Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 21 февраля 2013, 09:24
5385
10

Спортлидер+ – Ураган – 4:4 + ВИДЕО

А щастя було так близько...

| Обновлено 21 февраля 2013, 09:24
5385
10
Спортлидер+ – Ураган – 4:4 + ВИДЕО

На один нуль в турнірній таблиці після цього матчу стало менше. На один матч, в котрому «Спортлідер+» мав всі шанси здобути першу перемогу в Екстра-лізі, стало більше.
Мало хто із вболівальників та футзальних спеціалістів віддавав перевагу в цьому поєдинку господарям. Дуже вже впевнену і результативну гру демонстрував «Ураган» в останніх матчах. А після того, як рахунок став 0:2, таких, мабуть, і взагалі не залишалось. Та про все по порядку.

Перед матчем хмельничани замінили сітку на воротах. На фарт – жартували глядачі перед матчем. Можливо і так, адже надто вже погано реалізовували свої моменти «спортлідерівці» в попередніх іграх. Матч розпочався в спокійному темпі. Команди не поспішали до чужих воріт, подовгу розігруючи м'яч. На неточний удар Будняка хмельничани відповіли двома такими ж пострілами Засенка. Видавалось, що гра вийде малорезультативною і нецікавою. Але перший м'яч сьомого номера гостей Сімки на 4-й хвилині, який виник майже з нічого, наче розбудив команди.

Суперники ввімкнули підвищені швидкості, почали з'являтись небезпечні моменти біля обох воріт. Неточно пробивали Засенко, Сондак, Шурак, перевірив голкіпера Роніньо. Жодна з команд не мала ігрової переваги, та відзначились більш досвідченіші гості. Шотурма з правого флангу точно відпасував в центр на Сімку, який, хоч і знаходився під опікою оборонця, зміг завдати точного удару в кут воріт – 0:2 на 9-ій хвилині.

Хмельничани не знітились і продовжили грати в свою гру, завівшись іще більше. Допоміг їм у цьому і швидкий гол Фетька на 11-й хвилині, який замкнув на дальній стійці точну передачу Сондака. Не пройшло і двох хвилин, як активність того ж Фетька призвела до другого м'яча в ворота гостей – це Андрій Ткачук вдало розпорядився м'ячем після заблокованого удару Олексія. І гра розпочалась спочатку. Ініціативою заволоділи «ураганівці». Небезпечно пробивали Будняк, Шотурма, Роніньо, Додо, але або м'яч розминався з воротами, або виручав голкіпер господарів Кіндяков. Хмельничани теж мали в цей час декілька небезпечних нагод, коли спочатку Сондак, а потім Калуков виходили віч на віч з воротарем гостей, але не змогли його переграти. Так, в атаках і закінчився перший тайм – 2:2.

Друга половина зустрічі розпочалась із атак господарів. Вже на перших секундах тайму небезпечно пробивали Ткачук і Сондак. А вже на 22-й хвилині прийшов час Дмитра Калукова. Сондак вивів його сам на сам із Ципуном і Дмитро, елегантно обвівши голкіпера, закотив м'яча в порожні ворота. Як ніколи, запахло перемогою хмельничан. Тим більше, що Калуков обертів не збавляв і продовжував нагнітати ситуацію біля воріт суперника, двічі небезпечно пробивши, на жаль для господарів мимо. Гості спробували піти вперед, та все що їм вдалось вижати в ці хвилини, це попередження Ярославу Заворотному і штрафний удар. Але Кіндяков діяв впевнено, надійно і відчайдушно, за що й опинився в легкому нокдауні.

«Ураган» володів ініціативою, та до по-справжньому небезпечних моментів справа не доходила. А в хмельничан вдалась ідентична атака, завдяки якій вони забили третій м'яч. Тільки цього разу Калуков відпасував на Сондака. Удар Володимира Ципун відбив, але прямо на набігаючих Калукова і Додо. Хто з них останнім торкнувся м'яча, розібратись було важко, але факт залишився фактом – господарі на 31-й хвилині повели в рахунку 4:2.

