. «Спортлідеру+» є що доводити перед власними вболівальниками, і гра та настрой команди в останніх матчах дає можливість сподіватись на позитивний результат.

Також ці команди володарі останніх нулів в турнірній таблиці – хмельничани ще жодного разу не перемагали, а франківці не грали внічию.

Приємно відмітити, що керівництво подолян дбає про інтереси глядачів, призначаючи вже другу домашню гру, що проводиться в робочий день, час початку матчу на 18.00. Адже часто доводилось чути нарікання вболівальників, що матчі Екстра-ліги проводяться у незручний час в будні дні. Так що все готово для класного футзалу у Хмельницькому. І, можливо, після цього матчу в турнірній таблиці стане на один нуль менше...

Євген БАЙ

20 февраля, среда
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «Ураган» (Ивано-Франковск)  
Хмельницкий. Спорткомплекс ХНУ. 18.00
Результаты предыдущих матчей – 2:3, 1:4
 Арбитры: Дмитрий Беспорочный (Харьков), Николай Чубинский (Киев)
Инспектор матча – Василий Кузьменко (Киев)
Делегат АМФУ – Степан Семак (Львов)
 Прогноз Sport.ua – 4:2

 

Опрос

Голосов 18
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «Ураган»?

Победа «Урагана»

12 голосов 66.67 %

Ничья

1 голос 5.56 %

Победа «Спортлидер+»

5 голосов 27.78 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Power
Перемога Урагану!!!!
BANANA-RAMA
4:2 ??? ахахха
жжотє ))))))))))))
FAN-URAGAN
а на спорт.юа як завжди дуже "правильні" прогнози