Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 16 января 2013, 07:40
3471
0

Ураган – Спортлидер+ – 4:1 + ВИДЕО

Після поразок від конкурентів відігралися на аутсайдеру

| Обновлено 16 января 2013, 07:40
3471
0
Ураган – Спортлидер+ – 4:1 + ВИДЕО

У першій домашній грі нового календарного року «Ураган» впевнено переграв дебютанта Екстра-ліги - хмельницький «Спортлідер+». Свої дебютні голи в українському чемпіонаті забили бразильці Додо і Роніньо, а ще один їхній співвітчизник Морено знову спостерігав за поєдинком з трибун, оскільки поки ще не надійшли всі необхідні трансферні документи.

Хмельничани приїхали до Івано-Франківська неоптимальним складом, адже через травми і грип вдома залишились кілька гравців основи. Та все ж гості були сповнені рішучості дати бій супернику і при можливості «розжитися» першими турнірними очками. У свою чергу, підопічні Сергія Гупаленка були налаштовані тільки на перемогу, оскільки дві попередні гри програли безпосереднім конкурентам.

Вже в дебюті матчу «ураганівці» притисли гостей до власних воріт, і у стартові хвилини могли відкривати рахунок Павлюк і Валєнко, однак Шевцов не дав себе переграти у ближньому бою, а після удару того ж Валєнка воротаря підстрахувала перекладина. Господарі продовжували володіти ініціативою, створювали моменти і намагались кожну свою атаку завершувати ударами. Роботи у голкіпера «Спортлідера+» вистачало вдосталь. На восьмій хвилині потужний постріл Валєнка з лівого флангу прийняла на себе вже стійка воріт.

Незабаром одного разу гостро відповіли гості - Цой перехопив м'яча після невдалого розіграшу штрафного «Урагану» і викотився сам-на-сам з голкіпером, але із завершальним ударом явно не склалося. Франківці продовжували бомбардувати ворота Шевцова, особливо старалися легіонери. Кіпер парирував підступні удари бразильців Роніньо і Додо, а поляк Будняк «накрутив» м'яча в дальній кут, та на допомогу голкіперу прийшов Михайленко, підставивши голову під удар.

Нарешті на 15-й хвилині рахунок було відкрито, і гол вийшов дуже ефектним - в стилі Сержао. Справжній шедевр створили Будняк, що віддав розрізаючу передачу з лівого флангу, та Павлюк, який стоячи спиною до воріт, елегантно підсік м'яча точно у нижній кут повз голкіпера - 1:0. Згодом Додо прицільно пробив з 11-и метрів, але удар прийшовся у хрестовину воріт. З третьої спроби бразилець таки добився успіху, красиво головою переправивши м'яча у сітку - 2:0. Всього за хвилину відзначився і Роніньо. Обігравшись на фланзі з Луїзом Негао, він класно і потужно пробив повз голкіпера - 3:0.

У другому таймі малюнок гри особливо не змінився. «Ураганівці» грали у своє задоволення, створили чимало небезпечних моментів. Особливо старався Луїз Негао, але йому цього дня так і не судилося відзначитись. М'яч або «свистів» поблизу штанг воріт, або Кіндяков, що по перерві вийшов на заміну, витягував удари бразильця. Вдалося забити Валєнку: на 24-й хвилині він з Павлюком в кілька пасів пройшли оборону, і Євген у падінні переправив м'яча у сітку - 4:0.

У відповідь Цой і Заворотний у гостей перевірили у справі Колтка. Далі ще дві хороші нагоди втратив Луїз Негао, а на 27-й хвилині після перехоплення хмельничани розіграли стрімку триходівку, і Ткачук забив фактично з лінії воріт - 4:1. До екватору другого тайму господарі створили ще кілька моментів, але Кіндяков зреагував на удари Кордоби і Кіндратіва, а в одному з епізодів кіперу допоміг Чеботарьов. Кілька разів свою майстерність довелось продемонструвати і Колтку, котрий парирував того ж Чеботарьова, Заворотного і Фетька.

Після тайм-ауту за 5,27 до фінальної сирени «Спортлідер+» на своєму м'ячі намагався розіграти п'ятого польового. Жодних дивідендів ця тактика хмельничанам не принесла, а от господарі могли забити п'ятий гол. Двічі не пощастило Луїзу Негао, а на останній хвилині і Павлюку, котрий переграв голкіпера і пробивав вже у порожні ворота, однак влучив у стійку.

Олег ЛАНЯК, www.uragan.if.ua

«Ураган (И.-Франковск)» - «Спортлидер+ (Хмельницкий)» - 4:1
Максим Павлюк, 15, Додо, 17, Рониньо, 18, Евгений Валенко, 24 - Андрей Ткачук, 27

«Ураган (И.-Франковск)»: Роман Колток - Петр Шотурма, Павел Будняк, Евгений Валенко, Максим Павлюк - Додо, Луиз Негао, Роман Киндратив, Рониньо - Андрей Симка, Роман Кордоба, Тарас Королишин, Тарас Шурак
«Спортлидер+ (Хмельницкий)»: Сергей Шевцов, (Евгений Киндяков, '21) - Олег Чеботарев, Ярослав Заворотный, Максим Ивонко, Дмитрий Михайленко -  Алексей Фетько, Андрей Ткачук, Виктор Цой, Дмитрий Калуков
 Ярослав Заворотный, 19.

Удары (в створ): 28 (14) - 11 (8)

УРАГАН - СПОРТЛИДЕР+. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.uragan.if.ua

События матча

27’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Ткачук(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Мяч заметался по штрафной площадке хозяев, и Ткачук с двух метров протолкнул его в ворота.
24’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Валенко(Ураган (И.-Франковск)). После передачи Павлюка Валенко с 2-х метров отправил мяч в ворота.
18’
ГОЛ !
Гол забил Рониньо(Ураган (И.-Франковск)). Отлично приложился Рониньо с левого фланга метров с четырех с острого угла.
17’
ГОЛ !
Гол забил Додо(Ураган (И.-Франковск)). С двух метров головой в дальний угол отправил мяч игрок хозяев.
15’
ГОЛ !
Гол забил Максим Павлюк(Ураган (И.-Франковск)). Валенко отдал пас на стоявшего спиной к воротам Павлюка, тот пяткой отправил мяч в угол.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити

Украинский вратарь помог «Реалу» выйти в полуфинал Лиги чемпионов

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.