Іванофранківці одразу перейшли на гру вп'ятьох, випустивши Будняка, і вже за дві хвилини були винагороджені м'ячем все того ж всюдисущого Сімки, що замкнув на дальній передачу Шотурми. Не можна сказати, що гості перегравали суперників за рахунок п'ятого. Хмельничани за цей час мали нагод п'ять пробити по порожнім воротам після втрат франківців. Але або удари виходили дуже неточними, або гості встигали заблокувати господарів. І якось нізвідки знову зробив свою справу Сімка. І знову після пасу Шотурми! На цей раз Андрій пробив перебуваючи по центру воріт – 4:4 за п'ять хвилин до завершення поєдинку.

Після того, як рахунок зрівнявся, гра заспокоїлась. Команди створювали моменти, але відчутно було, що більше вони думають про захист власних воріт. Так гра і добігла свого логічного завершення. «Ураган» вперше в чемпіонаті зіграв внічию. І, мабуть, повинен бути задоволеним таким результатом, тому що, не будь у команди в цей вечір чудового Сімки, навряд чи гості поїхали б додому бодай з одним заліковим пунктом.

Євген БАЙ

«Спортлидер+» (Хмельницкий) - «Ураган» (И.-Франковск) - 4:4
Алексей Фетько, 11, Андрей Ткачук, 13, Дмитрий Калуков, 22, 31 - Андрей Симка, 4, 9, 33, 35

«Спортлидер+ (Хмельницкий)»: Евгений Киндяков - Андрей Ткачук, Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Алексей Фетько - Максим Ивонко, Олег Чеботарев, Ярослав Заворотный, Андрей Засенко - Вадим Иванов,  Дмитрий Мартынюк, Максим Коробка
«Ураган (И.-Франковск)»: Кирилл Ципун - Евгений Валенко, Андрей Симка, Петр Шотурма, Павел Будняк - Роман Кордоба, Рониньо, Тарас Шурак, Додо - Луиз Негао, Роман Киндратив, Тарас Королишин
Ярослав Заворотный, 24.
 
 
ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА
 
РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ
 
Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

События матча

35’
ГОЛ !
Гол с передачи Шотурмы забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)).
33’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). Ударом в ближний угол поразил ворота Симка.
31’
ГОЛ !
Гол забил Дмитрий Калуков(Спортлидер+ (Хмельницкий)). После паса Сондака отличился Калуков.
22’
ГОЛ !
Гол забил Дмитрий Калуков(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Получил передачу от Сондака Калуков, вышел на свидание с голкипером и отправил мяч в ворота.
13’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Ткачук(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Фетько пробивал, а Ткачук добил мяч после отскока.
11’
ГОЛ !
Гол забил Алексей Фетько(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Сондак прошел по правому флангу и прострелил на дальнюю штангу, откуда Фетько переправил мяч в ворота.
9’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). Шотурма отдал точную передачу, а Симка неотразимо пробил по воротам.
4’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). Из пределов штрафной поразил ворота игрок хозяев.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 10
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо
Другие виды | 25 апреля 2024, 20:47 3
Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо

23-летняя украинка в Загребе последовательно одолела 5 соперниц

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Yur85
А на рахунок Сіми - красава. Найкращий матч сезону і 100% не останній такий. Так тримати! СІМА - ГОЛ!!!
Yur85
Сам ти фанатік!!! Чи прогноз був 4-4?
FAN-URAGAN
раз у рік? оо, чувак. 8 голів у 12 матчах, це тобі не жарти. це просто у Сімки друга молодість. так тримати!
futsal_fan
Симка просто зверюга.
Удачи Спортлидеру+ в их начинаниях и в следующем сезоне.
bodistr
Ти харю прикрий свою , по перше павлюк тагне на дноа по друге раз в рік і палка стрільне
trancelife
ну что там, фанатики Урагана, кто смеялся с прогноза спорт.юа???
Power
недотиснули...
ROMA1501
СІМА ПРОСТО СУПЕР !!! ДЕ ТОЙ БОГДАН СТРУЖ (bodistr) ЯКИЙ ПИСАВ , ЩО СІМА ТЯГНЕ КОМАНДУ НА ДНО ???!!!
sania-ok
День Сімки! )